2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Aa evet bu şekilde olabilir
Nikah-Kına
19.00-23.00
Yerin Adı
Nikahımız 20.00 da salonda kıyılacaktır şeklinde

Teşekkürler canımm
Evet bu daha derli toplu ya bende kınamı evde yapcam onu da yazayım mı bana da Bi el atın zaten tasındık gelemezler Die düşünüuyorum. Bi de kına, nikah farklı sehirde düğün farklı sehirde benim de.

Evet bu daha derli toplu ya bende kınamı evde yapcam onu da yazayım mı bana da Bi el atın zaten tasındık gelemezler Die düşünüuyorum. Bi de kına, nikah farklı sehirde düğün farklı sehirde benim de.

Evde kınayı yazma bence ben evde yapılan kınaalrın davetiyeye yazıldıgını görmedim hee eğer kapının önünde büyük bi kına yapıcaksan yaz ama evin içinde bi kına düşünüyorsan yazma derim

Ohh maşallah
Bence kınayı yazmanızı gerek yok, evde olacağı için. Bu sefer fazla gelme ihtimali de olur İnternette gördüm mesela bazıları kendi yakınlarına daha güzel tasarımlı bir davetiye yaptırıyor 50 tane falan, kalanı da normal bi şey yaptırıyor. Kimileri sadece kına için davetiye bastırıyordu mesela böyle kına konseptine uygun, bana ilginç gelmişti ama sizin için bence bu ikisinin karışımı bir şey olabilir.

Aklımda kalır yazmazsam dersen Normal davetiyenize yazmazsınız, kına konseptli davetiye 50 tane falan bastırıp dağıtabilirsiniz

Yok kızlar aslında aklımda kalmaz o yüzden demiyorum, kına yok mu Die tek tek sıran olur mu acaba Die düşündüm. Yoksa büyük Bi organizasyon değil anca 40 50 kişilik bişi olucak. Yazmam yüksek ihtimalle gereksiz geliyor, en fazla bak bak kına bile yapmıyor derler

Çok üzüldüm sizin adınıza keşke kaynananizla girmeseydiniz benim kv. De kendi akrabasına gitmek istedi bi gittim beğenmedim daha zamanı var bakar alirim burda yakın zamana dedim o yokken esimi aldim bu gelinliği istiyorum onun istediğini değil deyip aldırmıştım gerçi küs ama olsun en azından istediğim oldu

Bunun için küstü deme bana

Ona neymiş yahu, gıcık oldum
Alışkanlık yaptı zaten bende ne isterse tersini yapmam ilk başlarda sınır oluyordum ama artık gereksiz buluyorum hareketlerini sağ olsun çocuk gibi kusmelerini arayıp konusmamak daha iyi o zamanda daha büyük sıkıntılar cikiyor

Cocuk gbi gercekten keske daha mutlu Bi hayatı olsaydı sana sarmazdı bu denli

Millet der de der, yapsan da der yapmasan da der o yüzden sen neyi nasıl istiyorsan o

En iyisi yapıyosun kendi kendine küssün o boşver düğün senin düğünün gelinliği de sen giyeceksin tabi ki senin içine sinen olacak

Bazen bana üst üste bunu böyle yap dediklerinde öyle yapasım varsa bile yapasım gelmiyor nedense

aman ben yapmıyorum kına banada bak bak kına yapmıyor dicekler ne derlerse desinler boşveeeer

Malesef onun dediği yerden almadım diye gerçi dediği hiç birşeyi yapmadım inat edip kendi istedigimi yaptım kötü gelinim ama içine sinen şeyler oldu en azindan

Bende kötü gelinim bak :) bende ne derse tersini yapıyorum ama napıyım mantıklı şeyler söylemiyor oda mantıklı şeyler söylesin canım.. Kesinlikle benimkicde küsüyor aramıyor sormuyor surat falan yapıyor tavır yapıyor ama napıyım yani benim gönlümün olması onun gönlünün olmasından daha önemli mesela açık gelinlik giymesin demiş aksine benim gelinliğimde ip askılı ve sırtı tamamen açık ve bunu düğün günü görücek

Benimkide aynen kına malzemelerini ben alcam dedi bende sen alirsan kendin kullanırsın benim kinam ben ne istiyosam o dedim ve bayram arifesinde gezmeye diye gidip ne istediysem aldim şok tabi gelinligime eşim söledi karisamazsiniz diye ne istiyosa o die birazdan ondan cesaretlendim benimki bana kusse bile arar çünkü işi var 7 çocuktan sadece biz onun cebini dolduruyoruz bizi o yüzden ap ayrı sever

Kızlar bursadan olan var mı? Gelinlik için öneriye ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…