-
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #1.581
Aa evet bu şekilde olabilir
Nikah-Kına
19.00-23.00
Yerin Adı
Nikahımız 20.00 da salonda kıyılacaktır şeklinde
Teşekkürler canımm
Evet bu daha derli topluAa evet bu şekilde olabilir
Nikah-Kına
19.00-23.00
Yerin Adı
Nikahımız 20.00 da salonda kıyılacaktır şeklinde
Teşekkürler canımm
Evet bu daha derli topluya bende kınamı evde yapcam onu da yazayım mı bana da Bi el atın zaten tasındık gelemezler Die düşünüuyorum. Bi de kına, nikah farklı sehirde düğün farklı sehirde benim de.
Evet bu daha derli topluya bende kınamı evde yapcam onu da yazayım mı bana da Bi el atın zaten tasındık gelemezler Die düşünüuyorum. Bi de kına, nikah farklı sehirde düğün farklı sehirde benim de.
Çok üzüldüm sizin adınıza keşke kaynananizla girmeseydiniz benim kv. De kendi akrabasına gitmek istedi bi gittim beğenmedim daha zamanı var bakar alirim burda yakın zamana dedim o yokken esimi aldim bu gelinliği istiyorum onun istediğini değil deyip aldırmıştım gerçi küs ama olsun en azından istediğim olduBosver canim simdi sizi de germiyim. Bedeni boyu buyuk modelini de begenmedm duzeltcek sözde ama hic guvenmiyorum o gelinlikciye.
Zaten icime sinmedi yani olmadi biseyler zaten kaynananm bunu o kadar cok istediki diretti resmen bunu al diye sogudum artik. Gelinlikten de dugunden de.
Bunun için küstü deme banaÇok üzüldüm sizin adınıza keşke kaynananizla girmeseydiniz benim kv. De kendi akrabasına gitmek istedi bi gittim beğenmedim daha zamanı var bakar alirim burda yakın zamana dedim o yokken esimi aldim bu gelinliği istiyorum onun istediğini değil deyip aldırmıştım gerçi küs ama olsun en azından istediğim oldu
Malesef onun dediği yerden almadım diye gerçi dediği hiç birşeyi yapmadım inat edip kendi istedigimi yaptım kötü gelinim ama içine sinen şeyler oldu en azindanBunun için küstü deme bana
Ona neymiş yahu, gıcık oldumMalesef onun dediği yerden almadım diye gerçi dediği hiç birşeyi yapmadım inat edip kendi istedigimi yaptım kötü gelinim ama içine sinen şeyler oldu en azindan
Alışkanlık yaptı zaten bende ne isterse tersini yapmam ilk başlarda sınır oluyordum ama artık gereksiz buluyorum hareketlerini sağ olsun çocuk gibi kusmelerini arayıp konusmamak daha iyi o zamanda daha büyük sıkıntılar cikiyorOna neymiş yahu, gıcık oldum
Cocuk gbi gercekten keske daha mutlu Bi hayatı olsaydı sana sarmazdı bu denliAlışkanlık yaptı zaten bende ne isterse tersini yapmam ilk başlarda sınır oluyordum ama artık gereksiz buluyorum hareketlerini sağ olsun çocuk gibi kusmelerini arayıp konusmamak daha iyi o zamanda daha büyük sıkıntılar cikiyor
Yok kızlar aslında aklımda kalmaz o yüzden demiyorum, kına yok mu Die tek tek sıran olur mu acaba Die düşündüm. Yoksa büyük Bi organizasyon değil anca 40 50 kişilik bişi olucak. Yazmam yüksek ihtimalle gereksiz geliyor, en fazla bak bak kına bile yapmıyor derler
Alışkanlık yaptı zaten bende ne isterse tersini yapmam ilk başlarda sınır oluyordum ama artık gereksiz buluyorum hareketlerini sağ olsun çocuk gibi kusmelerini arayıp konusmamak daha iyi o zamanda daha büyük sıkıntılar cikiyor
Yok kızlar aslında aklımda kalmaz o yüzden demiyorum, kına yok mu Die tek tek sıran olur mu acaba Die düşündüm. Yoksa büyük Bi organizasyon değil anca 40 50 kişilik bişi olucak. Yazmam yüksek ihtimalle gereksiz geliyor, en fazla bak bak kına bile yapmıyor derler
Malesef onun dediği yerden almadım diye gerçi dediği hiç birşeyi yapmadım inat edip kendi istedigimi yaptım kötü gelinim ama içine sinen şeyler oldu en azindan
Benimkide aynen kına malzemelerini ben alcam dedi bende sen alirsan kendin kullanırsın benim kinam ben ne istiyosam o dedim ve bayram arifesinde gezmeye diye gidip ne istediysem aldim şok tabi gelinligime eşim söledi karisamazsiniz diye ne istiyosa o die birazdan ondan cesaretlendim benimki bana kusse bile arar çünkü işi var 7 çocuktan sadece biz onun cebini dolduruyoruz bizi o yüzden ap ayrı severaman ben yapmıyorum kına banada bak bak kına yapmıyor dicekler ne derlerse desinler boşveeeer
Bende kötü gelinim bak :) bende ne derse tersini yapıyorum ama napıyım mantıklı şeyler söylemiyor oda mantıklı şeyler söylesin canım.. Kesinlikle benimkicde küsüyor aramıyor sormuyor surat falan yapıyor tavır yapıyor ama napıyım yani benim gönlümün olması onun gönlünün olmasından daha önemlimesela açık gelinlik giymesin demiş aksine benim gelinliğimde ip askılı ve sırtı tamamen açık ve bunu düğün günü görücek
Balayına gidicek misinizSon iki gün
48 gün kalmış2 ay var zannediyordum meğerse 1 ay 17 gün varmış neredeyse 1 buçuk ay