- 22 Ocak 2017
- 5.643
- 7.038
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #1.601
Eveett :)Balayına gidicek misiniz
48 gün kalmış2 ay var zannediyordum meğerse 1 ay 17 gün varmış neredeyse 1 buçuk ay
yatıyormusun ohh maşallah ne güzel heyecan yok bişey yok :)Akşama kına gecem var şuan o kadar heyecanlı değilim evde yatıyorum :)
Bende aynısını yaşadım kına ve düğünümde oglene kadar uyudum dusumu aldim kahvaltımı yaptım ole kuaföre gittim gelin sen degilmisin ne rahatlık dediler ama son dakikalara doğru heycan artıyoAkşama kına gecem var şuan o kadar heyecanlı değilim evde yatıyorum :)
Bende aynısını yaşadım kına ve düğünümde oglene kadar uyudum dusumu aldim kahvaltımı yaptım ole kuaföre gittim gelin sen degilmisin ne rahatlık dediler ama son dakikalara doğru heycan artıyo
Güzel, nereyeEveett :)
Heyecandan gebertirim diye dusundum ama sanki düğünde misafirdimde hazirlaniyorumCidden böylemi oluyor ya o gün bendemi böyle olucam merak ediyorum :)
Ben istiyorum dedim halde işleme almamıştı kimlik yenilemeye gittimde memura dedim dilekçeler var onu doldurdum ve kendi soyadımı da kullaniyorumKizlar merhaba bisey sorcam. Bu nikah icin hani soruyolarya basvuru sirasinda kendi soyadinizi kullanmak istiyo musunuz diye.
Ben istemiyorum demistim ama su an pisman oldum istiyorum pazartesi gunu nikahim var ama coktan basvurdum gec mi kaldimgitsem yapamazlarmi simdi.
Kendi belediyeni ara Bi sor bence olabilir, denemek lazım.Kizlar merhaba bisey sorcam. Bu nikah icin hani soruyolarya basvuru sirasinda kendi soyadinizi kullanmak istiyo musunuz diye.
Ben istemiyorum demistim ama su an pisman oldum istiyorum pazartesi gunu nikahim var ama coktan basvurdum gec mi kaldimgitsem yapamazlarmi simdi.
Sordunuz mu? Oluyor muymus?Kizlar merhaba bisey sorcam. Bu nikah icin hani soruyolarya basvuru sirasinda kendi soyadinizi kullanmak istiyo musunuz diye.
Ben 1 hafta aradım sonra annemlerin yan bina boşmuş onu gordum tuttum direk çok yorulmuştum şimdiki evleri özellikle istanbulda minicik odalar yapıp 3+1yapmislar çok kullanissizYa kızlar ben ev bulamıyorum ve ev bulmak inanılmaz zor bir işmiş. Kac gün gezdiniz 3 gündür geziyoruz biz aksamları. Benim aileme göre ben cok inceliyorum ama dogru düzgün ev yok gbi birsey. Henüz denk gelmedi yani. Güzel evler 2000 liranın üzerinde o da bütcemizin dısında maalesef
Aynen bulduklarım o sekilde benim de. Annemin yasadıgı yer güzel ama Nisanlımın işine cok uzak maalesef.Ben 1 hafta aradım sonra annemlerin yan bina boşmuş onu gordum tuttum direk çok yorulmuştum şimdiki evleri özellikle istanbulda minicik odalar yapıp 3+1yapmislar çok kullanissiz
Merhaba kızlar şansa bak ki amip dizanteri kaptım. İnşallah geçer ya
Cok gecmiş olsun kac gün var.Merhaba kızlar şansa bak ki amip dizanteri kaptım. İnşallah geçer ya
40 gün var daha ama 20 gün sonra kontrolüm iç hastalıklarında eğer geçmezse bir 20 gün daha ilaç tedavisi.Cok gecmiş olsun kac gün var.
Gecer insallah o zamana kadar kilo kaybı yasamazsınız insallah40 gün var daha ama 20 gün sonra kontrolüm iç hastalıklarında eğer geçmezse bir 20 gün daha ilaç tedavisi.