2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Eee kızlar napıyosunuz bakalım nasıl gidiyor hazırlıklar

Düğündaşımmm @msh sen naptın ne ettinn son 23 günnn

Düğündaşımmm ya unutmadıgın için beni sağol :)) ben mi mobilyacımla kavgadayım yatak odam ve yemek masası konsol gelmedi daha ee doğal olarak evde hala yerleşmiş değil ufak ufak arada bi heyecan geliyor bana sanada oluyormu
Sen neler yaptın neler bitti neler bitmedi :)

Ve diğer bütün kızlar sizin hazırlıklar nasıl :)

Ya inşallah en yakın sürede gelirler bir an önce...

Biz eşyaları hep farklı yerlerden aldık. Her geldiğinde ayrı bir temizlik yapmıştım. Geçenlerde de internetten TV ünitesi ve portmanto geldi onları kurduk yine pislendi ev onları temizlemeye gidiyorum Konsolum yok onun yerine kiler dolabı gibi bir şey alıp ona her şeyi yıkmayı düşünüyorum Halıları yıkamaya vericem inşallah bugün. Onun dışında nereye ne koysam bilemiyorum mutfağa sığdırmaya falan çalışıyorum. Kına hediyeliklerini aldım. Davetiyeleri falan hazırlıcam. Akşam kınacıyla görüşücem. Ama ne görüşcem ne edicem hiç bilmiyorum şarkıları falan hiç düşünmedim

Ben çok bunaldım bu ara ya. Bazen böyle tatlış tatlış ay çok az kaldı düğünüme diyip heyecan yapıyorum. Bazen böyle oha çok az kaldı şunu şunu şunu yapmamız lazım diyip telaş yapıyorum. Bazen de içimden hiçbir şey gelmiyor bitse de gitsek diyorum böyle bi dengesiz bir şey oldum Sende de öyle mi? Yoksa bende mi var bi sıkıntı
Bi böyle içimi çok dolu hissediyorum

Çarşamba yetirceklermiş bakalım inşallah :)

yaa evet farklı yerlerden aldım bende hep her geldiğinde bi pislendi bi ara oturup ağladım hatta yeter artık ben topluyorum burası kirleniyor diye koridorun ortasına çöküvermiştim O mutfak hiç sığmıyorki zaten bende mutfaga buzdolabının yanında boşluk vardı oraya ek dolap aldım napıyım yetmedi koca mutfak

ahh ahh davetiye asla bitmeyen o davetiye benmde daha henüz bitmedi şarkı falan onlar yardımcı oluyor diye biliyorum ben yardım eder onlar onu dert etme bide kendine :) ''Bazen böyle tatlış tatlış ay çok az kaldı düğünüme diyip heyecan yapıyorum. Bazen böyle oha çok az kaldı şunu şunu şunu yapmamız lazım diyip telaş yapıyorum. Bazen de içimden hiçbir şey gelmiyor bitse de gitsek diyorum böyle bi dengesiz bir şey oldum''
bu söylediğin varya beni tariif etti resmen

kendi duygu geçişlerime yetişemiyorum bu aralar :) bide bende üstüne insanlara karşı tahammülsüzlük başladı iyi bişey deseler bile batar oldu bana neden anlamadım :)

İyi bari mutfağın büyükmüş en azından

Bana da batıyor bana da çok fena tersleyesim geliyor sonra diyorumki kötü olma sakin gül geç onlara bi şey demeyip kendi kendime söyleniyorum bu sefer aklıma geldikçe söyleniyorum benim modum düşüyor. Daha dün oldu ya dün tarlası yanmış biri gibi geçirdim günümü

Hahaha, bayramdan sonra 10 kg vermem lazım benim de =) 3 ay gbi Bi sürede veririm rahat rahat Die ne bulursak yiyorum

Ahaha taa marttan beri diyorum ki amaan bir sonraki ay diyete girerim daha var vaktim veririm kilo. Sonra böyle böyle zaman geçti gelinlik denediğim zamanlar baktım zayıf duruyorum, kilolu falan duymuyorum hepten saldım salış o salış

Aynı ben =) ama ben bu dönemde 5 kg falan Almıs olabilirim =)

Düğündaşlıktan çıktık biz daha ilerisi neyse o olduk şuan yaşadıkalrımız bile aynı bi bitsede kurtulsak şunlardan artık ya

Kizlar cok sinirliyim ya. Yeni evlinin evine gelinir mi Allah askina? Simdiden kaynanam gelmis dugunden 10 gün sonra hastane randevusu varmis bizim orda onu söylüyo insan biraz anlayisli olur ya.
Ben bi kendi düzenimi kurayim yemektir odur budur bi otursun dimi.
Nefret ediyorum böyle olunca bogulcak gibi oluyorum ya beni kendi halime biraksinlar istiyorum ama olmuyo.

Kalıcak mı ki? Kac gün kalmayı düşünüyor sence, sordun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…