2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Evet insan birsey isterken cok cekiniyor haklısın. Böle böle bir adetimiz varmıs annem söledi dersin

Ne diyim bilmiyorum ki Allah herkese huzur versin. Azıcık yerlerinde dursalar keske....

Evet ama sen araya sokma kayınvalideni bence de eğer gönüllü değilse.

Kızlar bir de ben şundan çok yoruldum. Ben misal düğün İçin bir eksik görüyorum. Nişanlıma söylüyorum nişanlım tutup annesine söylüyor annesi gerek yok diyor

Kızlar bir de ben şundan çok yoruldum. Ben misal düğün İçin bir eksik görüyorum. Nişanlıma söylüyorum nişanlım tutup annesine söylüyor annesi gerek yok diyor
Kız sen yine nişanlına söylüyorsun. Benim nişanlımın telefonun çekmediği yerde görevde günde 2 3 kez arıyor. Ondan her şey ben kv ile hallediyorum. Şimdi gelin alımında davul zurna eşliğinde çıkma isticem ama nasıl söylücem kv ye kara kara düşünüyorum. Dua et nişanlına söyleyince arada köprü oluyor. Keşke ben her şeyi kv ile halletmeye çalışmasam

Bir ara herşeyi bana söylettiriyordu nişanlım ben de kızdım bağırdım çağırdım nişanlıma sonra kendi söylemeye başladı

Benimki de 300 tuttu cok normal.bi fiyat.
Ayrica adettendir alinir geline benim kaynana da burda sormus 300 demisler o yuzden pahali gelmis sen kendine uygun bi yerden al dedi bende inadina fazla takim alip 300 liraya tamamladim sırf benden kısmaya calistugi icin. Bu nedir ya ben daha sizin araniza yeni giriyorum tam tersi geline al et denilir.. giy tak takistir denilir bu ne kısilcak sey var kısılmicak sey var. Sende zorla kuzum gerekirse kendin kous annenler girsin araya.
Simdi Cikartio canım evlendikten sonra grslim aklın varsa uzak oyna kv anne gibi sarıl sarmalar sonra bir bakarsın boğazını sıkıyor
Yok be ben simdiden mesafeliyim laf sokuyo aramiyomusum diye. Aramam ayda bi yeter abartmaya gerek yok yeri geliyo kendi annenle bile kavga ediyosun ya samimiyetin her zaman şeyi cikar
Ne demej gerek yok ya ayni benim kaynanam. Ben zorla yaptiruyorum ona kalsa kuaföre bile gerek olmucak.

Kızlar ya bi fikir sorucam ben 29 temmuzda benim beyaz eşyalarım gelcek ben kurulumunu da getirildiği gün yapılsın diyorum herkes erken olur düğüne yaklaşınca kurdur garantisi geç başlasın diyo 30 ağustosta benim düğünüm 1 ay erkenmi benmi aceleci davranıyorum

Bence erken değil canım. Düğündaşın olarak ben 2 hafta önce getirttirip kurdurttum. Bugün de fırınla ocağım gelecek onları kurdurtcam düğüne yakın zaten büssürü şey olur kafanda bi de onlar olmasın. Zaten onların garantisi uzun yani ha bir ay önce ha bir ay sonra başlamış

Ayy düğündaş güzelmiş bu sevdim bu kelimeyi Şükür ben gibi düşünen biri bence de ne farkı var bi ay önce bi ay sonra insanlarda tuhaf teşekkür ederim bu arada kendime yandaş bulduguma göre kurdurabilirim

Sen kendin nasıl rahat olacaksan o şekilde yap, dediklerine fazla takılma Bi de şu da var düğün günü getirtiremeyeceğine göre en fazla arada 1-2 hafta oynar yani. Zaten zaman yaklaştıkça başka şeyler çıkar illaki en azından onu aradan çıkarmış olursun

Ben bu haftayı bitirdikten sonra her gün evdeki çeyizlerimi götürüp dizmeye başlıcam bir an önce yerleşsin diye. Benimde aklımda yorganlar ve nevresimler var nasıl yıkayıp kurutup yerleştiricem diye düşünüyorum

Ben genelde bana bir şey dicekler olursa da ay düğüne kalmış zaten ne kadar hangi biriyle uğraşıcam daha şu var bu var diye sayıyorum hepsini sonra da bi şey demiyorlar

Evet bende haftasonu başlıcam götürmeye evdekileri götür götür bitmicek gibiler

annem yorganları kuru temizlemeye verdi bende nevresimler havlular vs onları ne zaman yıkayıp kurutcam diye bakıyorum valla ne yalan söyliyim herşeyi bi yıkamak lazım tabi aylardır yıllardır öylece duruyolar :) o değil çamaşır teli falan almamışım ascak yerimde yok

Bende biri bişey dediğinde tek tek saymaya başlıyım bari o zaman susarlar

Yoo bence hiç erken değil ne kadar cok iş hallolur ise o kadar kafan rahat eder =)

Ya kullanmadan yıkamak lazım dmi hepsini ben el işlerini kullanmıcam yıkamasam olur dmi balkonsyz oluyor bazı evler. Çamasır kurutucu almak sart maalesef evim geniş olsa 2tane alırım hatta

Yoo bence hiç erken değil ne kadar cok iş hallolur ise o kadar kafan rahat eder =)

Aynen kesinlikle bende öyle düşünyorum :)

Ya kullanmadan yıkamak lazım dmi hepsini ben el işlerini kullanmıcam yıkamasam olur dmi balkonsyz oluyor bazı evler. Çamasır kurutucu almak sart maalesef evim geniş olsa 2tane alırım hatta

El işlerini bende kullanmcam o yüzden yıkamıcam nasıl olsa yine koycam kirlencek :) balkon kocaman allahtan da işte tel almamışım çamaşır kurutucuyu bi nişanlıma aldıramadım ikna olmuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…