- 15 Mart 2011
- 2.466
- 754
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #1.561
Ay ne güzel büyük bir ev ve balkon. Keyfini cıkar. İşler hallolurAynen kesinlikle bende öyle düşünyorum :)
El işlerini bende kullanmcam o yüzden yıkamıcam nasıl olsa yine koycam kirlencek :) balkon kocaman allahtan da işte tel almamışımçamaşır kurutucuyu bi nişanlıma aldıramadım ikna olmuyor :)
Ay ne güzel büyük bir ev ve balkon. Keyfini cıkar. İşler hallolur
Ay insallah sür valla keyfini neyse ki yaz bitmemiş oluyor =)Bi yerleşsin her akşam gidip oturcam bu kadar eziyet çektim keyfini sürmem lazımDaha güzelleri sizin olsun inşallaah
Evlilik öncesi bohca alısverişi gbi bişi mi soruyorsun canım? Bende aibilmiyorum yapılıyor mu, sart mı yani =) hayırlısı olsun bu arada...Kızlar merhaba benimde tam tamına 34 günüm kaldı düğüne.. evlilik öncesi tekrar alışveriş yapılıyor mu yapılıyorsa ne alınıyor biz hala nikah yapmadık dün kan aldırdım işlemleri bitirdik sonunda inşallah evleneceğiz
Kızlar merhaba benimde tam tamına 34 günüm kaldı düğüne.. evlilik öncesi tekrar alışveriş yapılıyor mu yapılıyorsa ne alınıyor biz hala nikah yapmadık dün kan aldırdım işlemleri bitirdik sonunda inşallah evleneceğiz
Evlilik öncesi bohca alısverişi gbi bişi mi soruyorsun canım? Bende aibilmiyorum yapılıyor mu, sart mı yani =) hayırlısı olsun bu arada...
Bende bilmiyorum ki =)Öyle birşeymi varmış ben ilk defa duydum bunu :)
Tatlı telaşe hepsi.. Neydi o günler..:)
Teşekkür ederim canım evet yani tekrardan havlu gecelik vs alınıyor diyebiliyorum ama emin de değilim kayınvalideme ona göre söyleyeceğimEvlilik öncesi bohca alısverişi gbi bişi mi soruyorsun canım? Bende aibilmiyorum yapılıyor mu, sart mı yani =) hayırlısı olsun bu arada...
Evet ben Bursa’da yaşıyorum burda adettendir aslında gelini tekrar bi alışverişe çıkarırlar ama bilemedim geç mi kaldım 1 ay var çünküÖyle birşeymi varmış ben ilk defa duydum bunu :)
Ben duymadım acıkcası =)Teşekkür ederim canım evet yani tekrardan havlu gecelik vs alınıyor diyebiliyorum ama emin de değilim kayınvalideme ona göre söyleyeceğim
Evet ben Bursa’da yaşıyorum burda adettendir aslında gelini tekrar bi alışverişe çıkarırlar ama bilemedim geç mi kaldım 1 ay var çünkü
Evet ben Bursa’da yaşıyorum burda adettendir aslında gelini tekrar bi alışverişe çıkarırlar ama bilemedim geç mi kaldım 1 ay var çünkü
Saat 19.30 nikah yaz (gec geliyorlar cünküGünaydın kızlarr
Şimdi benim 30 Ağustos'ta kınamın olduğu yerde nikah kıyılacak. Düğün nişanlımın memleketinde olacağı için hem gelinlikle görsünler hem de oraya gidemeyenler buraya gelir diye..
Davetiye siparişi vericez bugünlerde de davetiyeye nikah- kına mı yazayım, düğün mü yazayım. Bir de nikahımız 8 de kıyılacak. Salonla anlaşmamız 7-11 arası. Saate ne yazayım bi fikir verebilir misiniiz
hayır. arkadaştan davul bulduk on dk çalıverecek. ayrıca ekip vs tutmayacağız. 300-500 para demek yani boşuna.Kızlar davul zurnayla gelin alımı yapacak mısınız
Saat 19.30 nikah yaz (gec geliyorlar cünkü) gerisine de kına yazabilirsin. Nikah - kına zaten düğünü farklı sehirde görücekleri için sıkıntı olmaz.
Günaydın kızlarr
Şimdi benim 30 Ağustos'ta kınamın olduğu yerde nikah kıyılacak. Düğün nişanlımın memleketinde olacağı için hem gelinlikle görsünler hem de oraya gidemeyenler buraya gelir diye..
Davetiye siparişi vericez bugünlerde de davetiyeye nikah- kına mı yazayım, düğün mü yazayım. Bir de nikahımız 8 de kıyılacak. Salonla anlaşmamız 7-11 arası. Saate ne yazayım bi fikir verebilir misiniiz
Şey şeklinde yapabilirsin işte örneğin şu şu yerde kına 19.00-23.00 saatler şeklinde altınada
Not: nikahımız 20.00da salonda kıyılacaktır gibi bi cümlede yazabilirsin bence