2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Kızlar merhaba benimde tam tamına 34 günüm kaldı düğüne.. evlilik öncesi tekrar alışveriş yapılıyor mu yapılıyorsa ne alınıyor biz hala nikah yapmadık dün kan aldırdım işlemleri bitirdik sonunda inşallah evleneceğiz

Ay ne güzel büyük bir ev ve balkon. Keyfini cıkar. İşler hallolur

Evlilik öncesi bohca alısverişi gbi bişi mi soruyorsun canım? Bende aibilmiyorum yapılıyor mu, sart mı yani =) hayırlısı olsun bu arada...

Evlilik öncesi bohca alısverişi gbi bişi mi soruyorsun canım? Bende aibilmiyorum yapılıyor mu, sart mı yani =) hayırlısı olsun bu arada...

Öyle birşeymi varmış ben ilk defa duydum bunu :)

Teşekkür ederim canım evet yani tekrardan havlu gecelik vs alınıyor diyebiliyorum ama emin de değilim kayınvalideme ona göre söyleyeceğim

Evet ben Bursa’da yaşıyorum burda adettendir aslında gelini tekrar bi alışverişe çıkarırlar ama bilemedim geç mi kaldım 1 ay var çünkü

Bende bursadayım ama duymadım bunu gerçi şu nişan alışverişi olayını kimi yerde düğün öncesi yapıyorlar omu acaba

Günaydın kızlarr
Şimdi benim 30 Ağustos'ta kınamın olduğu yerde nikah kıyılacak. Düğün nişanlımın memleketinde olacağı için hem gelinlikle görsünler hem de oraya gidemeyenler buraya gelir diye..

Davetiye siparişi vericez bugünlerde de davetiyeye nikah- kına mı yazayım, düğün mü yazayım. Bir de nikahımız 8 de kıyılacak. Salonla anlaşmamız 7-11 arası. Saate ne yazayım bi fikir verebilir misiniiz

Saat 19.30 nikah yaz (gec geliyorlar cünkü ) gerisine de kına yazabilirsin. Nikah - kına zaten düğünü farklı sehirde görücekleri için sıkıntı olmaz.

Şey şeklinde yapabilirsin işte örneğin şu şu yerde kına 19.00-23.00 saatler şeklinde altınada
Not: nikahımız 20.00da salonda kıyılacaktır gibi bi cümlede yazabilirsin bence

Şey şeklinde yapabilirsin işte örneğin şu şu yerde kına 19.00-23.00 saatler şeklinde altınada
Not: nikahımız 20.00da salonda kıyılacaktır gibi bi cümlede yazabilirsin bence

Aa evet bu şekilde olabilir
Nikah-Kına
19.00-23.00
Yerin Adı
Nikahımız 20.00 da salonda kıyılacaktır şeklinde

Teşekkürler canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…