2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Ya ne tadı arkadasım ben anlamadım valla yakın arkadaslarım da söylüyor en zor dönem bu dönem Die. Hayır benim ailem de istiyor ki hep evde olalım basbasa birsey de yapamıyoruz.
Evst malesef benim igrenc geciyo. Gelinligimi bile kaynananm zorla dayatti sagolsun kalmis bi ay oturup aglayasim var icime sinen bi gelinlik bindalli bile giyemiyorum hayatimda bi kere giycegim seyler ondan kisti kaynana olcak kadin. Nikah yapalim diyimce kimse dinlemez beni ama gelinlik pahali gelince hemen parasi ucuz olan secilir. Allah belasini versin

Ay kıyamam dur sakin ol. Nasıl yani içine sinmedi mi? Yani modelini mi begenmedin. Değişme sansın yok mu? Bir çözüm bulmaya calısalım.

Ay kıyamam dur sakin ol. Nasıl yani içine sinmedi mi? Yani modelini mi begenmedin. Değişme sansın yok mu? Bir çözüm bulmaya calısalım.
Bosver canim simdi sizi de germiyim. Bedeni boyu buyuk modelini de begenmedm duzeltcek sözde ama hic guvenmiyorum o gelinlikciye.
Zaten icime sinmedi yani olmadi biseyler zaten kaynananm bunu o kadar cok istediki diretti resmen bunu al diye sogudum artik. Gelinlikten de dugunden de.

Yaa çok üzüldüm bunu yaşamak gerçekten kötü olmalı. Bence her şeyden fedakarlık yapılır ama gelinlikten yapılmaz. Üstelik üstüne olmuyormuş yani tadilat yapılacak ki. Bence içime sinmedi deseydin ya da nişanlına söyle istemiyorum başka alın de

Nisanlim da diyo ben sana alma demiyorum söyle diyo. Ama sunu anlamiyo annesi surat asiyo iki saat benimle tartismaya giriyo ama onun surasi cok guzel burasi cok güzel diye. Ben artik cok yoruldum onu ikna etmeye calismaktan. Kina sepet setini bile akrablaari benden iki hafta önce evleniyo onunkini kullanrsin dedi benim takildigim bana sormamasi. Kzim böyle yapsak rahatsiz olur musun desin bi. Ama yok direkt onun dedigi olcak emrivaki.

Yok canım nie geresin özelden yazsana. Fotosu varsa atarsın hem fikrimiz olur. Hemen kendini kapatma. Seni anlıyorum ben zaten hiç kolay değil ama senin üzülmen gerekmiyor yani bu asamada. Bütceyi hepimiz düşünüyoruz zaten.

Ya muhabbetinize limon sıkmak gibi olacak ama tutamadım kendimi kv görümce elti muhabbetlerini okudukça duydukça hala evlenme konusunda kararlı misiniz?Hele ki kv Allahı şeytanı racim diyesim geliyor bir çoğu için ben yandım siz yanmayın kardeşler iyice düşünün diyesim geldi

Hahhaa ya herkese denk gelmez belki Die düşünüyorum,umut işte bir de konusa konusa anlasılmaz mı bu işler?

Herkesin aynı diye bir şey yok ki. Mesela benim kv bana karşı gerçekten iyi sadece aileme karşı biraz soğuk ve mesafeli şuanlık şükür bir sorunumuz yok. Sevdiğinle evlenmek güzel şey olmalı :)

Herkesin aynı diye bir şey yok ki. Mesela benim kv bana karşı gerçekten iyi sadece aileme karşı biraz soğuk ve mesafeli şuanlık şükür bir sorunumuz yok. Sevdiğinle evlenmek güzel şey olmalı :)
Evet bende sevdiğimle evlendim bin şükür ama kv aile meselelerini bilseydim evlenir miydim bilmiyorum

Hahhaa ya herkese denk gelmez belki Die düşünüyorum,umut işte bir de konusa konusa anlasılmaz mı bu işler?
Anlasilmaz cnm benim kv müşterimdi ne narin ne naif ne samimi bir kadındı içinden oğlumda oğlum diyen anlatıp durduğu kvsine taş çıkartan bir kadın oldu Ama iş eşte bitiyor o başka konu

Anlasilmaz cnm benim kv müşterimdi ne narin ne naif ne samimi bir kadındı içinden oğlumda oğlum diyen anlatıp durduğu kvsine taş çıkartan bir kadın oldu Ama iş eşte bitiyor o başka konu
Nasıl esinle aran da sıkıntı yoksa güzel en azından. Evlenince içlerine ne kacıyor anlamıyorum ki bu tatlı teyzelerin =)

Kesinlikle is este bitiyo canim. Benimki yine sesini cikariyo yoksa hic girmezdim evlilik isine bide sevince katlaniyosun demekki.

Ah bacim ah göz göre göre gidiyorum kurbanlom koyun gibi valla Allah uzun ömürler versin kaynanalarimiza demekten baska bisey gelmiyo aklima hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…