2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Benimki su an tatlı modunda mesela. Ama biliyorum ki değişmesi an meselesi olanilir 😂
Canim inanma. Sen mesafeni koru kaybetcegin hicbisey olmaz ama kazancagin cok sey olur cevremde cok örnek var sana bi dost tavsiyesi. Yarin bigün bisey oldugu zaman samimi olanlar her zaman kötü olur mesafeli olanlarin aarasindaki iliski daha saglam kalir

Canim inanma. Sen mesafeni koru kaybetcegin hicbisey olmaz ama kazancagin cok sey olur cevremde cok örnek var sana bi dost tavsiyesi. Yarin bigün bisey oldugu zaman samimi olanlar her zaman kötü olur mesafeli olanlarin aarasindaki iliski daha saglam kalir
Öle tabiki mesafe hep olmalı bana sorarsan zaten. Herkes yerini bilmeli. Annemle gelininin ilişkisi öle mesela. Birbirlerine gelirler giderler ama misafir gbi. Cocuk için birsey yapılacaksa yaparız, bakarız o da bizim için yapar. Ama bu ilişkiyi tutturmak cok zor farkındayım bende.

Nişanlılık döneminde normalden daha mı fazla oluyor tartısmalarınız merak ediyorum? Yani bugun tartıstık mesela ama sebep ne bende bilmiyorum tam olarak.

Ayy ben konulara baya geç kalmışım ama şurdan başlıyım yazmaya :) bizde çok tartıştık neden tartıştıgımızı anlamadan ama allahtan nişanlım sakindi birazda çabuk durulduk şimdi iyiz şükür.. aslında sakin kalmaya çalışmak lazım ama yapamıyoruz işte

Evst malesef benim igrenc geciyo. Gelinligimi bile kaynananm zorla dayatti sagolsun kalmis bi ay oturup aglayasim var icime sinen bi gelinlik bindalli bile giyemiyorum hayatimda bi kere giycegim seyler ondan kisti kaynana olcak kadin. Nikah yapalim diyimce kimse dinlemez beni ama gelinlik pahali gelince hemen parasi ucuz olan secilir. Allah belasini versin
Nisanlim da diyo ben sana alma demiyorum söyle diyo. Ama sunu anlamiyo annesi surat asiyo iki saat benimle tartismaya giriyo ama onun surasi cok guzel burasi cok güzel diye. Ben artik cok yoruldum onu ikna etmeye calismaktan. Kina sepet setini bile akrablaari benden iki hafta önce evleniyo onunkini kullanrsin dedi benim takildigim bana sormamasi. Kzim böyle yapsak rahatsiz olur musun desin bi. Ama yok direkt onun dedigi olcak emrivaki.

Yaaa gelinlik için üzme kendini atsana özel mesaj şeklinde varsa bi bakalm. bu kv hep böyle allahm ne cadılar benimkininde seninkinden farkı yok insanın boğuveresi geliyor o sormama huyu benimkinde de var yapıyor kafasına göre bi kızım sen ne istersin senin gönlünden geçen ne özencin ne demek yok kafasına göre hep emrivaki

Ya muhabbetinize limon sıkmak gibi olacak ama tutamadım kendimi kv görümce elti muhabbetlerini okudukça duydukça hala evlenme konusunda kararlı misiniz?Hele ki kv Allahı şeytanı racim diyesim geliyor bir çoğu için ben yandım siz yanmayın kardeşler iyice düşünün diyesim geldi 😁😁😁

Ahh ahh ben bilsem girmezdim bu yola bence kendi ellrimde yaktım kendimi :) hayır en başta bi tatlı bi sevimliydiki inanamazsn ne zaman evlenme kararı aldım canavar çıktı içinden adeta

Öle tabiki mesafe hep olmalı bana sorarsan zaten. Herkes yerini bilmeli. Annemle gelininin ilişkisi öle mesela. Birbirlerine gelirler giderler ama misafir gbi. Cocuk için birsey yapılacaksa yaparız, bakarız o da bizim için yapar. Ama bu ilişkiyi tutturmak cok zor farkındayım bende.

Bu konuda o kdar haklısınki mesafe çok önemli kesinlikle misafr gibi gelinip gidilmeli benim teyzemce böyle yıllardır tek bi sorun yaşamadı aradaki saygı sonsuz ama gerekli mesafeyide koydugu için hiç bi tatsızlık yaşamadı inşallah bzide öyle oluruz

Kızlar davul zurnayla gelin alımı yapacak mısınız
Yani biz istanbulda yasıyoruz acıkcası su an tasındıgımız yerde öle birsey yapsam cok garip karsılar cevre. Ailem isteyebilir (babam daha geleneksel) küçük bir yerde yasasak onların gönlü olsun Die yapabilirdim büyük ihtimalle ama su an hiç öle Bi fikrim yok.

farketmeden bazı şeyleri içimize atıyoruz sanırım o yüzden böyle oluyor diye düşünüyorum ben :)
Yani sürecle ilgili Bi sıkıntı yasamadım ben aslında ama agır geldi bana bu herkesin herseyi bilmesi, sacma sapan işlerle ugrasmak vs gbi seyler ondan da olabilir. Belki evliliğe uygun değilimdir su ara bunu düşünüyorum.

Yani biz istanbulda yasıyoruz acıkcası su an tasındıgımız yerde öle birsey yapsam cok garip karsılar cevre. Ailem isteyebilir (babam daha geleneksel) küçük bir yerde yasasak onların gönlü olsun Die yapabilirdim büyük ihtimalle ama su an hiç öle Bi fikrim yok.
Kv tarafı bununla ilgili bir şey demedi. Ama annem davulsuz kız mı çıkar illa olacak diyor. Bizim burda yapanlar oluyor ama ne yapıcam bilmiyorum. Karşı tarafta böyle geleneksel şeyleri hiç yapmıyor nişanlıma söylücem bakalım nasıl orta yol bulunacak :KK43:

Kv tarafı bununla ilgili bir şey demedi. Ama annem davulsuz kız mı çıkar illa olacak diyor. Bizim burda yapanlar oluyor ama ne yapıcam bilmiyorum. Karşı tarafta böyle geleneksel şeyleri hiç yapmıyor nişanlıma söylücem bakalım nasıl orta yol bulunacak :KK43:
Madem ailen istiyor nisanlına söle bizim adetimiz bu. Emin ol cok bir masraf değil zaten. Masraftan kacmazlar gerci senin demek istediğini anladım ben. Birini ayarlar davul calar ne olcak ki. Anneninnde gönlü olur, cok fazla takma hallolmayacak birsey değil =)

Madem ailen istiyor nisanlına söle bizim adetimiz bu. Emin ol cok bir masraf değil zaten. Masraftan kacmazlar gerci senin demek istediğini anladım ben. Birini ayarlar davul calar ne olcak ki. Anneninnde gönlü olur, cok fazla takma hallolmayacak birsey değil =)
Nişanlım burda değil telefonu da çeken bir yerde değil şuan ondan çok konuşamıyoruz. Biraz önce biraz söyledim ama bana annemle sen konuş ne istersen yaparlar ben kaç gündür konuşamıyorum dedi. Yine iş bana kaldı. Ben şimdi kv ye ne dicemm. Gelin almada davul istiyorum mu dicemm :KK43: of onlardan bir şey isterken geriliyorum

Yani sürecle ilgili Bi sıkıntı yasamadım ben aslında ama agır geldi bana bu herkesin herseyi bilmesi, sacma sapan işlerle ugrasmak vs gbi seyler ondan da olabilir. Belki evliliğe uygun değilimdir su ara bunu düşünüyorum.

o banada ağır geldi herkesin bişylere karışması çok bilmiş tavırları vs vs haklısın yani

Kızlar kv ile don sutyenden kavga etti nişanlım telefonda. Duydum ne gerek var dedi. Yahu donsuz mu çıkacağım düğüne dedim zar zor almayı kabul etti. 330tl tuttu ıvırı zıvırı bana baya baya laf etti pahalı diye. Sanırım İstanbul’a uçup kadını boğasım var.

Kızlar kv ile don sutyenden kavga etti nişanlım telefonda. Duydum ne gerek var dedi. Yahu donsuz mu çıkacağım düğüne dedim zar zor almayı kabul etti. 330tl tuttu ıvırı zıvırı bana baya baya laf etti pahalı diye. Sanırım İstanbul’a uçup kadını boğasım var.
Neden kv karışıyor ki sizin iç çamaşırınıza? Benim kv bana ne istiyorsun diye sordu bende günlük iç çamaşırı istedim. Özel olanları nişanlımla birlikte alacağım. Ne aldığımı gösteririm ne fiyatını söylerim. Bence onu konuya dahil etmemek gerekir

Ayy bu kv beni öldürücek sanırım sakin kalmaya çalış bak benimki almadı bile :)

Nasıl esinle aran da sıkıntı yoksa güzel en azından. Evlenince içlerine ne kacıyor anlamıyorum ki bu tatlı teyzelerin =)
Ne sorunlar oldu boşanmalarin eşiklerine geldik defalarca kadın her kavgamızda kocamdan çok benle kavga eden kadın oldu artık son olayda al oğlun sana dedim döndüm arkamı eşim geldi ardımdan kadın biraz geride kaldı ve şükür ki esimde anneciginin gerçeklerini çoğu zaman inkar etse de görüyor ama dediğim gibi gene de annesi masum melek 😨😁

X