2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Kizlar sizde davetiyeyi erkek tarafimi kiz tarafimi yapar? Kyananam para verdi aldim sidmi biz 200 tane bize yeter dedik kendisi de 400 istedi simdi onun davetiyesini de tek tek zarfa koyup hazirlamam gerekir mi :KK43: benim bildigim erkek tarafi yapar ama.. buhran gecircem simdi :KK43:
Ben yari yarıya paylaşmıştım ama tutupda ona zarflamamistim yapmayın zaten verin eşinize yapsınlar okadar işiniz gücünüz var stres içindesiniz

Ben yari yarıya paylaşmıştım ama tutupda ona zarflamamistim yapmayın zaten verin eşinize yapsınlar okadar işiniz gücünüz var stres içindesiniz
Dogru söylüyosun valla canm sagolasin🙏 bende öyle yapayim bide ipli model benimki tek tek yapmak zaman aliyo

Artık bir sürü seçenek var nikahta dağıtmak için yeni moda sukulentler sanırım :) masalara koysan daha mı düzenli olur sanki :)
Ya hem onu düşünüyorum hemde bizim milletin tanıdığı herkese hediyelik alma hastalığı aklıma geliyor urkuyorum:)) millet gelene kadar olanı alip bitirenler olursa diye :))

Kizlar sizde davetiyeyi erkek tarafimi kiz tarafimi yapar? Kyananam para verdi aldim sidmi biz 200 tane bize yeter dedik kendisi de 400 istedi simdi onun davetiyesini de tek tek zarfa koyup hazirlamam gerekir mi :KK43: benim bildigim erkek tarafi yapar ama.. buhran gecircem simdi :KK43:

hayır kesinlikle sen ypmak zorunda değilsin benimkini kayınpederim yapıyor :KK48: birazınıda ben aldmkim daha boştaysa o yapıyor sakın üstlenme hepsini

ay suyunun suyundan dert çıkarmayın ya. kim boşta ise o yapsın. ne acayip şeyleri dert ediyorsunuz. davetiye senin davetiyen, otur katla yani.

ay suyunun suyundan dert çıkarmayın ya. kim boşta ise o yapsın. ne acayip şeyleri dert ediyorsunuz. davetiye senin davetiyen, otur katla yani.
Tamam sinirlenmenize gerek yokki gayet düzgünce bişey sordum . Dert ettigimi dusunuyosaniz benim mesajlarimi okumadan gecersiniz olur biter . Kimse burda azarlanmak icin soru sormuyo.

X