- 26 Haziran 2019
- 452
- 5.956
- 31
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #1.341
Rabbim tüm evlilik bekleyenlere nasip etsin inşallah, AMİN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sadece nazik bi sekilde bi kere siz ne istiyosunuz istedginiz bisey varmi demeleri yeterli inanki zaten öyle baskin bi aile olsak bu kadar kirilmazlar aman zaten ben huzurum olsunda yuvam da ailem mutlu olur her turluNe zor bir sürecmiş bu zaten. Bende bazen hissediyorum bitse de gitsek modundayım sürekli genel olarak Bi sorunumuz olmamasına ragmen ikinizde üzmeyin kendinizi, Bi de karsı tarafın yerine koyun. Cok karıssa Karısıyor olmayacak mı
Amin amin inşallah Rabbim herkese agiz tadiyla yuva kurmayi nasip etsin en hayirlisindanRabbim tüm evlilik bekleyenlere nasip etsin inşallah, AMİN
Artık sorulmuyor sanırım bize de sormadılar hiç hatta düğün istiyor musun kızım bile demediler ben bıraktım o yüzden ıncık cıncık cok iş var. Mesela dün kınada dagıtmak için 50 tane kase aldım, büyük marketlerden birinden kasada stokcu muamelesi gördüm. Dedim ya kırılırsa detayları tek tek düşünmek istemesen bile iş yükü.Canim sadece nazik bi sekilde bi kere siz ne istiyosunuz istedginiz bisey varmi demeleri yeterli inanki zaten öyle baskin bi aile olsak bu kadar kirilmazlar aman zaten ben huzurum olsunda yuvam da ailem mutlu olur her turlu
Al benden de o kadar bazen incik cıncikla ugrasirken anneme diyorum anne gel yuzugu atalim.ben dönüyorum bunaldim bitmiyo al al diyorum hadi birak dön diyo o da gulusuyoruz
Artık bir şeye sinirlenmemek elimde değil ister istemez patlama oluyor. Sanki ben şöyle böyle yapın diyorum erkek tarafına. Kv bana sormadan hiçbir şey yapmıyor küçük şeyde bile arayıp danışıyor ama ailemle oturup neyi nasıl yapalım demediler diye ailem sinir oldu. Elbette hak veriyorum ama benim elimde olan bir şey değil ki kimseyi zorla gelin konuşun yakın olun diyecek değilim. Ailelerin uzak soğuk olması çok mu kötü bir şey evliyken gelip gitmezler dünürler bayramdan bayrama konuşur.Canim benim de babam beni bunaltiyo bende söyleseydiniz biz bunu ustiyoruz diye diyorum. Valla bunalimli dönem insan herkesin ortasini bulmaya calisirken yoruluyo. Ama hata erkek tarafinda kesinlikle. Annenin gonlunu kirmadan halletmeye cakis bende kendimi tutamiyorum gerci sinirleniyorum babama da.
Kinada ne dagitcaksin canim kasemi nasil biseyArtık sorulmuyor sanırım bize de sormadılar hiç hatta düğün istiyor musun kızım bile demediler ben bıraktım o yüzden ıncık cıncık cok iş var. Mesela dün kınada dagıtmak için 50 tane kase aldım, büyük marketlerden birinden kasada stokcu muamelesi gördüm. Dedim ya kırılırsa detayları tek tek düşünmek istemesen bile iş yükü.
Valla canim malum aileler de evleniyo diyolar ama görcez. Dedigin gibi olcak mecbur ya aileler ne kadar köstek dimi birakin da bi huzurla yuva kuralimArtık bir şeye sinirlenmemek elimde değil ister istemez patlama oluyor. Sanki ben şöyle böyle yapın diyorum erkek tarafına. Kv bana sormadan hiçbir şey yapmıyor küçük şeyde bile arayıp danışıyor ama ailemle oturup neyi nasıl yapalım demediler diye ailem sinir oldu. Elbette hak veriyorum ama benim elimde olan bir şey değil ki kimseyi zorla gelin konuşun yakın olun diyecek değilim. Ailelerin uzak soğuk olması çok mu kötü bir şey evliyken gelip gitmezler dünürler bayramdan bayrama konuşur.
Sen mutlu ol da gerisi bosCanim sadece nazik bi sekilde bi kere siz ne istiyosunuz istedginiz bisey varmi demeleri yeterli inanki zaten öyle baskin bi aile olsak bu kadar kirilmazlar aman zaten ben huzurum olsunda yuvam da ailem mutlu olur her turlu
Al benden de o kadar bazen incik cıncikla ugrasirken anneme diyorum anne gel yuzugu atalim.ben dönüyorum bunaldim bitmiyo al al diyorum hadi birak dön diyo o da gulusuyoruz
İnsallah mutlu olursunuz cok, ya aslında klasik cerez olur ya onu evde yesinler istemiyorum. Ev kirlenir Die temizlersiniz ne olcak demeyin. Evde kayınvalide ile annem olucak yani görev bana düşecek. O yüzden minik tatlı kaseler aldım renk renk dün. Sonra onları strecleyip, tül geciricem. Fiyonk atıcam, ellerinde götürsünler hediye olarak Die düşündüm. İsteyen recel kabı yapar kullanır isteyen dondurma. Kına hediyeliği işinden de kurtulmayı umut ediyorum böylelikle.Kinada ne dagitcaksin canim kasemi nasil bisey
Valla canim malum aileler de evleniyo diyolar ama görcez. Dedigin gibi olcak mecbur ya aileler ne kadar köstek dimi birakin da bi huzurla yuva kuralim
Ayy bence cok hos dusunmussun. Kiz hic dermiyim evet o yorgunlukla bide cerez kabugu mu toplucan bosverSen mutlu ol da gerisi bos
İnsallah mutlu olursunuz cok, ya aslında klasik cerez olur ya onu evde yesinler istemiyorum. Ev kirlenir Die temizlersiniz ne olcak demeyin. Evde kayınvalide ile annem olucak yani görev bana düşecek. O yüzden minik tatlı kaseler aldım renk renk dün. Sonra onları strecleyip, tül geciricem. Fiyonk atıcam, ellerinde götürsünler hediye olarak Die düşündüm. İsteyen recel kabı yapar kullanır isteyen dondurma. Kına hediyeliği işinden de kurtulmayı umut ediyorum böylelikle.
Ay valla ya nisanlıma da dedim yiyen olursa ellerine vuralımAyy bence cok hos dusunmussun. Kiz hic dermiyim evet o yorgunlukla bide cerez kabugu mu toplucan bosver
Kızlar ailenizle erkek tarafı bu nikah kına işlerini oturup yüz yüze konuştu mu? Biz nişanlımla gün aldık ardından işler yavaş yavaş oluştu telefondan kv ile konuştuk bir kere kv annemle konuştu işler bu şekilde oldu. Ama annem böyle olmamalıydı yüz yüze konuşmak gerekirdi. Bizi saymadılar vs dedi. Gerçekten öyle mi sizde nası oldu
Artık bir şeye sinirlenmemek elimde değil ister istemez patlama oluyor. Sanki ben şöyle böyle yapın diyorum erkek tarafına. Kv bana sormadan hiçbir şey yapmıyor küçük şeyde bile arayıp danışıyor ama ailemle oturup neyi nasıl yapalım demediler diye ailem sinir oldu. Elbette hak veriyorum ama benim elimde olan bir şey değil ki kimseyi zorla gelin konuşun yakın olun diyecek değilim. Ailelerin uzak soğuk olması çok mu kötü bir şey evliyken gelip gitmezler dünürler bayramdan bayrama konuşur.
Sen mutlu ol da gerisi bos
İnsallah mutlu olursunuz cok, ya aslında klasik cerez olur ya onu evde yesinler istemiyorum. Ev kirlenir Die temizlersiniz ne olcak demeyin. Evde kayınvalide ile annem olucak yani görev bana düşecek. O yüzden minik tatlı kaseler aldım renk renk dün. Sonra onları strecleyip, tül geciricem. Fiyonk atıcam, ellerinde götürsünler hediye olarak Die düşündüm. İsteyen recel kabı yapar kullanır isteyen dondurma. Kına hediyeliği işinden de kurtulmayı umut ediyorum böylelikle.
3 liradan aldım benAyy ben de kınamda öyle yapmayı düşünüyorum. İnternette gördüm renkli renkli çini kaseler. Dediğin gibi çerezleri içine koyup tülle sarıp kına ile birlikte dağıtmayı düşünüyorum.
Bizim salonda önce nikah kıyılacak sonra kınaya geçilecek. Olur mu bilmiyorum ama fazla da para vermek istemiyorum bu dağıtılacak şeylere . Bu şekilde bile çok para gibi geliyor bana
Ayrıca olur neden olmasın ki sadece sayınız biraz fazla oldugu için masraflı olur haklısın.Ayy ben de kınamda öyle yapmayı düşünüyorum. İnternette gördüm renkli renkli çini kaseler. Dediğin gibi çerezleri içine koyup tülle sarıp kına ile birlikte dağıtmayı düşünüyorum.
Bizim salonda önce nikah kıyılacak sonra kınaya geçilecek. Olur mu bilmiyorum ama fazla da para vermek istemiyorum bu dağıtılacak şeylere . Bu şekilde bile çok para gibi geliyor bana
Ayrıca olur neden olmasın ki sadece sayınız biraz fazla oldugu için masraflı olur haklısın.
Oysho güzel bence. Intımıssı de aynı sekilde. Suwenden aldım ben bişiler bu aralar bütce yapmak zorunda oldugum için.Kızlar bişey soracağım. Bu saten gecelikler var ya takım olanlar.. Onlardan istiyorum ama fantazi tarzı değil tabi. Hangi markaya bakayım.. Siz naptınız..?
Kaç tane almayı düşünüyorsunAynen ben de 3 liradan gördümm 100 üzerine de 2.5 liraya geliyordu
Bence de olur ya daha uyguna gelen bir şeyler bulursam onu yaparım bulamazsam da böyle yaparımm,
Valla ben ifondiden aldim uyguna gelsin diye benim isimi gordü ama cok kaliteli degil tabi fiyata göre iyiKızlar bişey soracağım. Bu saten gecelikler var ya takım olanlar.. Onlardan istiyorum ama fantazi tarzı değil tabi. Hangi markaya bakayım.. Siz naptınız..?
Besi bir yerde demek istemiş sanırım Ama duruma göre elbette...Kizlar bisey sorcam yüz gorumlugu ne zaman takilir? Kaynanam benimkine yuz gorumlugu al diye talimat vermis de. Burda galiba dugun girisinde takiliyomus.
Ama benim bildigim dugunden sonra takilmazmi?