- 2 Ekim 2018
- 1.112
- 737
- 35
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #1.261
Kinam şükür güzel gecti düğünü de atlatırsam bugün yirttimNasıl gecti kınan, güzel oldu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kinam şükür güzel gecti düğünü de atlatırsam bugün yirttimNasıl gecti kınan, güzel oldu mu
Ay süper öle ise, düğünde kınada şöle yapın böle yapın dediğin seyleri yazarsın yarından sonra, güzel olanilirKinam şükür güzel gecti düğünü de atlatırsam bugün yirttim
Katiliyorum :)Ay süper öle ise, düğünde kınada şöle yapın böle yapın dediğin seyleri yazarsın yarından sonra, güzel olanilir
Yok canim söylücem zaten ben almak istiyorum diye. Bu kadar da kacilmazki her masraftan ya 20 liralk sepet.
ayy ne kadar güzel düğünde güzel geçsin inşallahKinam şükür güzel gecti düğünü de atlatırsam bugün yirttim
Kinam şükür güzel gecti düğünü de atlatırsam bugün yirttim
Yok canim söylücem zaten ben almak istiyorum diye. Bu kadar da kacilmazki her masraftan ya 20 liralk sepet.
Ay kusura bakma ama ben boğarım bu kaynanayı benimkinin sinirinide seninkinden çıkarıcam artık
Karısmaması daha iyi değil mi canım ya sonucta nisanlın üstüne düşeni yapıyorsa sıkıntı yokAh kızlar ah.. Benimki ne kınaya karışıyor ne bişeye.. Önceki geline kına yapmamışlar, sözü açılınca onu anlatıyor.. Ben napiyim, katil mi olayım..
Annem kına için birşeyler yapıyor, KV de en azından sorsun, ilgilensin istiyor, onun da umurunda değil..Karısmaması daha iyi değil mi canım ya sonucta nisanlın üstüne düşeni yapıyorsa sıkıntı yok
Bilmiyorum ki belki tavrı öyledir genel olarak. Karıstı demesinler Die. Hemen kötü düşünmeyelim.Gerci sen hissedersin bunu.İleride sana birsey deme lüksü de olmaz en azından öle düşün.Annem kına için birşeyler yapıyor, KV de en azından sorsun, ilgilensin istiyor, onun da umurunda değil..
Güzel değil tabi. Yabancı yabancı duruyor. Hiç ilgilenmiyor.
Yani ne yapsa yaranamayacak bana. Orası kesin de.. Gerçi onun için de durum aynı. Düğün bitse de herkes işine baksa..Bilmiyorum ki belki tavrı öyledir genel olarak. Karıstı demesinler Die. Hemen kötü düşünmeyelim.Gerci sen hissedersin bunu.İleride sana birsey deme lüksü de olmaz en azından öle düşün.
Evet bu sürede geriliyor bence ilişkiler. Normalde görmezden geleceğin seyleri su an göremiyorsun maalesef. Güzel güzel olsun istediğin gbi sorunsuz gerisi bosYani ne yapsa yaranamayacak bana. Orası kesin de.. Gerçi onun için de durum aynı. Düğün bitse de herkes işine baksa..
Tak pıcagı ben arkandayım canimAh kızlar ah.. Benimki ne kınaya karışıyor ne bişeye.. Önceki geline kına yapmamışlar, sözü açılınca onu anlatıyor.. Ben napiyim, katil mi olayım..
Ahahha ilahi..Tak pıcagı ben arkandayım canim
Dua et bence karışmaması dhaa iyi kafana gore istediğin gibi yapAh kızlar ah.. Benimki ne kınaya karışıyor ne bişeye.. Önceki geline kına yapmamışlar, sözü açılınca onu anlatıyor.. Ben napiyim, katil mi olayım..
Ben kurtuldum bitti şükür darısı başınızaSon 22 gün
Aminnn sağ salim atlatırız inşallahBen kurtuldum bitti şükür darısı başınıza
Kına düğün olacak mı? Salonda olacaksa misafir gelecektir bence yazmalısınKızlar yardıma ihtiyacım var bir fikir sorucam
Benim nikahım salonda olucak davetiyeye nikah saatini yazmama gerek varmı yoksa yazmasam mı sizce nasıl olmalı
Kına düğün olacak mı? Salonda olacaksa misafir gelecektir bence yazmalısın