2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Hahha dur dur panik yok. Yardım edebildiğim kadar ederim ben sana mekan için konusmustuk hatta dmi. Kına yapcak mısın? Benim görüştüğüm kına organizasyon sirketinin adını falan da veririm lazım olursa.
Muhteşem olur sen hangi şehirdesin

İstanbul Anadolu yakasına tasındım. Atasehirdeyim.
Malesef çok çok uzaktayız. Kına gecesi olacak ertesi güne nikah yapacağız. Nikahımız 4 30 da sence dış çekim nikah saatinden sonra mı olmalı önce mi? Buna karar veremedim nikah saatinden sonra yapsak gün batımı filan olurdu

Kızlar cumartesi düğünüm var giriş müziği pasta müziği ve 2 tane dans müziği istediler. Giriş müziğini göksel senden başka Ilk dans ravi incigoz iki kalp seçtim ama diğerlerine karar veremedim siz neler seçtiniz yardımcı olun bana:halay:

Malesef çok çok uzaktayız. Kına gecesi olacak ertesi güne nikah yapacağız. Nikahımız 4 30 da sence dış çekim nikah saatinden sonra mı olmalı önce mi? Buna karar veremedim nikah saatinden sonra yapsak gün batımı filan olurdu
Sonrasında olanilir cünkü nikah seni cok yormaz. Havalar da cok sıcak biraz serinler tabiki. Ay ne cabuk tarih vermişler 🤗

Bende peşpeşe yapıyorum düğünle kınayı çok yorulcam gibi allah sabır versin güç versin bize 🙏 nikah sonrası yaptır ama kuaförüne konuş makyajında sıkıntı olursa nikah sonrası gelip düzeltebilir misin diye bazen aksilik en heyecanlı zamanımızı buluyo

Bende peşpeşe yapıyorum düğünle kınayı çok yorulcam gibi allah sabır versin güç versin bize 🙏 nikah sonrası yaptır ama kuaförüne konuş makyajında sıkıntı olursa nikah sonrası gelip düzeltebilir misin diye bazen aksilik en heyecanlı zamanımızı buluyo
Arka arkaya gerçekten aşırı yorucu olacak ama ne zaman var ne de başka türlü olmasına imkan.. İyi ki düğün yapmıcam nikah yorucu olmaz dış çekim biraz zorlar

Arka arkaya gerçekten aşırı yorucu olacak ama ne zaman var ne de başka türlü olmasına imkan.. İyi ki düğün yapmıcam nikah yorucu olmaz dış çekim biraz zorlar
Benim düğünümde bana fikir sorulmadı malesef gerçekten şanslısınız kv düğün istedi oynanmadan evlenilmezmis bizde bütün gün bitse de gitsek modunda beklicez

Benim gibi gün sayan var mı yaaa ? 😂 en son burda 95 lerde kalmışım. Offf geçmiyor... son 43 :KK43:
Gün sayan benimm bir aksilik olmazsa nasipse son 27 :)

beni de ekleyin gün sayanlara 57 :KK70:

Evet çok heyecanlıyımm sizce gelinliğin altına sadece güpürlü iç çamaşırı giymek hoş olur mu? İlla seksi jartiyer giymek gerekiyor mu a

İlla jartiyer giyceksin diye bişey yok güzel bi iç çamaşırı da giyebilirsin benm iç çamaşr takıntım var ben giyicem jartiyer yani seviyorsan giy sevmiyorsan giyme bence

ayy gerçekten heyecan oluyormu son günlerde gönlüne göre olsun inşallah o gün herşey
benim heyecandan çok stres var oturcgmz evdeki kiracı çıkmadı çıkmıyorum sıkıyosa zorla gelin çıkarn dedi bide ev sahibi biziz ben nasıl yetişicem diye stresteym şuan :)

X