- 2 Temmuz 2019
- 38
- 76
- 24
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #1.201
Yeni sözlendim bende, inşallah bu kış ya da 2020nin nisanında evli bir bayan olucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı ugurlu olsunYeni sözlendim bende, inşallah bu kış ya da 2020nin nisanında evli bir bayan olucam
Muhteşem olur sen hangi şehirdesinHahha dur dur panik yok. Yardım edebildiğim kadar ederim ben sana mekan için konusmustuk hatta dmi. Kına yapcak mısın? Benim görüştüğüm kına organizasyon sirketinin adını falan da veririm lazım olursa.
İstanbul Anadolu yakasına tasındım. Atasehirdeyim.Muhteşem olur sen hangi şehirdesin
Malesef çok çok uzaktayız. Kına gecesi olacak ertesi güne nikah yapacağız. Nikahımız 4 30 da sence dış çekim nikah saatinden sonra mı olmalı önce mi? Buna karar veremedim nikah saatinden sonra yapsak gün batımı filan olurduİstanbul Anadolu yakasına tasındım. Atasehirdeyim.
Sonrasında olanilir cünkü nikah seni cok yormaz. Havalar da cok sıcak biraz serinler tabiki. Ay ne cabuk tarih vermişlerMalesef çok çok uzaktayız. Kına gecesi olacak ertesi güne nikah yapacağız. Nikahımız 4 30 da sence dış çekim nikah saatinden sonra mı olmalı önce mi? Buna karar veremedim nikah saatinden sonra yapsak gün batımı filan olurdu
Kına gecesini iki gün öncesine mi yapsan acaba.Malesef çok çok uzaktayız. Kına gecesi olacak ertesi güne nikah yapacağız. Nikahımız 4 30 da sence dış çekim nikah saatinden sonra mı olmalı önce mi? Buna karar veremedim nikah saatinden sonra yapsak gün batımı filan olurdu
Malesef uzaktan akrabalar gelecek herkesi 2 gece misafir edecek ortam yokKına gecesini iki gün öncesine mi yapsan acaba.
Gün sayan benimm bir aksilik olmazsa nasipse son 27 :)Benim gibi gün sayan var mı yaaa ? en son burda 95 lerde kalmışım. Offf geçmiyor... son 43
Gün sayan benimm bir aksilik olmazsa nasipse son 27 :)
Evet çok heyecanlıyımm sizce gelinliğin altına sadece güpürlü iç çamaşırı giymek hoş olur mu? İlla seksi jartiyer giymek gerekiyor mu aAyy inşallah cok az kalmış ne güzeeeel.
Bende peşpeşe yapıyorum düğünle kınayı çok yorulcam gibi allah sabır versin güç versin bize nikah sonrası yaptır ama kuaförüne konuş makyajında sıkıntı olursa nikah sonrası gelip düzeltebilir misin diye bazen aksilik en heyecanlı zamanımızı buluyoMalesef çok çok uzaktayız. Kına gecesi olacak ertesi güne nikah yapacağız. Nikahımız 4 30 da sence dış çekim nikah saatinden sonra mı olmalı önce mi? Buna karar veremedim nikah saatinden sonra yapsak gün batımı filan olurdu
Arka arkaya gerçekten aşırı yorucu olacak ama ne zaman var ne de başka türlü olmasına imkan.. İyi ki düğün yapmıcam nikah yorucu olmaz dış çekim biraz zorlarBende peşpeşe yapıyorum düğünle kınayı çok yorulcam gibi allah sabır versin güç versin bize nikah sonrası yaptır ama kuaförüne konuş makyajında sıkıntı olursa nikah sonrası gelip düzeltebilir misin diye bazen aksilik en heyecanlı zamanımızı buluyo
Benim düğünümde bana fikir sorulmadı malesef gerçekten şanslısınız kv düğün istedi oynanmadan evlenilmezmis bizde bütün gün bitse de gitsek modunda beklicezArka arkaya gerçekten aşırı yorucu olacak ama ne zaman var ne de başka türlü olmasına imkan.. İyi ki düğün yapmıcam nikah yorucu olmaz dış çekim biraz zorlar
Benim gibi gün sayan var mı yaaa ? en son burda 95 lerde kalmışım. Offf geçmiyor... son 43
Gün sayan benimm bir aksilik olmazsa nasipse son 27 :)
Evet çok heyecanlıyımm sizce gelinliğin altına sadece güpürlü iç çamaşırı giymek hoş olur mu? İlla seksi jartiyer giymek gerekiyor mu a
beni de ekleyin gün sayanlara 57
Benim son 3 çok stres ve heyecan yaptım sanki beynim patlicak gibi iş yerine adapte olamiyorum