2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Ah ah ne diyim ki gerci orada türkler cok klasik düğünler yapıyorlar. Bundan kurtuluş yok sanki =) kınayı kız annesi istiyor düğünü erkek annesi bizde öle oldu yani. Onun dısında daha ekstra bişi diyen olmadı gerci daha ne kaldı ki ekstra nikah da yapıcam. Zaten ne yapmam dedim hepsini yapıyorum biliyor musun neyse ki vakit var diyorum.

Bizde vakitte yok yarın gün alıcaz inşallah ama hiçbir şey hazır değil üstelik 3 4 hafta var. Kafam karmakarışık şöyle mi yapsam böyle mi yapsam diye düşünmekten bıkkınlık geldi en güzeli hiçbirini yapmamakta elde değil :)

Canim bende ayni senin gibi aldim da. Tv ünitesini salona mi oturma odasina mi koycaksin? Ben karar veremedim salona koysam bos kalcak ici. 2. Tv almak lazim. Oturma odasina koysam yer mi kaplar aman ne bilim

Al benden de o kadar demin cinnet gecirdim gelin cicegi bakarken

Hahha dur dur panik yok. Yardım edebildiğim kadar ederim ben sana mekan için konusmustuk hatta dmi. Kına yapcak mısın? Benim görüştüğüm kına organizasyon sirketinin adını falan da veririm lazım olursa.

Kendin yapsana inan cok basit =) ben Eminönü den aldım, birleştirdik cok da güzel oldu 70 liraya =) ben nisanda kullandım, nikahta da kullanıcam mesela.
Ahh bebegim malesef istanbulda degilim. Öyle alabilcegim bi yer olsa aslinda yapsam daha iyi de.

Canim bende ayni senin gibi aldim da. Tv ünitesini salona mi oturma odasina mi koycaksin? Ben karar veremedim salona koysam bos kalcak ici. 2. Tv almak lazim. Oturma odasina koysam yer mi kaplar aman ne bilim
Oturma odasına koycam. Salona tv ünitesi alsam bile tv koymiycam, çünkü mutfağa da tv koymayı planlıyorum. Bi eve 3 tv fazla hepi topu iki kişiyiz. Zaten günlük oturma odasında oturcaz orda tv olmak zorunda, salonu kalabalik misafirde kullanıcam zaten misafir gelince pek tv izlenmiyo sohbet falan

Tamam canim sende benim gibi dusunuyosun. Insallah herkes itiraz etmezse..
Ee ben sana benimkini kargolayayım begenirsen,hiç sıkıntı değil. Benim nikahım kasımda zaten.
Ama önce bulmam lazım. Çeyizlerimi depoya kaldırdım umarım oraya kaldırmamısımdır =(
Canim benim sagolasin dusunmen yeter❤ alcam zaten bikac tane sepete attim bile

Rica ederim, benim için pek özel sayılmıyor böle seyler ama saklamak için de almak isteyebilirsin unuttum onu
Bu arada herkes iki tane cicek almis siz nasil yaptiniz kizlar? Ben bi tane alcam atmicam cok mu sacma dusunutorum? Cok mu sart atmak. Ayip mi olur

Ya biz eve TV almıcaz ikimizde sevmiyoruz zaten. Kendim annem babam dahil herkes dedi ki tvsiz ev mi olur. Hatta babam ben alayım taksitle dedi hadi anne baba neyse de simdi Bi de millet sorar, onunla ugras...
Yaa cok güzel.dusunmussunuz bence buyuk zaman kaybi olmasa da olur. Nisanlim kafa dengi olsaydi bende almazdim. Gerci hic sormadim da.

Bu arada herkes iki tane cicek almis siz nasil yaptiniz kizlar? Ben bi tane alcam atmicam cok mu sacma dusunutorum? Cok mu sart atmak. Ayip mi olur
Hımmm çiçeği atsam da ben geri isterim, düğün Baska sehirde öle görünüyor ekstra cicek hayatta almam ama bu benim tercihim tabiki. Ben Bi kez kullanılacak seylere para vermeye karsı Bi insanım ayıp olmaz farkedilmeyebilir, cevrenizde cok bekar arkadasınız varsa kesin sorarlar ama

Cok bekar yok insallah farkden olmaz gerci kaynana ona da maydanoz olur hemen de.
Almadıysanız sorun belki istemez. Benim nisanlım ben istemiyorum sen ne düşünüyorsun dedi bende atladım direkt cünkü agzı acık tvye bakıyor acık olunca
Ayy benimki de öyle heleki o mac yrumlari beni benden aliyo

Zamanla olur hepsi sen hiç canını sıkma tadını çıkart hepsinin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…