-
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #1.121
Arkadaşlar bana nisanimda eşimin ailesi ve akrabaları bohça yaptı şimdi biximde onların akrabasina yapmamız lazimmis tek gelinin 10 tane kişiye bohça yapması saçma değil mi
Herkese iyi akşamlar kızlar. Temmuz ayında kısmetse isteme ve nişan bir arada yapıcaz. Bu akşam erkek arkadaşım annesinin nişan bohçasını sorduğunu söyledi. Ben bu tarz şeyleri pek sevmiyorum. Kendi aileme istemediğimi söyledim. Erkek tarafına da bunu belirttim ama şehir dışından gelecekler elleri boş gelmek istemedikleri için anne baba birşeyler yapmak istiyorlar. Adet diye gönül alma amaçlı. Ben bohça istemediğimi açık olarak belirttim şimdi onlar yaparsa biz yapmasak çok mu ayıp olur sizce? Bizden bir hafta önce kuzenimin düğünü var işlerim yoğun filan derken sanırım hiç bu ıncık cıncık olayla uğraşmak istemiyorum
Yapma. O onların adeti ve yapmışlar. Sen yapmak zorunda değilsin. Nişanlina yap çok isterlerse. Anne babası için de biter ufak hediye koyarsin. Akrabaya bohça devri mi kaldı.Arkadaşlar bana nisanimda eşimin ailesi ve akrabaları bohça yaptı şimdi biximde onların akrabasina yapmamız lazimmis tek gelinin 10 tane kişiye bohça yapması saçma değil mi
Ayni durum bizde de var mecbur yapcaz ben yapmasam annem ayip olur der yaptrrArkadaşlar bana nisanimda eşimin ailesi ve akrabaları bohça yaptı şimdi biximde onların akrabasina yapmamız lazimmis tek gelinin 10 tane kişiye bohça yapması saçma değil mi
Anadolu yakasının neresi ona göre yer belirtelim istersenKızlar, tatlı kızlarAnadolu yakasına tasındık. Çok fazla biryer bilmiyorum. Kuaför önerisi olan varsa cok mutlu olurum. Balıklara baktım, bulamadım acıkcası.
Atasehir olursa güzel olur. Batısı, dogusu cok farketmiyor aslında =) çok da bilmiyorum. Bana yakın mesafede olan yerler de olanilir tabi. Bostancı, küçükbakkalköy ve içerenköy de olabilir. İyi bir kuaför ugruna giderim ne yapayım.Çokk tşk ederim....Anadolu yakasının neresi ona göre yer belirtelim istersen
Butterfly guzelik merkezi kozyatağı tarafinda acıbadem hastanesine çok yakın ve gözünüz kapalı güvenip gidebilirsiniz bana uzak kaldı için arada gidiyorumAtasehir olursa güzel olur. Batısı, dogusu cok farketmiyor aslında =) çok da bilmiyorum. Bana yakın mesafede olan yerler de olanilir tabi. Bostancı, küçükbakkalköy ve içerenköy de olabilir. İyi bir kuaför ugruna giderim ne yapayım.Çokk tşk ederim....
Öyle mi cok sevindim bunu öğrendiğime. Avrupa yakasında olucak nikahım burada yaptırıp gitmeyi düşünüyorum. Umarım fiyatları da güzeldir =) önce kınada tecrübe ederim belki. Evde kına yapmayı düşünüyorum aynı eski zamanlardaki gbi =) gerci pek eski zaman işi olmayacak benimki ama bakalım. Siz ne düşünüyorsun bu konuda? Cok mu tuhaf olurButterfly guzelik merkezi kozyatağı tarafinda acıbadem hastanesine çok yakın ve gözünüz kapalı güvenip gidebilirsiniz bana uzak kaldı için arada gidiyorum
Evde yapılabilecek imkanlar varsa en güzeli, istanbulda evde yapmak pek kolay olmuyo malesef. Bende evde yapmak isterdim ama kv.me guvenemedim kaç kişi getircegini kestiremedim için ufak bi restorantın bi bölümünü tuttuk orda yapicazÖyle mi cok sevindim bunu öğrendiğime. Avrupa yakasında olucak nikahım burada yaptırıp gitmeyi düşünüyorum. Umarım fiyatları da güzeldir =) önce kınada tecrübe ederim belki. Evde kına yapmayı düşünüyorum aynı eski zamanlardaki gbi =) gerci pek eski zaman işi olmayacak benimki ama bakalım. Siz ne düşünüyorsun bu konuda? Cok mu tuhaf olur
Benim oturduğum yerde de ucuz değil mahalle kuaförleri haklısınız. Sanırım birkac tabelada görmüştüm. Olsun ben bakarım öneri önemli benim için =) şöle ki evin salonu büyük Bi de erkek tarafı burada değil 6 7 kişiden fazla gelemezler. Benim tarafım sıkıntılı. Uzak Die gelemezler Die umut ediyorum =) annem istiyor yoksa yapıcak enerjim yok da işte kıramadım. Mekan tutmak da istemiyorum bölgeyi bilmediğim için. Tahtı ve bindallıyı kiralıcam. Kına ve hediyelik de veriyorlar pakette birkac sey daha var kına tepsisi falan. Hem samimi olur gbi geldi. İlla ki 4 5 cesit de tatlı tuzlu ikram yaparız, kuruyemiş Bi de yetmez mi bilemedimEvde yapılabilecek imkanlar varsa en güzeli, istanbulda evde yapmak pek kolay olmuyo malesef. Bende evde yapmak isterdim ama kv.me guvenemedim kaç kişi getircegini kestiremedim için ufak bi restorantın bi bölümünü tuttuk orda yapicazotaraflarda genel olarak pahalı mahalle kuaförleri bile ama zaten gidince farkediyosunuz
Siz kac kişilik rezervasyon yaptırdınızEvde yapılabilecek imkanlar varsa en güzeli, istanbulda evde yapmak pek kolay olmuyo malesef. Bende evde yapmak isterdim ama kv.me guvenemedim kaç kişi getircegini kestiremedim için ufak bi restorantın bi bölümünü tuttuk orda yapicazotaraflarda genel olarak pahalı mahalle kuaförleri bile ama zaten gidince farkediyosunuz
Bende bu bohça işlerini sevmiyorum ve açık açık belirtmiştim ben istemiyorum diye benm ailem pek gelenek görenek adet düşkünü değildir o yüzden ısrar eden olmadı ama erkek tarafı çok işte elimiz boşmu gelcez yok öyle şeymi olur vs vs diye diretti en son gerçekten istemiyorum böyle şeylere girmeye gerek yok diyip kestim attım istemiyorsanız yapmayın bence öyle yada böyle anlıyorlar sonunda
Disarda da yapsan aynısı oluyo yeter de artar bileBenim oturduğum yerde de ucuz değil mahalle kuaförleri haklısınız. Sanırım birkac tabelada görmüştüm. Olsun ben bakarım öneri önemli benim için =) şöle ki evin salonu büyük Bi de erkek tarafı burada değil 6 7 kişiden fazla gelemezler. Benim tarafım sıkıntılı. Uzak Die gelemezler Die umut ediyorum =) annem istiyor yoksa yapıcak enerjim yok da işte kıramadım. Mekan tutmak da istemiyorum bölgeyi bilmediğim için. Tahtı ve bindallıyı kiralıcam. Kına ve hediyelik de veriyorlar pakette birkac sey daha var kına tepsisi falan. Hem samimi olur gbi geldi. İlla ki 4 5 cesit de tatlı tuzlu ikram yaparız, kuruyemiş Bi de yetmez mi bilemedim
150 kisilikSiz kac kişilik rezervasyon yaptırdınız
Kalabalık ailesiniz siz öle ise hayırlısı olsun. Ne kadar ödeyeceksin peki canım?150 kisilik
Tesk ederim evet kalabaligiz bizde eşimin tarafida sadece bayanlar olcak ama en az 100 kişi olur fotoğrafcı ve orkestra dahil 4500 tlKalabalık ailesiniz siz öle ise hayırlısı olsun. Ne kadar ödeyeceksin peki canım?
Aaa fiyat cok iyimis. İkramlar da içine dahil ise yani ekonomik bence.Tesk ederim evet kalabaligiz bizde eşimin tarafida sadece bayanlar olcak ama en az 100 kişi olur fotoğrafcı ve orkestra dahil 4500 tl
Ikram olarak şu meşrubat pasta ve kuru pasta olcak kınaları falan biz alcazAaa fiyat cok iyimis. İkramlar da içine dahil ise yani ekonomik bence.
Güzelmiş sevindim sizin adınıza =) insallah istediğiniz gbi gecer hersey.Ikram olarak şu meşrubat pasta ve kuru pasta olcak kınaları falan biz alcaz
Bizde ikram olmucak kaynanam bosver dedi ayip olmazmi öyle de ne bilimIkram olarak şu meşrubat pasta ve kuru pasta olcak kınaları falan biz alcaz