2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Ben sana daha kötüsünü söyleyeyim bizde temmuz ağustos gibi evlencez ama hala hiçbir şey yok kuaför gelinlik tarih.. Üstelik lojmanda kalıcaz ama lojmanı ağustosta vereceklermiş eşya da bakamıyoruz. Yıllık izinle lojman farklı zamanlarda olacak önce evlencez sonra evi ayarlıcaz tabi zaman bulabildiğimizde de gelinlik ıvır zıvır ayarlanacak kesin hiçbir şey yetişmeyecek her şey Arap saçına döndü bizde

Yaa çok üzüldüm düğünü agustos sonrasına erteleseniz öyle olmuyormu

Kendileri çıktı çıktı yoksa çok zor çıkartırsınız

Kiracının kontratı ne zaman sonlanıyor?

Senin işinde gerçekten zormuş Allah kolaylık versin valla gel sarılıp ağlayalım birlikte
Kafamdaki deli sorulardan birisi de şimdi evlendik balayından döndükten sonra nişanlım göreve giderse ben kendi ailemde mi kv de mi kalacağım ev hazır olana kadar büyük ihtimalle ailem kv de kalmamın uygun olacağını düşünecek ama ben başkasının evinde kalmakta istemiyorum of ağlıcam valla içim bunaldı

Benim annem olsa asla izin vermez kv evinde kalmama bence ailenin yanında kalman daha doğru daha rahat olursun ben olsam öyle yapardım en azından

Çoğuna göre çok saçma gelicek ama ben evlilik başvurusu yaparken kendi soyadımı da kullanmak istedigimi belirttim fakat bugün e devletten baktığımda sadece eşimin soy adı çıkıyor. Moralim bozuldu eşim duysa sevincek istemiyordu ama ben kullanmak istiyorum ne yapabilirim mahkeme haricinde bilgisi olan var mı?

aslında çıkması lazım dilekçeyle bildirmen gerekiyor diye biliyorum ordakiler unutmuş olabilir ilk önce tekrar bi hatırlat istersen ama eğer olmazsa nikahtan sonra dilekçeyle nufüs müdürlüğüne yapacağın başvuruyla kendi soyadınıda kullanabilirsin.. Ayrıca saçmaysa kimine göre saçma boşver sen istiyorsan saçma değildir. bende kullanmak istemiştim ama nişanlımın soyadı çok uzun ben kendi soyadımı kullanamayacagım

Dilekçe ile bildirmedim orda başvuru yaparken dediler kullanmak istiyo musun diye evet dedim tamam dedi bisiler yazdı dosya üzerine o kadar şimdi böle cıktı

Bence saçma değil bende başvuru yaparken kendi soyadımı da kullanmak istediğimi söyleyeceğim. Bununla ilgili dilekçe doldurmak gerekiyormuş siz doldurmuş muydunuz acaba?

Kizlar testi kırcak msiniz ya? ben her zamanki gibi istemiyorum dedim ama aaa olmaz olmaz testisiz olmaz sesleri yükseldi. Bari muzigi duzgun bisey seciyim siz ne secceksiniz eger yapcaksaniz
kız karşında kına organizasyoncusu var yardımcı olabilirim bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…