- 22 Ocak 2017
- 5.643
- 7.038
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #1.081
Ben sana daha kötüsünü söyleyeyim bizde temmuz ağustos gibi evlencez ama hala hiçbir şey yok kuaför gelinlik tarih.. Üstelik lojmanda kalıcaz ama lojmanı ağustosta vereceklermiş eşya da bakamıyoruz. Yıllık izinle lojman farklı zamanlarda olacak önce evlencez sonra evi ayarlıcaz tabi zaman bulabildiğimizde de gelinlik ıvır zıvır ayarlanacak kesin hiçbir şey yetişmeyecek her şey Arap saçına döndü bizdeEv sahibi biziz yani nişanlımın ailesi ama çok sevgili kayınvalidem ay yazık insanlara diye diye bişey yaptırmıyor çünkü bana yazık değil yani
Başka ev bakamayız ev sahibiyiz çünkü kira vermek istemiyoruz
bende böyle düşünüyorum ama belki aranızda kısa sürede yetiştiren vardır diye içimi rahatlatayım dedim ama rahatlamadı ne yapıcagımıda bilemiyorum
Ben sana daha kötüsünü söyleyeyim bizde temmuz ağustos gibi evlencez ama hala hiçbir şey yok kuaför gelinlik tarih.. Üstelik lojmanda kalıcaz ama lojmanı ağustosta vereceklermiş eşya da bakamıyoruz. Yıllık izinle lojman farklı zamanlarda olacak önce evlencez sonra evi ayarlıcaz tabi zaman bulabildiğimizde de gelinlik ıvır zıvır ayarlanacak kesin hiçbir şey yetişmeyecek her şey Arap saçına döndü bizde
Ev sahibi biziz yani nişanlımın ailesi ama çok sevgili kayınvalidem ay yazık insanlara diye diye bişey yaptırmıyor çünkü bana yazık değil yani
Başka ev bakamayız ev sahibiyiz çünkü kira vermek istemiyoruz
bende böyle düşünüyorum ama belki aranızda kısa sürede yetiştiren vardır diye içimi rahatlatayım dedim ama rahatlamadı ne yapıcagımıda bilemiyorum
Malesef izni o zamana denk geliyor değişiklikte olmuyorYaa çok üzüldüm düğünü agustos sonrasına erteleseniz öyle olmuyormu
Kiracının kontratı ne zaman sonlanıyor?Kızlar birşey sormam lazım çünkü sinirlerim bozuldu iyice. Benim düğünüm ağustos sonu oturacağımız evde kiracı var ve daha çıkmıyor sormaya gittiğimizde de bakıyoz bakam bulunca çıkcaz diyo nisan ayında söyledik çıkın diye hala bir tane eşyasını bile toplamamışO eve girince bi dünya tadilat var boya badana, mutfak ve koridor yer seramikleri değişicek, mutfak tezgah arası değişicek, mutfak dolaplarının kapakları değişicek, balkonlar cam balkon olcak ve temmuzun 3. haftası eşyalarım gelmeye başlıcak yetişmicek demi asla yetişmez yani kiracıda hala içinde ben ne yapıcam bi akıl verin lütfen
Offff iyice modum düşmeye başladıKendileri çıktı çıktı yoksa çok zor çıkartırsınız
Kiracının kontratı ne zaman sonlanıyor?
Noterden ihtar cekmeliydiniz bence eğer çıkmayacak gibilerse. Ama sözleşme bitiminden 1 ay önce çekmek gerekiyordu sanırım.Offff iyice modum düşmeye başladı
4 temmuz son kontrat tarihi
Malesef izni o zamana denk geliyor değişiklikte olmuyor
bende dedim çok sevgili kaynvalidem ayıp insanlara dedi çünkü bizden çok onları dşünüyorNoterden ihtar cekmeliydiniz bence eğer çıkmayacak gibilerse. Ama sözleşme bitiminden 1 ay önce çekmek gerekiyordu sanırım.
Hayırlısı diyelim o zaman.bende dedim çok sevgili kaynvalidem ayıp insanlara dedi çünkü bizden çok onları dşünüyor
Kafamdaki deli sorulardan birisi de şimdi evlendik balayından döndükten sonra nişanlım göreve giderse ben kendi ailemde mi kv de mi kalacağım ev hazır olana kadarSenin işinde gerçekten zormuş Allah kolaylık versin valla gel sarılıp ağlayalım birlikte
Kafamdaki deli sorulardan birisi de şimdi evlendik balayından döndükten sonra nişanlım göreve giderse ben kendi ailemde mi kv de mi kalacağım ev hazır olana kadarbüyük ihtimalle ailem kv de kalmamın uygun olacağını düşünecek ama ben başkasının evinde kalmakta istemiyorum of ağlıcam valla içim bunaldı
Bende kendi ailemle kalmak istiyorum ama bakalım en fazla 1 hafta orda bir hafta burda filan kalırım mecburenBenim annem olsa asla izin vermez kv evinde kalmama bence ailenin yanında kalman daha doğru daha rahat olursun ben olsam öyle yapardım en azından
Bu senin tercihin canım ya buna kimse karısamaz ki önceden belirt zaten bunu. Böyle seyleri dert etme bence =)Bende kendi ailemle kalmak istiyorum ama bakalım en fazla 1 hafta orda bir hafta burda filan kalırım mecburen
Çoğuna göre çok saçma gelicek ama ben evlilik başvurusu yaparken kendi soyadımı da kullanmak istedigimi belirttim fakat bugün e devletten baktığımda sadece eşimin soy adı çıkıyor. Moralim bozuldu eşim duysa sevincek istemiyordu ama ben kullanmak istiyorum ne yapabilirim mahkeme haricinde bilgisi olan var mı?
Dilekçe ile bildirmedim orda başvuru yaparken dediler kullanmak istiyo musun diye evet dedim tamam dedi bisiler yazdı dosya üzerine o kadar şimdi böle cıktıaslında çıkması lazım dilekçeyle bildirmen gerekiyor diye biliyorum ordakiler unutmuş olabilir ilk önce tekrar bi hatırlat istersen ama eğer olmazsa nikahtan sonra dilekçeyle nufüs müdürlüğüne yapacağın başvuruyla kendi soyadınıda kullanabilirsin
Bence saçma değil bende başvuru yaparken kendi soyadımı da kullanmak istediğimi söyleyeceğim. Bununla ilgili dilekçe doldurmak gerekiyormuş siz doldurmuş muydunuz acaba?Çoğuna göre çok saçma gelicek ama ben evlilik başvurusu yaparken kendi soyadımı da kullanmak istedigimi belirttim fakat bugün e devletten baktığımda sadece eşimin soy adı çıkıyor. Moralim bozuldu eşim duysa sevincek istemiyordu ama ben kullanmak istiyorum ne yapabilirim mahkeme haricinde bilgisi olan var mı?
Kizlar testi kırcak msiniz ya? ben her zamanki gibi istemiyorum dedim ama aaa olmaz olmaz testisiz olmaz sesleri yükseldi. Bari muzigi duzgun bisey seciyim siz ne secceksiniz eger yapcaksaniz
Doldurmadım gerek yok belirtmeniz yeterli dedi memur ve bende soledim dosya üstüne not aldiBence saçma değil bende başvuru yaparken kendi soyadımı da kullanmak istediğimi söyleyeceğim. Bununla ilgili dilekçe doldurmak gerekiyormuş siz doldurmuş muydunuz acaba?