-
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #1.161
Kasım gbi düşünüyoruz biz. Eylül ekim gbi bulursak güzel olucak =) en gec ekim aslında Dikim işi biraz emek istiyor ben Nisan kıyafetimi diktirmiştim istediğim gbi de oldu aslında ama gelinliği hazır alsam daha iyi olucak sanki. Nerede ve kaca diktiriyorsun öğrenebilir miyim bu aradaEkim gibi tutmayı düşündüğünüze göre düğün tarihine daha var galiba canım senin. Ağustosun sonunda nikah eylül ün de ilk haftası düğünüm olacak. Ve gelinliğim hazır değil. Dantel seçtik ilk provaya gittim onda da zaten üst kısmı nasıl olsun diye konuştuk. 2. Provada şekli çıkmaya başlayacakmış o da ayın 12 sinde. Ortada bi şey yok. Abla çok güzel anlatıyor ama ben gözümde canlandıramıyorumbazen geriliyorum olacak mı güzel olacak mı diye bakalım 2. Provada neler olacak
Kasım gbi düşünüyoruz biz. Eylül ekim gbi bulursak güzel olucak =) en gec ekim aslında Dikim işi biraz emek istiyor ben Nisan kıyafetimi diktirmiştim istediğim gbi de oldu aslında ama gelinliği hazır alsam daha iyi olucak sanki. Nerede ve kaca diktiriyorsun öğrenebilir miyim bu aradaayrıca dantelini sen secti isen istediğin modelde birsey yapıcak zaten, sıkıntı olacagını sanmam ben
Cok güzel bir fiyat, sevindim sizin adınıza =) Hı anladım zaten danteller hemen tükeniyorlar. Ayy insallah istediğiniz gbi olur, merak ettim simdiİstediğim modelin dantelini bulamadık canım o yüzden başka dantel seçtim onun da canlı örneği yok ya gözümde canlanamıyorFatih'te diktiriyorum kiralık 2500 ya da 2750 olması lazım tam hatırlamıyorum baya önceden anlaşmıştık nişanlıma sorarımm
Cok güzel bir fiyat, sevindim sizin adınıza =) Hı anladım zaten danteller hemen tükeniyorlar. Ayy insallah istediğiniz gbi olur, merak ettim simdi
Evet yaz bizeİnşallah inşallah bakalım önümüzdeki provada belli olur her şey
Önemli ve zor gördüğünden basla yapmaya bence o sekilde cok daha kolay olur. Yavas Yavas tamamlanır eksiklerin merak etme =)Merhaba kizlar bende insallah ekim 19 gelini olacagim. Cok zorlu surecler sonrasi dugun tarihi alindi hala buyuk bi problemim olsa da telaslarim basladi. Cok is var cok nasil yetişeceğim bilmiyorum. Ama suan tek duam ertelenmemesi. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Hayırlı olsun =) ne zaman tarih?Sağlık raporumuz çıktı sonuçlar elimde ama tam olarak anlamadım daha doktora sorucaz ve birkaç güne tarih alıcaz aşırı heyecanlıyım inşallah her şey yolunda gider
Temmuz sonu ağustos başı gibi tarihi almak istiyoruz inşallah boş nikah günü buluruz. Bizz ilk başvuruyu yaptık gün almak için birlikte gitmek gerekiyor muHayırlı olsun =) ne zaman tarih?
Hımm bir bilgim yok ama sanmıyorum birlikte gitmek zorunda olasınız. Belediyeyi arayın, sorun benceTemmuz sonu ağustos başı gibi tarihi almak istiyoruz inşallah boş nikah günü buluruz. Bizz ilk başvuruyu yaptık gün almak için birlikte gitmek gerekiyor mu
Bende salona 2 3lu,2 berjer koydum ayrıca konsol büfe ve yemek masası var duvarlara ahşap kitaplik astim Tv sehpası Alicam daha lambader falan çok iş var çok:) boş odamı da giyinme odası yaptım yatak odamda evin kendisinden gömme dolap vardı 6 kapılı kendi takimimin gardırop ve şifoniyerini boş odaya koydum hem giyinme hemde ütü odasi yaptım orayı düzenli oldu miss tavsiye derim:))3+1, salon ve oturma odası buyuk sayılabilir, 2tane 3lu 2 tane berjer aldık, bi konsol bi yemek masası, tv ünitesi almadık ama acaba boş kalır mi salon diye dusunuyorum onlar gelip yerleşince belki tv ünitesi de alabilirim.
Oturma odasına da yine 2uclu 2 berjer ve ünite sığar ama oraya bi berjer 2 üçlü dusunuyorum. Bi küçük odamız var ora boş kalcak allah'tan orayı da dosemicez
Nişanlım izin almış birlikte gidicez off ben aşırı heyecanlıyım yaa içim içime sığmıyor 9 yıl bekleyince :))Hımm bir bilgim yok ama sanmıyorum birlikte gitmek zorunda olasınız. Belediyeyi arayın, sorun bence
Ay cok tatlısın sen ya =) =) ben nie böyleyim acabaNişanlım izin almış birlikte gidicez off ben aşırı heyecanlıyım yaa içim içime sığmıyor 9 yıl bekleyince :))
O değil de ben nikahta kesin ağlarım kendimi tutamam ya çok korkuyorum ağlarsam rezil olurum gibi geliyorr. Düşünmeme gerek yok her an aklımda kalp atışım şuan bile hızlı o anın heyecanını düşündükçe yerimde duramıyorum keşke bende senin gibi olsam valla böyle olmak daha kötüAy cok tatlısın sen ya =) =) ben nie böyleyim acabadüşününce güzel geliyor ama heyecanım yok
Ohoo sen baya dosemissin az kalmış daha ne olsunBende salona 2 3lu,2 berjer koydum ayrıca konsol büfe ve yemek masası var duvarlara ahşap kitaplik astim Tv sehpası Alicam daha lambader falan çok iş var çok:) boş odamı da giyinme odası yaptım yatak odamda evin kendisinden gömme dolap vardı 6 kapılı kendi takimimin gardırop ve şifoniyerini boş odaya koydum hem giyinme hemde ütü odasi yaptım orayı düzenli oldu miss tavsiye derim:))
Ben nedense pek rahatım sanırsın 3 kez evlenmişim =) nisanlım nisanda benden heyecanlıydı bir erkek olarak öle diyim. Sanırım kalabalık geriyor beni cok iş yükü gbi geliyor Bi de maalesef.O değil de ben nikahta kesin ağlarım kendimi tutamam ya çok korkuyorum ağlarsam rezil olurum gibi geliyorr. Düşünmeme gerek yok her an aklımda kalp atışım şuan bile hızlı o anın heyecanını düşündükçe yerimde duramıyorum keşke bende senin gibi olsam valla böyle olmak daha kötü :QUOTE="Genckading, post: 60401832, member: 811546"]
O değil de ben nikahta kesin ağlarım kendimi tutamam ya çok korkuyorum ağlarsam rezil olurum gibi geliyorr. Düşünmeme gerek yok her an aklımda kalp atışım şuan bile hızlı o anın heyecanını düşündükçe yerimde duramıyorum keşke bende senin gibi olsam valla böyle olmak daha kötü
Kesinlikle o stresten nefret ediyorum birde aileyle ortak yol bulmaya çalışmak ölüm gibi.. Keşke kınası vs saçma adetleri olmasa direkt imzayı atsak bitse gitse yaaBen nedense pek rahatım sanırsın 3 kez evlenmişim =) nisanlım nisanda benden heyecanlıydı bir erkek olarak öle diyim. Sanırım kalabalık geriyor beni cok iş yükü gbi geliyor Bi de maalesef.
Senin adına cok sevindim, insallah hersey istediğin gbi olsun
Cok Karısıyor lar mı tatlım ya merak ediyorum.Orta yolu bulma direkt istediğini yap dicem de öle olmuyor işte =(Nisanlanalı 2 Ay olucak benim de ev kurarken falan karısırlar mı Die korkmuyor değilim =)Kesinlikle o stresten nefret ediyorum birde aileyle ortak yol bulmaya çalışmak ölüm gibi.. Keşke kınası vs saçma adetleri olmasa direkt imzayı atsak bitse gitse yaa
Evet sen evleniyorsun ama elalem ne der şunu yapmazsak olmaz vs vs saçma sapan şeyler o kadar çok ki tartışmaktan laf anlatıp orta yol bulmaktan şimdiden canım çıktı. Keşke keşke yurtdışında yaşasaydık bir nikah bir after parti tamam ne kınası ne bindallısı mekanı hiç uğraşmasınCok Karısıyor lar mı tatlım ya merak ediyorum.Orta yolu bulma direkt istediğini yap dicem de öle olmuyor işte =(Nisanlanalı 2 Ay olucak benim de ev kurarken falan karısırlar mı Die korkmuyor değilim =)