2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Sadece kuruyemiş verilen kınalara gittim ben, bana sormamıssınız gerci ama 🙈
Yok canim tabiki gorusunu dile getirmen yardimci olman cok iyi❤ bizde o da olmucakmis kuru kuru oturcaklarmis🤦🏼‍♀️ off niye bu kadinin dengesi yok bi anlasam benim istedgmi yapmaz kendi istedgni diretir. Neyse artik kina falan bisey dagitiriz bi sekilde

Yok canim tabiki gorusunu dile getirmen yardimci olman cok iyi❤ bizde o da olmucakmis kuru kuru oturcaklarmis🤦🏼‍♀️ off niye bu kadinin dengesi yok bi anlasam benim istedgmi yapmaz kendi istedgni diretir. Neyse artik kina falan bisey dagitiriz bi sekilde
Gercekten nerden gelmiş ki aklına böle bişi =) sende de ki ee ben alayım bari cok ayıp olur. Bence utanır destekler seni. Belki hiç gitmemiştir bilemedim yani =)

Aynen, salon oturma grubuyla yemek odasını aldık, ama oturma odası yatak odası kaldı bakalim umarim indirimi uzatirlar😎
Eviniz bayagı büyük sanırım. Ben 2 tane 3lü koltuk aldım Bi de masa ile konsol nereye koyucam Die düşünüyorum =) Ay insallah uzatırlar. Bende güzel Bi kitaplık istiyorum

Eviniz bayagı büyük sanırım. Ben 2 tane 3lü koltuk aldım Bi de masa ile konsol nereye koyucam Die düşünüyorum =) Ay insallah uzatırlar. Bende güzel Bi kitaplık istiyorum

Bizde yatak odası ile koltuk takımını aldık. Yemek odası takımı olsaydı çok sıkış tıkış olurdu o yüzden almadık. Ama en azından bi konsol olsa iyi olurdu. Yemek takımını nereye koycam diye bakıyorum😂

3+1, salon ve oturma odası buyuk sayılabilir, 2tane 3lu 2 tane berjer aldık, bi konsol bi yemek masası, tv ünitesi almadık ama acaba boş kalır mi salon diye dusunuyorum onlar gelip yerleşince belki tv ünitesi de alabilirim.
Oturma odasına da yine 2uclu 2 berjer ve ünite sığar ama oraya bi berjer 2 üçlü dusunuyorum. Bi küçük odamız var ora boş kalcak allah'tan orayı da dosemicez😮

Bizde yatak odası ile koltuk takımını aldık. Yemek odası takımı olsaydı çok sıkış tıkış olurdu o yüzden almadık. Ama en azından bi konsol olsa iyi olurdu. Yemek takımını nereye koycam diye bakıyorum😂
İstanbulda Avrupa yakasında evler genelde 90 mt civarında maalesef =( bir sürü mutfak esyam var benim de. Yarısını satsam mı acaba Die düşünmüyor değilim, bir kısmını da hediye ederim bulamazsam koycak yer =) konsol alın derim ben ya da ona benzer bişi 🙈durumunuz varsa kervanda cok güzel ürünler gördüm ben bugun (pahalı geldi bana ama gerci =) eviniz belli mi bizde Bi de o sıkıntı var 🙈

3+1, salon ve oturma odası buyuk sayılabilir, 2tane 3lu 2 tane berjer aldık, bi konsol bi yemek masası, tv ünitesi almadık ama acaba boş kalır mi salon diye dusunuyorum onlar gelip yerleşince belki tv ünitesi de alabilirim.
Oturma odasına da yine 2uclu 2 berjer ve ünite sığar ama oraya bi berjer 2 üçlü dusunuyorum. Bi küçük odamız var ora boş kalcak allah'tan orayı da dosemicez😮
Bizde bulursak 3 +1 tutalım diyorduk, vazgectim su an =) =) güle güle oturun büyük, ferah evleri severim cok🤗

merhaba kızlar. Sanirim icimi dokmek istedim. Onumuzdeki gunlerde evlenecegim ama yaklasik 2 hafta once kurtaj oldum. Normalde hem meslegim geregi hemde dunya gorusum geregi iliskinin dugunden sonra olmasini ya da yasadigim seyin yanls oldugunu dusunmezdm hala da dusunmuyorum. Ama byle bisey yuzunden kurtaj olmak zorunda kalmam ve o an bebegi kesinlikle aldirmaktan baska bir cozumum olmadigini dusunurken simdilerde dogurbilirdim'i dusunmem sanki gelin olmaya layik degilmisim gibi hissettirmeye basladi.
cocukluk askimla evlenecegim ondan baska da kimse olmadi zaten hayatimda mutluyduk da ufak tefek tartsmalar disinda. Cok sukur hala mutluyuz ama her ne kadar yanimda olsa da bana destek olmaya calissa da o yasadiklarimi unutamiyorum ve hep onu yanimda olmamakla ya da benimle ilgilenmemekle sucluyorum. Genel anlamda da hem aileden hem nisanlimdan fazlasyla ilgi beklerim ama bu durum cok farkliymis. Sanki hevesim kalmadi haketmiyormusum gbi dusunmeye basladim. Dugun gunu de boyle olursam vazgecmekten korkuyorum.
sadece icimi dokmek istedim. Allah hepinize mutlu huzurlu hayirli bir yuva nasip etsin

İstanbulda Avrupa yakasında evler genelde 90 mt civarında maalesef =( bir sürü mutfak esyam var benim de. Yarısını satsam mı acaba Die düşünmüyor değilim, bir kısmını da hediye ederim bulamazsam koycak yer =) konsol alın derim ben ya da ona benzer bişi 🙈durumunuz varsa kervanda cok güzel ürünler gördüm ben bugun (pahalı geldi bana ama gerci =) eviniz belli mi bizde Bi de o sıkıntı var 🙈

Belli belli bayramdan önce tuttuk. Konsol olarak değil de belki düz beyaz dolap alır içine koyarım diye düşünmeye başladım şimdi de. Başka evlere geçerken belki yer falan olmaz. Bizde Avrupa yakasındayız ve evet 90 m2 kare falan sıkıntı değil de çok değişik evler var. İlk düz bulduğum ve bi tık geniş bulduğum evi tuttuk diyebilirim😄 Ev alabileceğimiz zaman ya da burda uzun süre kalırız diye emin olduğum zaman almak daha mantıklı gelmeye başladı🤔😵

Merak ettim de girdim şimdi kervanın sitesine. Anasayfasını görür görmez koşarak uzaklaştım😂

Belli belli bayramdan önce tuttuk. Konsol olarak değil de belki düz beyaz dolap alır içine koyarım diye düşünmeye başladım şimdi de. Başka evlere geçerken belki yer falan olmaz. Bizde Avrupa yakasındayız ve evet 90 m2 kare falan sıkıntı değil de çok değişik evler var. İlk düz bulduğum ve bi tık geniş bulduğum evi tuttuk diyebilirim😄 Ev alabileceğimiz zaman ya da burda uzun süre kalırız diye emin olduğum zaman almak daha mantıklı gelmeye başladı🤔😵

Merak ettim de girdim şimdi kervanın sitesine. Anasayfasını görür görmez koşarak uzaklaştım😂
Bende uzaklastım bugun o magazadan=) biz Ekim gbi tutmayı düşünüyoruz evi, ev bulmak sıkıntılı bir sürec ve beni geriyor cidden. Evlerin çapları yamuk kesinlikle o konuda size katılıyorum.
Gelinliğiniz hazır mı? Beni geren iki konu bu 🙈

Bende uzaklastım bugun o magazadan=) biz Ekim gbi tutmayı düşünüyoruz evi, ev bulmak sıkıntılı bir sürec ve beni geriyor cidden. Evlerin çapları yamuk kesinlikle o konuda size katılıyorum.
Gelinliğiniz hazır mı? Beni geren iki konu bu 🙈

Ekim gibi tutmayı düşündüğünüze göre düğün tarihine daha var galiba canım senin. Ağustosun sonunda nikah eylül ün de ilk haftası düğünüm olacak. Ve gelinliğim hazır değil. Dantel seçtik ilk provaya gittim onda da zaten üst kısmı nasıl olsun diye konuştuk. 2. Provada şekli çıkmaya başlayacakmış o da ayın 12 sinde. Ortada bi şey yok. Abla çok güzel anlatıyor ama ben gözümde canlandıramıyorum😁 bazen geriliyorum olacak mı güzel olacak mı diye bakalım 2. Provada neler olacak😁

X