2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Senin işinde gerçekten zormuş Allah kolaylık versin valla gel sarılıp ağlayalım birlikte :KK61:
Durun beni de alin araniza bende aglamak istiyorum cok stresli bu zManlar :KK43:
bende dedim çok sevgili kaynvalidem ayıp insanlara dedi çünkü bizden çok onları dşünüyor
O kaynanayi bi görebilsem ah bi yolda falan karsima cikabilse.
Kafamdaki deli sorulardan birisi de şimdi evlendik balayından döndükten sonra nişanlım göreve giderse ben kendi ailemde mi kv de mi kalacağım ev hazır olana kadar :KK43: büyük ihtimalle ailem kv de kalmamın uygun olacağını düşünecek ama ben başkasının evinde kalmakta istemiyorum of ağlıcam valla içim bunaldı :KK43:
Bence kendi ailen geleneklere gore kaynanan ama bunun kararini sen ver sacma geleneklerimiz de var malesef.. ben olsam kalmak istemem onda
:KK200: kız karşında kına organizasyoncusu var yardımcı olabilirim bak istersen :KK8:
Ayyy valla cok sevinirim canim yaa harika olur kafam dandini oldu iyice

Durun beni de alin araniza bende aglamak istiyorum cok stresli bu zManlar :KK43:

O kaynanayi bi görebilsem ah bi yolda falan karsima cikabilse.

Geel Geell sende gel hep birlikte ağlayalım :KK61: Ahh ahh bu ne ki daha dün gece sinirime oturdum ağladım beni çileden çıkardı sabrımı sınıyor saygısızlık etmek istemiyorum ama zorla damarıma basıyor. Bi tutturdu benim adetlerim ben böyle istiyorum benim dediğim olcak diye annemde sinirlendi bakın bu düğün iki tarafında düğünü bu şekilde tutturmasakmı onların ikisi evleniyor bırakalım adeti yöreyi gönülleri nasıl istiyorsa nasıl yapmak istiyorlarsa öyle yapsınlar dedi ne dese beğenirsiniz beni ilgilendirmez sizin adetniz ben böyle istiyorum böyle olucak sanki kendi kendine düğün yapıyor benim ailemn düşüncelerini ve isteklerini gram umursamıyor oturdum ağladm dün sinirime ben ne yapıcam bu kv ile bilmiyorum:KK43:

Geel Geell sende gel hep birlikte ağlayalım :KK61: Ahh ahh bu ne ki daha dün gece sinirime oturdum ağladım beni çileden çıkardı sabrımı sınıyor saygısızlık etmek istemiyorum ama zorla damarıma basıyor. Bi tutturdu benim adetlerim ben böyle istiyorum benim dediğim olcak diye annemde sinirlendi bakın bu düğün iki tarafında düğünü bu şekilde tutturmasakmı onların ikisi evleniyor bırakalım adeti yöreyi gönülleri nasıl istiyorsa nasıl yapmak istiyorlarsa öyle yapsınlar dedi ne dese beğenirsiniz beni ilgilendirmez sizin adetniz ben böyle istiyorum böyle olucak sanki kendi kendine düğün yapıyor benim ailemn düşüncelerini ve isteklerini gram umursamıyor oturdum ağladm dün sinirime ben ne yapıcam bu kv ile bilmiyorum:KK43:
Kız senin annen yine iyiymis sesini cikariyo. Benim annem beni savunmuyo bide üstüne bana kiziyo saygisizlk etmemelisin diye annemle birbirimize giriyoruz :kızgın: Allah yardimcin olsun bacim bende var aynisindan iste..
Dün gece büyük kavga ettik benimkiyle bu konu yzuunden aramiza sokma iste kimseyi dedim en son bitti yeter dugun falan yok iptal edelim herseyi dedim indim arabadan aglaya aglaya. Lanet olsun ya bi karismayin iki kisi bi yuva kuruyo bi geride kalin .

Benimki de aynısını dedi benim âdetlerim böle ben böle istiyorum diye bende evlenmicemozman git sen evlen dedim ağlayarak annem biraz dişini gosterdi oğlu da benden tarafa oldu ama yine arada kendi dediğini yaptırmaya çalışıyor herşeyi kendi istediği gibi olsun istiyoki gelin benim. En son sen kendiâdetlerinden birini kına ve düğünde yaparsan bütünkötü kaynana sarkilarini tüm gün caldirip göbek aticam sana karşı dedim 🙈umarım susar oturur da bende çaldırmak zorunda kalmam🤣

Kız senin annen yine iyiymis sesini cikariyo. Benim annem beni savunmuyo bide üstüne bana kiziyo saygisizlk etmemelisin diye annemle birbirimize giriyoruz :kızgın: Allah yardimcin olsun bacim bende var aynisindan iste..
Dün gece büyük kavga ettik benimkiyle bu konu yzuunden aramiza sokma iste kimseyi dedim en son bitti yeter dugun falan yok iptal edelim herseyi dedim indim arabadan aglaya aglaya. Lanet olsun ya bi karismayin iki kisi bi yuva kuruyo bi geride kalin .
İnsanlar birbirlerini sevmiş evlenmek istemiş yüzük takılmış bu durumda her şeye burnunu sokan ailelere gıcık oluyorum. Herkes gençlere bırakıp neyi nasıl yapmak istiyorsanız öyle yapın deseler ölürler sanki

İnsanlar birbirlerini sevmiş evlenmek istemiş yüzük takılmış bu durumda her şeye burnunu sokan ailelere gıcık oluyorum. Herkes gençlere bırakıp neyi nasıl yapmak istiyorsanız öyle yapın deseler ölürler sanki
Yok olur mu oğul evlendirio oluyo maddi konu olunca ama ortada yoklar takı takamam derler durumum yok derler ama adet görenek şöyledir diye en önde koşarlar 😡🤬

Keşke annende biraz destekçin olsa insan kendini bi nebze daha iyi hissediyor. Ama belki senin annende aranız bozulmasın istiyordur senin iyiliğinedir o kesin. Amiiinn seninde Allah yardımcın olsun valla belli ki biz çok uğraşıcaz bu kayınvalidelerle. Karışmasalar olurmu aaa rahat etmezler..

Benimki de aynısını dedi benim âdetlerim böle ben böle istiyorum diye bende evlenmicemozman git sen evlen dedim ağlayarak annem biraz dişini gosterdi oğlu da benden tarafa oldu ama yine arada kendi dediğini yaptırmaya çalışıyor herşeyi kendi istediği gibi olsun istiyoki gelin benim. En son sen kendiâdetlerinden birini kına ve düğünde yaparsan bütünkötü kaynana sarkilarini tüm gün caldirip göbek aticam sana karşı dedim 🙈umarım susar oturur da bende çaldırmak zorunda kalmam🤣

Valla iyi demişsin umarım susar susmaları lazım artık düğün bizim bizden çok karışan var ben anlamıyorum

Kesinlikle haklısın. Allah razı olsun benm ailem öyle ama bu erkek annelerindemidir sorun bilmiyorum ama asla susmuyolar ve çok sinirlendiriyolar anlamıyorum ben bu insanları

Kizlar testi kırcak msiniz ya? ben her zamanki gibi istemiyorum dedim ama aaa olmaz olmaz testisiz olmaz sesleri yükseldi. Bari muzigi duzgun bisey seciyim siz ne secceksiniz eger yapcaksaniz
benmki düğün kına olacak organizasyon tuttum ama o testi işini asla yapmayacgm zaten herseyi yapıyoruz testi olmasa nolur nişamlımda istemiyo cok saçma geliyo öle seyler :)

Ya kızlar hep size bir şey soruyorum ama kusura bakmayın. Ben düğün yapmayacağım çünkü çevremiz çok az mak gelecek kişi 40 50 kişi oluyor askeri sosyal tesis tarzı yerde yemek yiyelim istiyorum ama kapasite 200_300 arası yazıyor. Bu kapasite dediği en az 200 kişilik mi oluyor. Böyle yerlere 50 kişilik rezervasyon yaptıramaz mıyım
hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama kişi sayınız az ise ankarada bahçeler var sadece kilise tarzı nikah ve kokteylle 1 yada 2 saat sürüyor bn cok istedim ama ailelerden dolayı yapamadım bi araştırın derim

Teşekkürler canım Modalife a bakmıştık. Ergün mobilyaya da bakayım

Zor canım her eşya geldiğinde sil baştan temizlik yapmak. Ama boş boş durmak da kötü hissettiriyor insanı. Ev orda yapılacak büssürü şey var bi yandan yetişecek gibi geliyor bi yandan yetişmeyecek gibi😄

Beyaz eşyalar için 15 gün öncesinde haber vermek gerekiyormuş. Mobilyacılar da bi diyor 2-3 günde gelir bi diyor 2-3 haftada gelir. Sizinkiler kaç günde gelmişti
mobilyacılara güvenmeyin söledkleri tarihten hep gec getirirler bide sorun cıkar tekrar gelmeleri sürer evi komple temzledk sonra esyalar geldi esyaların ayakalarını yapayım aynaları monte edeym derken evin için ettiler resmen ama elinzden geldiğince son zamna bırakmayın çünkü hiç tahmin ettiğinz vakitte gelmiyorlar yapmıyorlar bende hep sorun cıktı ama önce yaptıgım için zamanım kaldı yoksa aşırı strese giriyorsun

Çoğuna göre çok saçma gelicek ama ben evlilik başvurusu yaparken kendi soyadımı da kullanmak istedigimi belirttim fakat bugün e devletten baktığımda sadece eşimin soy adı çıkıyor. Moralim bozuldu eşim duysa sevincek istemiyordu ama ben kullanmak istiyorum ne yapabilirim mahkeme haricinde bilgisi olan var mı? 😣
cnm bu konuyu ben araştırdım kimliğini değiştirmeye gittiğinde iki soyadımı kullanmak istiyorum dediğinde hallediyorlarmıs bendede aynı durum oldu çünkü

Herkese iyi akşamlar kızlar. Temmuz ayında kısmetse isteme ve nişan bir arada yapıcaz. Bu akşam erkek arkadaşım annesinin nişan bohçasını sorduğunu söyledi. Ben bu tarz şeyleri pek sevmiyorum. Kendi aileme istemediğimi söyledim. Erkek tarafına da bunu belirttim ama şehir dışından gelecekler elleri boş gelmek istemedikleri için anne baba birşeyler yapmak istiyorlar. Adet diye gönül alma amaçlı. Ben bohça istemediğimi açık olarak belirttim şimdi onlar yaparsa biz yapmasak çok mu ayıp olur sizce? Bizden bir hafta önce kuzenimin düğünü var işlerim yoğun filan derken sanırım hiç bu ıncık cıncık olayla uğraşmak istemiyorum :KK43:

Herkese iyi akşamlar kızlar. Temmuz ayında kısmetse isteme ve nişan bir arada yapıcaz. Bu akşam erkek arkadaşım annesinin nişan bohçasını sorduğunu söyledi. Ben bu tarz şeyleri pek sevmiyorum. Kendi aileme istemediğimi söyledim. Erkek tarafına da bunu belirttim ama şehir dışından gelecekler elleri boş gelmek istemedikleri için anne baba birşeyler yapmak istiyorlar. Adet diye gönül alma amaçlı. Ben bohça istemediğimi açık olarak belirttim şimdi onlar yaparsa biz yapmasak çok mu ayıp olur sizce? Bizden bir hafta önce kuzenimin düğünü var işlerim yoğun filan derken sanırım hiç bu ıncık cıncık olayla uğraşmak istemiyorum :KK43:
Valla bende yapmak istemedim sonra düğün zamanı göndeririz dediler bisi gelmedi gerçi ama getirmeyin siz istemediginizi belirtmisiniz zaten gerek yok dediklerini yaptıkça istekleri bitmiyo malesef

Valla bende yapmak istemedim sonra düğün zamanı göndeririz dediler bisi gelmedi gerçi ama getirmeyin siz istemediginizi belirtmisiniz zaten gerek yok dediklerini yaptıkça istekleri bitmiyo malesef

Biz ailecek pek adet gelenek takan yapıda değiliz koşullar ne el veriyorsa onu yapılması taraftarıyız. Hem kendi ailem hem erkek tarafı istediğimiz herşey olsun diye uğraşıyor sağolsun. Fakat sıkıntı bende galiba çoğu şeyi gereksiz görüyorum. Ailem huyumu bildiğinden direk tamam diyor ama erkek tarafı içimde kalır diye ellerinden geldiği kadar herşey olsun derdinde. Şimdi onlar bohça yapar biz yapmazsak ayıpta olacak istemeden bende bu işe giricem galiba

Biz ailecek pek adet gelenek takan yapıda değiliz koşullar ne el veriyorsa onu yapılması taraftarıyız. Hem kendi ailem hem erkek tarafı istediğimiz herşey olsun diye uğraşıyor sağolsun. Fakat sıkıntı bende galiba çoğu şeyi gereksiz görüyorum. Ailem huyumu bildiğinden direk tamam diyor ama erkek tarafı içimde kalır diye ellerinden geldiği kadar herşey olsun derdinde. Şimdi onlar bohça yapar biz yapmazsak ayıpta olacak istemeden bende bu işe giricem galiba
Çok gereksiz evde birsürü sandık oluyo malesef ve co gereksiz bir alışveriş ama malesef bazen zorunda kaliyoruz

X