2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Canim modalife bize en az 2 3 hafta onceden haber verin dedi cunku üretim olcak dedi.. bzide öyle yapcaz.salonu ordan aldim da oturma odasina hala arayistayim bende :) koyu gri cok mu kapar sizce kizlar evi ya? Bu sene modaya gri koltuklar aslinda bikac yrde gordum hosuma da gitti kir de belli etmez ama. Salonumu beyaz aldim zaten oturma odasini da gri alsam mi diye dusunuyroum

Benim salon takımım 3luler koyu gri herkes çok beğendi bu sene moda o renkmis

Yok habersiz arkadaşınızla yapın bencegörümceler bilmiş oluyo sonra insan sınırını bozuyo ben tamm gelirsin demistim sonra gizli kendim temizlemiştim çeyiz alıp yerleştirdiler ve şurası böle şurası kötü deyip durdu

Benim salon takımım 3luler koyu gri herkes çok beğendi bu sene moda o renkmis
Evet ya cok hosuma gitmeye basladi bnim de :) peki hangi renk bi hali sectin? Simdi ben oturma odasi yapcagm icin cok acik bi renk de secemk istemiyorum coluk cocuk olunca diye. Gerci hali örtusu sererim

Evet ya cok hosuma gitmeye basladi bnim de :) peki hangi renk bi hali sectin? Simdi ben oturma odasi yapcagm icin cok acik bi renk de secemk istemiyorum coluk cocuk olunca diye. Gerci hali örtusu sererim
Çok korkarak kırık beyaz aldim eşimin ailesi kalabalık yeğenleri falan mutlaka kirlenir. Ama halimi yine de seviyorum

Çok korkarak kırık beyaz aldim eşimin ailesi kalabalık yeğenleri falan mutlaka kirlenir. Ama halimi yine de seviyorum
Olsun canim acik renk hali cok yakisiyo gri mobilyaya. Dedigim gibi lastikli hali ortuleri satiliyo baktin cok kirleniyo onlardan alir takarsin cok guzel duruyo

Kızlar merhaba,
Eskidji Bazaar a gittik dün sanırım mobilyaları ordan alıcaz. Çok çeşitli ve her bütçeye göre var. İstanbul'da olanlara oraya da bakmalarını öneririm.

3 lüleri açık gri, berjerleri de koyu gri yapmayı düşünüyoruz.

Biz bi yandan ankastre seti de bakıyoruz. Beyaz eşyacılar da mobilyacılar da eğer almayı düşünüyorsanız 30 hazirana kadar alın, 30 Hazirandan sonra ÖTV indirimi kalkıcak artı zamlar gelicek dediler. Sizin de bilginiz olsun kızlar

Kızlar birşey sormam lazım çünkü sinirlerim bozuldu iyice. Benim düğünüm ağustos sonu oturacağımız evde kiracı var ve daha çıkmıyor sormaya gittiğimizde de bakıyoz bakam bulunca çıkcaz diyo nisan ayında söyledik çıkın diye hala bir tane eşyasını bile toplamamış O eve girince bi dünya tadilat var boya badana, mutfak ve koridor yer seramikleri değişicek, mutfak tezgah arası değişicek, mutfak dolaplarının kapakları değişicek, balkonlar cam balkon olcak ve temmuzun 3. haftası eşyalarım gelmeye başlıcak yetişmicek demi asla yetişmez yani kiracıda hala içinde ben ne yapıcam bi akıl verin lütfen

Benim oturma odamda salonumda gri boğmuyor yerleştirmedim daha ama yakın arkdaşımında herşeyi gri aksine güzel duruyor ama üzülerek şunu sölemeliyim kir götürür diye düşünmüştüm bende arkadaşım çok şikayetçi herşeyi belli ediyor diye söyleniyor

Sözleşme yok mu? Ya da tahliye taahhütnamesi imzalatsaydiniz keşke. Ev sahibi siz misiniz başkası mi?

Baska bi ev baksaniz olmaz mi canim?

Temmuz başında giderse yetişir diğer türlü zor

Sözleşme yok mu? Ya da tahliye taahhütnamesi imzalatsaydiniz keşke. Ev sahibi siz misiniz başkası mi?

Ev sahibi biziz yani nişanlımın ailesi ama çok sevgili kayınvalidem ay yazık insanlara diye diye bişey yaptırmıyor çünkü bana yazık değil yani

Baska bi ev baksaniz olmaz mi canim?

Başka ev bakamayız ev sahibiyiz çünkü kira vermek istemiyoruz

Temmuz başında giderse yetişir diğer türlü zor

bende böyle düşünüyorum ama belki aranızda kısa sürede yetiştiren vardır diye içimi rahatlatayım dedim ama rahatlamadı ne yapıcagımıda bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…