2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Yaa çok sevindim Düğün.comda tesis için kişi başı 30 50 TL diyor bu fiyatı yine 50 kişi içinde geçerli yaparlar mı?
Mekanların fiks menüleri olabilir. Ben sizin yerinizde olsam onlardan secerdim. Herkes onu yer. Ama atıyorum tavuk menüsü, kırmızı et menüsü ya da balık menüsü alabilirler gbi...

Bana arkadaşım sadece o aralıkta alıyor olabilir demişti ondan şüphelendim. Böyle bir yere 50 kişi gidince o mekanı kapatmamış olacağız kabul ederler mi acaba
Kabul ederler tabiiki siz rahatsız olmazsanız bizde bekarlığa veda gibi bisi için 40 kişi biyere gidicez. Ama mekan kapatmadigimiz için gelen giden olur rahatsız olmayın diye uyarmışlardı

Yaa çok sevindim Düğün.comda tesis için kişi başı 30 50 TL diyor bu fiyatı yine 50 kişi içinde geçerli yaparlar mı?
Düğün.comda genelde ole bende düğün yerimi ordan seçtim ama genelde mekani kapattiriyolar 50 kişi için o fiyatı vermiyolargene de arayıp şansınızı deneyin ama

Düğün.comda genelde ole bende düğün yerimi ordan seçtim ama genelde mekani kapattiriyolar 50 kişi için o fiyatı vermiyolargene de arayıp şansınızı deneyin ama
Arkadaşımda böyle söyledi o kapasite sınırı o fiyat için geçerli azıcık kişi için kapatma olmaz fiyatta artar dedi. Benimde çevremde böyle bir şey yapan yok. Biz yine bir soralım bakalım ama dediğiniz doğru geldi bana da

Merhaba kızlar
Benim de yaklaşık 2 ayım kaldıı
Geçenlerde dantelimi seçtim önümüzdeki hafta içi provalara başlıcaz
Evi tuttuk. Şimdi mobilyalara bakıyoruz. Evi tutmuşken de bir an önce eşya seçip evi yerleştiresim var yavaştan. Mobilya bakan var mı aramızda ya da almış olan?
Yarın açık olursa eskidji ye bakayım diyorum

Ben tüm esyalarimi 1 sene önceden almistim ama hepsini farkli farklı aldim mağazalardan kendim kombin yaptim bende 2 ay öncesinden tutup yerleştirdim ama hala bitmiyo eksik aldiginizi mutlaka eve yerleştirin eksik oldugunda görürsünüz allah kolaylık versin

Kabul ederler tabiiki siz rahatsız olmazsanız bizde bekarlığa veda gibi bisi için 40 kişi biyere gidicez. Ama mekan kapatmadigimiz için gelen giden olur rahatsız olmayın diye uyarmışlardı
İstanbulda iseniz maskoya bakmanızı öneririm hem secenek cok fazla hem de gercek üreticileri bulabilirsiniz. Fiyatlar öle korkutuldugu gbi değil yani istikbal bellonadan farklı değildi .

Teşekkür ederiimm
Tahmin edebiliyorum o yüzden de sabırsızlanıyorum bi yandan hemen gidip seçip almak istiyorum

İstanbulda iseniz maskoya bakmanızı öneririm hem secenek cok fazla hem de gercek üreticileri bulabilirsiniz. Fiyatlar öle korkutuldugu gbi değil yani istikbal bellonadan farklı değildi .

İstikballe bellonaya hiç bakmadım. Çoğu herkes değmiyor etmiyor normal mobilyacıların mobilyaları daha iyi diyince
Bayrampaşa ya baktım orda da mobilyacılar çarşısı varmış. Bi kaç tanıdığım eskidji den eşya aldı çevremden oraya bakıcam. Masko biraz daha iç kısımda ya araba falan ayarlayabilirsek aklımda bulunsun
Teşekkür ederiimm

Rica ederim =)

Ben modalifetan aldim bi kismini da.
Bende sunu sormak istiyorum ev temizligini kendinizmi yaptniz kac kisi gittiniz kim kim gittiniz? Esyalar gec gelirse tekrardan mi temizlik yapilcak eve kafam karisik bi yerlesseydim

Bende sunu sormak istiyorum ev temizligini kendinizmi yaptniz kac kisi gittiniz kim kim gittiniz? Esyalar gec gelirse tekrardan mi temizlik yapilcak eve kafam karisik bi yerlesseydim
Bende modalife ve ergün mobilyadan aldim kendim temizledim ama her eşya geldiğinde kirleniyor malesef tekrar tekrar siliniyor en son halilari serdik kimseyi ayakkabı ile sokmuyorum ama yine de pisleniyor. Mecbur haftalık gidip temizliyorum evimi

Canim peki ilk hani baya evin bombosken temizligini yalniz mi yaptin? Biraz korkutuyo da beni bu temizlik isi.

Annem yardım etti 2 güne bitirdik boşken daha iyi bide evde kiracı cıktı boya badana yapılmıştı çok kirli değildi ev zaten
Anladim canim tamam o zaman cook sagol icim rahatladi biraz bende ablamla kaynanamla giderim heralde. Bizimki de boya badana yapilmis olcak bakalim. Senin zamanin daha az kaldi tabi :)

Anladim canim tamam o zaman cook sagol icim rahatladi biraz bende ablamla kaynanamla giderim heralde. Bizimki de boya badana yapilmis olcak bakalim. Senin zamanin daha az kaldi tabi :)
6 Temmuz da insallah az kaldi valla hiçbişi anlaşılmıyor cabucak geçi zaman☺

Oraya da baktık orda da bi kaç model hoşumuza gitti
Biz daha bayramdan önce tuttuk evi temizliğini yapmadık. Eşyaları seçtikten sonra kaç günde geleceğine göre temizlik yapıcaz. Ben arkadaşımla temizlik yapmayı düşünüyorum ama görümcem de gelmek ister büyük ihtimal bakalım

Teşekkürler canım Modalife a bakmıştık. Ergün mobilyaya da bakayım

Zor canım her eşya geldiğinde sil baştan temizlik yapmak. Ama boş boş durmak da kötü hissettiriyor insanı. Ev orda yapılacak büssürü şey var bi yandan yetişecek gibi geliyor bi yandan yetişmeyecek gibi

Beyaz eşyalar için 15 gün öncesinde haber vermek gerekiyormuş. Mobilyacılar da bi diyor 2-3 günde gelir bi diyor 2-3 haftada gelir. Sizinkiler kaç günde gelmişti

Senin ne kadar var düğüne canım
En kötü kendi başına yapsan bile her bir odayı yavaş yavaş 1 günde bile temizlesen 2-3 gün sürer çok korkutmasın bence içinde inşaat pisliği falan yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…