- 2 Ekim 2018
- 1.112
- 737
- 35
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #1.021
Ben kirmicam zaten oynamayı sevmiyorum zoraki düğün yapıyoruz kına yapıyoruz. Organizasyon istemedim kendi tarafımda damat tarafı da organizasyoncu kesildi başıma ama ben hepsine istemiyorum diyorumKizlar testi kırcak msiniz ya? ben her zamanki gibi istemiyorum dedim ama aaa olmaz olmaz testisiz olmaz sesleri yükseldi. Bari muzigi duzgun bisey seciyim siz ne secceksiniz eger yapcaksaniz
Ay doğru mu yaptım bilmiyorum ama letgodan bindallı abiye gibi bişey buldum 200 liraya onu aldım. Samanpazarina vs gitmeye çok üşendim.
Umarım üzerinde istediğin gibi güzel durur
Al benden de o kadar. Gerci kuaforu sectim de site tarih ayrtmadim ic camasri tamam bustiyerli sutyen takim giycem. Gerisi yok.İki buçuk ay kaldı düğüne Düğün fotoğrafçısı, saç makyaj için güzellik uzmanı, gelinlik altına iç çamaşırı, davetiye, davetli listesi, düğün için kuaför ( kişisel bakım vs) diş beyazlatma, damatlık hazır değil öffffff
Yok artik saka mi yapiyosun? Ya canim desene suna rahat rahat ogluna gerdekte mi yaptrmican diye. Nolur suna bisey de ya bu cok ayip bisey artik haddini baya baya asti mahreminize de mi girecek artik.Benim kv de düğün sabahına gelicekmis kahvaltiya evet bende seni beklerim aklım.kalir kesin dedim
Nasil yani yok öyle bisey akillilik yapiyoBende bisi sorcam görümcem düğün günü takı takılınca benle kardeşim odaya geçecez kapıyı kapaticazkimse girmicek kızdan kimse gelmez dedi ole biolay var mı ki bu zamana kadar ortada olmayan görümcem 10gundur cıktı herseyde ortada
Off ya bende desem ikna edebilir miyim acaba. Ya arkadas suna bak kendi dugunumde milleti ikna ediyorum kaynana hanimin gonlu olsun aman aman benim olmasa da olur ben kimimkiBen kirmicam zaten oynamayı sevmiyorum zoraki düğün yapıyoruz kına yapıyoruz. Organizasyon istemedim kendi tarafımda damat tarafı da organizasyoncu kesildi başıma ama ben hepsine istemiyorum diyorum
İki buçuk ay kaldı düğüne Düğün fotoğrafçısı, saç makyaj için güzellik uzmanı, gelinlik altına iç çamaşırı, davetiye, davetli listesi, düğün için kuaför ( kişisel bakım vs) diş beyazlatma, damatlık hazır değil öffffff
Benim kv de düğün sabahına gelicekmis kahvaltiya evet bende seni beklerim aklım.kalir kesin dedim
Bende bisi sorcam görümcem düğün günü takı takılınca benle kardeşim odaya geçecez kapıyı kapaticazkimse girmicek kızdan kimse gelmez dedi ole biolay var mı ki bu zamana kadar ortada olmayan görümcem 10gundur cıktı herseyde ortada
Off ya bende desem ikna edebilir miyim acaba. Ya arkadas suna bak kendi dugunumde milleti ikna ediyorum kaynana hanimin gonlu olsun aman aman benim olmasa da olur ben kimimki
Aynen valla canim lafa gelince o da senin annen diyolar. Ama ben saygimdan susuyorum tamam diyorum sadece bu saatten sonra benden sevgi beklemesin cunku sogudum artik bi kere.üzülme benimde iki buçuk ay kaldı fotografcı ve saç dışında hiç birşey hazır değil üstelik evimizden kiracı çıkmıyor bi evim bile yok yani suan
Düğün sabahımı gelcekmişş aaa tabi boğazımdan sensiz geçmez de bide oldu olcak bu ne ya benim ilk gecem ilk günüm senin ne işin var benim evimde nasıl sinirlendim kesinlikle bi lafını söyle bu kv boğuvericem
Ben böyle birşey ilk kez duydum ilk kez gördüm aksine erkek tarafı düğün günü takıya el sürmez kız tarafından birine emanet edilir o görümce saçını başını yoldurmasın aaa delimidir nedir ya ağzını aç kız susma sakın
o kv hanımlarının gönlü olcak diye kendi düğünümüzde kendimiz sürünüyoruz resmen görende düğün bizim değil zannedicek bu ne saygımızdan sesimizi çıkarmıyoruz diye iyice arsızlığı ele alıyolar başka hiç birşey değil sonra vay efendim gelinler kaynanalarını sevmiyor gelde sev sinir oldummmm
Canim alabilirsin de şöyle yine duzeltme bence gerekebilir. Herkesin vucut tipi farkli cunku birinin omzuna tam oturan sana oturmaz ayarlama gerekebilir. Ama tabi buladabilirsin. Boy olarak da ayarlamalari gerekebilir. Yani bi gidp bide ayarlaamay 2 hafta sonra gidebilirsen bence öyle hallolur tabi bu en kotu ihtimal.Kızlar bulunduğum şehirde gelinlikler çok pahalı bize yakın başka şehirde güzel uygun gelinlikçi buldum. Vücudum 36 beden diktirmek değil hazır almak istiyorum. Sizce bir günde başka şehre gidip direkt alınır mı satıcının beğendiğim modelleri vardı. Üstüme olursa alıp gelmek istiyorum pek zamanımız da yok. Hazırlarda prova vs gerekir mi üstüme olursa direkt almalı mıyım yardımcı olursanız sevinirim
Anladım canım 2.5 saatlik mesafe de satın alma dahil 2 kerede hallolursa uyar herhalde gidip gelirizCanim alabilirsin de şöyle yine duzeltme bence gerekebilir. Herkesin vucut tipi farkli cunku birinin omzuna tam oturan sana oturmaz ayarlama gerekebilir. Ama tabi buladabilirsin. Boy olarak da ayarlamalari gerekebilir. Yani bi gidp bide ayarlaamay 2 hafta sonra gidebilirsen bence öyle hallolur tabi bu en kotu ihtimal.
Valla kendi istedigini yaptır bende kirmim diye diye içime attim hastalığa kaldım daha evlenmeden. Artık sölüyorum yoruldum 10 yaş yaşlı hissediyorum yada kırcan he evet de oyun isteme.Off ya bende desem ikna edebilir miyim acaba. Ya arkadas suna bak kendi dugunumde milleti ikna ediyorum kaynana hanimin gonlu olsun aman aman benim olmasa da olur ben kimimki
Benim kv bana kus işine geldi dediklerini onun istediklerini yapmadım diye işime de gelmiyo değil. Sonuçta ben evleniyorum benim.gonlum yapılması gerek. Onun zevkini yapamam bazen gerçekten cildirtiyolar oğullarını seviyorum die saygı duyuyodum ama saygı da kalmadı. En son ufacik bisiden küstü gelin alışverişi dediler iyi dedik sonra gelmicem görümce ile git dedi iyi dedik gitti telefonla talimatlar veriyo hicbisi almadim istemiyorum ben alirim dedim kendim. Çünkü sandigimi makyaj malzemesini falan kaynanam kendine göre almış neyse illa bitane al bisi dedi aynalı tarak alım dedim kv ben aldim almasın dedi 1 tl ye satılan plastik tarak almış çok sinirlenip gözünün önünde çöpe attimAynen valla canim lafa gelince o da senin annen diyolar. Ama ben saygimdan susuyorum tamam diyorum sadece bu saatten sonra benden sevgi beklemesin cunku sogudum artik bi kere.
Benimki makyaj malzemesi almadi bile bebegim alsa da bana sormicak belliBenim kv bana kus işine geldi dediklerini onun istediklerini yapmadım diye işime de gelmiyo değil. Sonuçta ben evleniyorum benim.gonlum yapılması gerek. Onun zevkini yapamam bazen gerçekten cildirtiyolar oğullarını seviyorum die saygı duyuyodum ama saygı da kalmadı. En son ufacik bisiden küstü gelin alışverişi dediler iyi dedik sonra gelmicem görümce ile git dedi iyi dedik gitti telefonla talimatlar veriyo hicbisi almadim istemiyorum ben alirim dedim kendim. Çünkü sandigimi makyaj malzemesini falan kaynanam kendine göre almış neyse illa bitane al bisi dedi aynalı tarak alım dedim kv ben aldim almasın dedi 1 tl ye satılan plastik tarak almış çok sinirlenip gözünün önünde çöpe attimdoluymusum baya
Almasaydı keşke koskoca sandikta aldığı bi göz kalemi bi krem bi de deodorant ki benim gözümde alerji var süremiyorum zatenBenimki makyaj malzemesi almadi bile bebegim alsa da bana sormicak belli
Aynen valla canim lafa gelince o da senin annen diyolar. Ama ben saygimdan susuyorum tamam diyorum sadece bu saatten sonra benden sevgi beklemesin cunku sogudum artik bi kere.
Valla kendi istedigini yaptır bende kirmim diye diye içime attim hastalığa kaldım daha evlenmeden. Artık sölüyorum yoruldum 10 yaş yaşlı hissediyorum yada kırcan he evet de oyun isteme.
En fazla alabildikleri kişi 200 300 dür. O sayıdan yukarı almadıklarını belirtmek istemislerdirYa kızlar hep size bir şey soruyorum ama kusura bakmayın. Ben düğün yapmayacağım çünkü çevremiz çok az mak gelecek kişi 40 50 kişi oluyor askeri sosyal tesis tarzı yerde yemek yiyelim istiyorum ama kapasite 200_300 arası yazıyor. Bu kapasite dediği en az 200 kişilik mi oluyor. Böyle yerlere 50 kişilik rezervasyon yaptıramaz mıyım
Bana arkadaşım sadece o aralıkta alıyor olabilir demişti ondan şüphelendim. Böyle bir yere 50 kişi gidince o mekanı kapatmamış olacağız kabul ederler mi acabaEn fazla alabildikleri kişi 200 300 dür. O sayıdan yukarı almadıklarını belirtmek istemislerdir
Tabiki yaptırabilirsin 50 kişilik rezervasyon. Deniz manzaralı oluyor genelde sosyal tesisler tavsiye ederim.Ya kızlar hep size bir şey soruyorum ama kusura bakmayın. Ben düğün yapmayacağım çünkü çevremiz çok az mak gelecek kişi 40 50 kişi oluyor askeri sosyal tesis tarzı yerde yemek yiyelim istiyorum ama kapasite 200_300 arası yazıyor. Bu kapasite dediği en az 200 kişilik mi oluyor. Böyle yerlere 50 kişilik rezervasyon yaptıramaz mıyım
Yaa çok sevindim Düğün.comda tesis için kişi başı 30 50 TL diyor bu fiyatı yine 50 kişi içinde geçerli yaparlar mı?Tabiki yaptırabilirsin 50 kişilik rezervasyon. Deniz manzaralı oluyor genelde sosyal tesisler tavsiye ederim.