2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Arkadaşlar nikah işlemleri icin sağlık raporu alıyoruz ya, o nasıl oluyo, ikimiz ayrı ayrı kendi aile hekimlerimize mi gidicez?tahlilleri yaptırıp sonra aile hekimlerinden birine sonuc gösterip raporu mu alıcaz?
Bu soruyu bende çok merak ediyorum

Arkadaşlar nikah işlemleri icin sağlık raporu alıyoruz ya, o nasıl oluyo, ikimiz ayrı ayrı kendi aile hekimlerimize mi gidicez?tahlilleri yaptırıp sonra aile hekimlerinden birine sonuc gösterip raporu mu alıcaz?
Biz de bu konuyu araştırıyoruz, ayrı ayrı aile hekimlerinden rapor alınabiliyormuş. Belediyeye nikah işlemleri için belgeler teslim edildiği zaman raporlar inceletiliyormuş.

Biz de bu konuyu araştırıyoruz, ayrı ayrı aile hekimlerinden rapor alınabiliyormuş. Belediyeye nikah işlemleri için belgeler teslim edildiği zaman raporlar inceletiliyormuş.
Ayrı ayrı nasıl oluyor birlikte gidip kan verilmesi gerekmiyor mu

Ben tahlil sonuçlarına göre tek bir rapor düzenletiliyodur heralde diye düşünmüştüm. Anladığım kadarıyla ikimiz ayrı ayrı aile hekimliklerinden birer rapor almış olucaz belediyeye vericez değil mi?

Bende birlikta kan aldırıcaz ve kan değerlerimizin uyuşup uyuşmadığına dair raporu alıcaz zannediyordum ama ayrı ayrı veriliyormuş.

Zaten benziyo bizim durumlar cabim keske elti olaymisiz o kadini alt ederdik valla
Bu arada dans sarkisina karar verdik gibi bisey provada yaptik tatlis oldu. Toygar isikli birak sende kaybolayim. Cok slow bisey tercih etmedik cunku nisanda cok sıkıldim :))) bakalim insallah guzel olur. Youtube da önder ve yadigar ciftinin bi videosu var onda gordum cok tatli dans etmisler ondan sectim :)

Ben saman pazarında asura giyimden kiraladım canım 500 TL ye pazarlık baya yaptık ama hemde sıfır bindallı kiraladim çok da begendim herkes de çok beğendi:)

Ben saman pazarında asura giyimden kiraladım canım 500 TL ye pazarlık baya yaptık ama hemde sıfır bindallı kiraladim çok da begendim herkes de çok beğendi:)

Ay doğru mu yaptım bilmiyorum ama letgodan bindallı abiye gibi bişey buldum 200 liraya onu aldım. Samanpazarina vs gitmeye çok üşendim.

biraz geç gördüm umarım işine yarar :) sağlık raporunu isterseniz aile hekimlerinden ayrı ayrı alabilirsiniz isterseniz verem savaştan ikiniz aynı anda gidip kan verip alabilirsiniz 2 türlüde kabul ediyolar biz ikimiz gidip hallettik nasıl kolayına gidiyorsa yani

aa sevindm seçmene hemen merak edip izledim videoyu ama bence kız çok fazla hopluyor ya sen öyle yapma kesinlikle hoş durmamış sanki nacizane fikrim bu benim

Kizlar testi kırcak msiniz ya? ben her zamanki gibi istemiyorum dedim ama aaa olmaz olmaz testisiz olmaz sesleri yükseldi. Bari muzigi duzgun bisey seciyim siz ne secceksiniz eger yapcaksaniz

İki buçuk ay kaldı düğüne Düğün fotoğrafçısı, saç makyaj için güzellik uzmanı, gelinlik altına iç çamaşırı, davetiye, davetli listesi, düğün için kuaför ( kişisel bakım vs) diş beyazlatma, damatlık hazır değil öffffff

Ohoo sizin daha dolu var bizim temmuz sonu ağustos gibi planladık ama ortada bir şey yok :))

Benim kv de düğün sabahına gelicekmis kahvaltiya evet bende seni beklerim aklım.kalir kesin dedim

Sizin 2.5 ay kalmış benim 16 gün kaldi gelinlik bitmedi son prova var. Kına için abiye yok düğün fotoğrafcisi yok gelinlik altına iç camasiri aklıma bile gelmedi davetli listesi olesine yapıldı davetiye bu hafta başkandan damatlık daha almadık taki bakılmadı stres yapmayın sizden beteri de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…