- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
Hayir cok haklisin bende istemiyodum malesef iste herkes isin icine girince senin söz hakkin kalmiyoSizce de düğünü kınası limonata saçma sapan müzikleri bindallısı çok gereksiz şeyler değil mi bir tek ben mi böyle düşünüyorum. Bu yaz evlenicem hiçbirini istemiyorum çok itici sıkıcı geliyor. Akrabalarla konuşurken bunları söyleyince şok içinde bakıyorlar. Tek böyle düşünen ben miyim ki
Denemeden alınabilecek bir şey değil ya. Ankara'da değil mi?Canim ben instagramda takip ediyorum isterse özelden isim vereyim orda 500e cook guzelleri var ama iste uzaktan almak ne kadar mantikli bilemedim o yuzden ben ordan almadim. Ama dusunursen bedenine gore ayarlayip gonderiyolarmis
İstanbuldaymis galiba yeriDenemeden alınabilecek bir şey değil ya. Ankara'da değil mi?
Uzakmis ya alamam denemeden sağolunİstanbuldaymis galiba yeri
Sizce de düğünü kınası limonata saçma sapan müzikleri bindallısı çok gereksiz şeyler değil mi bir tek ben mi böyle düşünüyorum. Bu yaz evlenicem hiçbirini istemiyorum çok itici sıkıcı geliyor. Akrabalarla konuşurken bunları söyleyince şok içinde bakıyorlar. Tek böyle düşünen ben miyim ki
Allah tan nişanlım ailesi de benim ailemde düğün istemiyor ama yenge teyze hemen karşı sanki onlara fikir soran varmış gibi bir de düğünü erkek tarafı yapıyor Boşver yaptır diyorlar hani kimse isteyerek yapmamızlık yapamaz da paradan kaçmak için istemiyormuşuz gibi sinirlerim tepeme çıkıyor valla :)Kesinlikle çok çok haklısın bende hiç birini istemedim ama malesef pek söz hakkın kalmıyor istemiyorum düğün kına diyince yok dul kadınmısın yok işte kaçıptamı gittin yok şöyle yok böyle rahatsız edici şeylerle karşılaşılıyor açıkcası yada değişik bi varlıkmışsın gibi bakıyolar ve de erkek tarafı vay efendm bizim bitane oğlumuz var düğün yapmadı dedirtmem gibi bir sürü bişey kesinlikle saçma sapan ama benimde düğünüm var bu yaz kavga dövüş kına yaptırmıyorum ama
İstanbuldan almak istersen yani kargo ile falan kiralamak istersen uygun bir yer buldum ben. Ama tabi denemeden almak bir riskKızlar Ankara'da ucuz bindallı nerede bulabilirim?
Lütfen bilen yazsın. Şentepede ucuz oluyor dediler gittik baktık 1000-3000 TL arası. Üstelik kiralık. Ben 500 TL verebilirim en fazla kiralık için.
Kızılay and çarşısi diyor bir arkadaşım ama 2014 300mus. Güncel fiyatlardan haberimiz yok..
Seninle aynı düşünüp düşünüp sonucunda hepsini yapacağım sanırım. Kına istemedim annem istiyor (evde kına, yemekli ikramlı falan) düğün istemedim (annemin isteğine evet diyince karsı tarafa hayır demek olmuyorı) sadece Nisanı biraz istemiştim. Acık hava, güzel ikramlı olsun arkadaslarımızla ve sadece yakınlarımız olsun Die onu yaptım. Düşünüyorum yapmayacagım hiçbirsey kalmıyor ne yazık ki..Sizce de düğünü kınası limonata saçma sapan müzikleri bindallısı çok gereksiz şeyler değil mi bir tek ben mi böyle düşünüyorum. Bu yaz evlenicem hiçbirini istemiyorum çok itici sıkıcı geliyor. Akrabalarla konuşurken bunları söyleyince şok içinde bakıyorlar. Tek böyle düşünen ben miyim ki
İnsanin sessizce yapip bitiresi geliyo bu isleri ama malesef..Seninle aynı düşünüp düşünüp sonucunda hepsini yapacağım sanırım. Kına istemedim annem istiyor (evde kına, yemekli ikramlı falan) düğün istemedim (annemin isteğine evet diyince karsı tarafa hayır demek olmuyorı) sadece Nisanı biraz istemiştim. Acık hava, güzel ikramlı olsun arkadaslarımızla ve sadece yakınlarımız olsun Die onu yaptım. Düşünüyorum yapmayacagım hiçbirsey kalmıyor ne yazık ki..
Aynen ama hiç sessizce olmadıİnsanin sessizce yapip bitiresi geliyo bu isleri ama malesef..
Allah tan nişanlım ailesi de benim ailemde düğün istemiyor ama yenge teyze hemen karşı sanki onlara fikir soran varmış gibi bir de düğünü erkek tarafı yapıyor Boşver yaptır diyorlar hani kimse isteyerek yapmamızlık yapamaz da paradan kaçmak için istemiyormuşuz gibi sinirlerim tepeme çıkıyor valla :)
Nişanlımla benim hiç öyle hevesimiz yok ailelerde gereksiz görüyor hiç yapmıcam sadece gelin hamamı yaparım kız kıza tamamdır :)Eğer sende istemiyorsan hazır aileler istemiyorken yapma boşuna yorulmak ve boşuna gden para başka hiç birşey değil
Ayy keske bizimkiler istemese de bende yapmasam resmen kurbanlik koyun gibi gidiyorum yaNişanlımla benim hiç öyle hevesimiz yok ailelerde gereksiz görüyor hiç yapmıcam sadece gelin hamamı yaparım kız kıza tamamdır :)
Bence hiç gitme sonuçta bu senin özel günün. Bizim ailelerimiz isteseydi de biz yine de yapmayacaktık hiç kimse beni dıdının dıdının önünde Abe kaynana müziğinde oynatamaz :)) altın geri dönüşü için istiyorlarsa nikah salonunun farklı odasında takı işlemi yapılıyorAyy keske bizimkiler istemese de bende yapmasam resmen kurbanlik koyun gibi gidiyorum ya
Nasil yani anlamadim canim? Hee altinlar icin yapmak istiyolarsa diyosun? Ahh canim ahh merak etme altinlara da goz koydular o da ayri mesele de. Evet nikah yaparsak kimse gelmez diye aslllaa olmaz nikah dedi kaynana kisisi noktayi koydu kendi evleniyo malum kendi dugunu. Ben misafirim cunkuBence hiç gitme sonuçta bu senin özel günün. Bizim ailelerimiz isteseydi de biz yine de yapmayacaktık hiç kimse beni dıdının dıdının önünde Abe kaynana müziğinde oynatamaz :)) altın geri dönüşü için istiyorlarsa nikah salonunun farklı odasında takı işlemi yapılıyor
Nasil yani anlamadim canim? Hee altinlar icin yapmak istiyolarsa diyosun? Ahh canim ahh merak etme altinlara da goz koydular o da ayri mesele de. Evet nikah yaparsak kimse gelmez diye aslllaa olmaz nikah dedi kaynana kisisi noktayi koydu kendi evleniyo malum kendi dugunu. Ben misafirim cunku
Ayy sinirlerim bozuldu bu kv ye. Benimki de hiçbir şeye karışmaz biz daha bunları direkt konuşmadık nişanlım ailesiyle konuşmuştu düğüne gerek yok demişler. Onun dışında böyle bohça adeti vs konuşulmadı ilk başta neden diyordum. Böyle kv görünce aman diyorum. Biz nişanlımla organize ediyoruz sanırım. Şuan daha çok sevdim :)Nasil yani anlamadim canim? Hee altinlar icin yapmak istiyolarsa diyosun? Ahh canim ahh merak etme altinlara da goz koydular o da ayri mesele de. Evet nikah yaparsak kimse gelmez diye aslllaa olmaz nikah dedi kaynana kisisi noktayi koydu kendi evleniyo malum kendi dugunu. Ben misafirim cunku