2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

ya bende böyle bişey istiyorum ama benim bekar çevrem az evliler öyle ortama gelirlermi tereddütteyim seninki ne güzel olmuş ya :)
Benim annemin arkadaşları çok, bide kafadengi hepsi. çocukları falanda var genç kızları. onlarda geldiler. bikaç da samimi olduğum akraba, teyze falan. işyerimdeki kızlar geldi. 7-8 de yakın arkadaşım. bekar olmaları önemli değil yani. takılma ona

Ne güzel off ben daha hicbisey yapmiyorum yapasim da gelmiyo stresten butun hevesim kacti peki dugunde özel bi dans falan etcekmisiniz

Ne güzel off ben daha hicbisey yapmiyorum yapasim da gelmiyo stresten butun hevesim kacti peki dugunde özel bi dans falan etcekmisiniz
Ders falan almadık canım ama ilk dansı özel bir şarkı seçtik , kendi kendimize de bir kaç figür planladık bakalım
Ders alanların danslarını görüyorum sonuçta prof.dansçı olmayınca sırıtıyo gibi geliyor bana, doğal bildiğin istediğin şekilde yapmak daha hoş , yani bu benim fikrim tabi yapanlara da saygı duyuyorum :):)

çok güzel heyecanlarr güzel geçsin günün inşallaaah. iştah kesilmeside darısı başıma benimkide açıldı

bende hiç bişey yapmıyorum sadece dans müziğimizi buldum kabul ettirebilirsem inşallaaaaah :)
yuksekokceler sana katılıyorum prof.danscı değilse çok sırıtıyor doğal daha hoş kesinlikle

bende hiç bişey yapmıyorum sadece dans müziğimizi buldum kabul ettirebilirsem inşallaaaaah :)
yuksekokceler sana katılıyorum prof.danscı değilse çok sırıtıyor doğal daha hoş kesinlikle
Hangi sarki canim dans sarkin? Aynen bizde kursa falan gitmicez dd harmandaliyla giris yapmayi duzunuyorum ama acaba cok mu abarti kacar rezil oluruz diye de korkmadan yapamiyorum

Hangi sarki canim dans sarkin? Aynen bizde kursa falan gitmicez dd harmandaliyla giris yapmayi duzunuyorum ama acaba cok mu abarti kacar rezil oluruz diye de korkmadan yapamiyorum

Ahh ahh onu bende istiyorum özel derslerde biraz tuzlu bence bikaç figür öğreticem diye 800 tl para istediler evde öğrensek o kdar kişi önünde rezil olmak var dedim :)

''Leonard cohen-dance me to the end of love'' bunu nişanlıma kabl ettirirsem çok istiyorum Eskişehirde olan varsa lütfen kullanmasn lütfen diğeride ''sen benim şarkılarımsın'' bunu kabul ettirdim çok sevdi bunuda eskişehir dışı gönül rahatlıgıyla kullanabilir az kıskancımda

bnmkide istemedi aslında ama sonra açık olmasında nasıl olursa olsun dedi :)))

bu kohende nasıl dans edeceksiniz güzel şarkıymıs sevdm bende :)

Aa yok merak etme ben eskisehirde degilim ama muhtemelen kullanmam da zaten :)

sende bi rahatlık söz konusu neden acaba son ana bırakma bak sonra telaşlancaksın
Ya canim acikcasi nisanlim kacirdi hevesimi herseye ben kosuyorum. Normal bi slow sarkida dans ediverleim iste diyo biraz dans konusunda yeteneksiz de. Bilmiyorum nasil olcak iste en son vals e karar verdim ama prova yapmamiz lazm

Ya canim acikcasi nisanlim kacirdi hevesimi herseye ben kosuyorum. Normal bi slow sarkida dans ediverleim iste diyo biraz dans konusunda yeteneksiz de. Bilmiyorum nasil olcak iste en son vals e karar verdim ama prova yapmamiz lazm
Erkeklerin hepsii aynı bence benimki de öyle hiç kırılmasın hevesin bizim dediğimiz olcak sonuçta onlara kalsa iki sallanır dururuz sıradan bi mzikte :)

Kızlar Ankara'da ucuz bindallı nerede bulabilirim?

Lütfen bilen yazsın. Şentepede ucuz oluyor dediler gittik baktık 1000-3000 TL arası. Üstelik kiralık. Ben 500 TL verebilirim en fazla kiralık için.

Kızılay and çarşısi diyor bir arkadaşım ama 2014 300mus. Güncel fiyatlardan haberimiz yok..

Sizce de düğünü kınası limonata saçma sapan müzikleri bindallısı çok gereksiz şeyler değil mi bir tek ben mi böyle düşünüyorum. Bu yaz evlenicem hiçbirini istemiyorum çok itici sıkıcı geliyor. Akrabalarla konuşurken bunları söyleyince şok içinde bakıyorlar. Tek böyle düşünen ben miyim ki

Canim ben instagramda takip ediyorum isterse özelden isim vereyim orda 500e cook guzelleri var ama iste uzaktan almak ne kadar mantikli bilemedim o yuzden ben ordan almadim. Ama dusunursen bedenine gore ayarlayip gonderiyolarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…