2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

annem demiş zaten kaç kere gelcekti 5 az mı demiş inşallah taşınınca yapışmazlar bana

''elifgibii'' ne fena kayınvaliden varmış ya en nefret edilen tip sürekli ağlayan istediğini yaptırmak için demekki bu yolu bulmuş..

kesinlike bogazmanzarasinin dediği doğru bende ilk nişanlıma yüklenirdim sonra neden böyle yapıyorki ben anenni üzmek kırmak istemıyorum onunda gönlü olsn vs ama ben gerçektn kırılıyorum falan dedim böyle alttan alttan girdim şimdi benim yanımda annesi bişey dediğinde hemen benim tarfımı tutuyor denenmiş onaylanmş azck sinsilik lazm sanırım :)

Vaavv su an anneni alnindan öpesim geldi helal olsun..
Acaba bende kınada yaptrmasammi ya. Kinada peki kendin mi yapcaksin?

yapacam bundan sonra sinsi olcam gerekirse bende ağlicam

Hah gel sarilalim biz isi cözdük ama insani hürrem sultana dönüsturuyolar valla ben böyle degildim kendisi kasindi

annem demiş zaten kaç kere gelcekti 5 az mı demiş inşallah taşınınca yapışmazlar bana

hayır böylesine utanmasan diceksin kaç kere fantezi yaptıgımızıda haber veriyimmi anne diye töbe yarabbiiimmm

yapacam bundan sonra sinsi olcam gerekirse bende ağlicam
Agla kız niye herseye dik duruyosunki? Agla biraz söyle ben annenin gozune girmek icin cok ugrasiyorum kalbi kirilmasin diye ama olmuyo cok uzuluyorum de sakin sakin söyle. Püskürtme metodu yarin kaynananla tartisir sinsilik yapiyosa sende yapcan

hayır aklımız sinsiliğe basmadığından değil de sadece kötü insan olmak istemediğim içindi ama artık hak bence

Vaavv su an anneni alnindan öpesim geldi helal olsun..
Acaba bende kınada yaptrmasammi ya. Kinada peki kendin mi yapcaksin?
Hah gel sarilalim biz isi cözdük ama insani hürrem sultana dönüsturuyolar valla ben böyle degildim kendisi kasindi

Kına yapmıyorum canım ben istemedim ondan yani yoksa kınada da yaptırırdım heralde.

sarılalım valla evet kendileri kaşınıyolar onlar öyle istiyorsa bizde böyle oluruz

diğer gelini yanında yapıyo ya o iyi o yüzden. beraber tuvalete gitseler resmini çekip whatsapdan atar. onunm gibi olmamı istiyo
hayır aklımız sinsiliğe basmadığından değil de sadece kötü insan olmak istemediğim içindi ama artık hak bence

iyide o diğer gelini adı üstünde siz aynı insanalr değilsiniz boşver sen koy tavrını kötü insan olmak değil bu hakettikleri gibi davranmak biz arkandaıyıızz

diğer gelini yanında yapıyo ya o iyi o yüzden. beraber tuvalete gitseler resmini çekip whatsapdan atar. onunm gibi olmamı istiyo
Canim tamam kötü insan olma da yani o zaman da ezilen üzulen biz oluyoruz bosver. Yuvandaki huzuru saglamak icin hersey mubahtir

Kına yapmıyorum canım ben istemedim ondan yani yoksa kınada da yaptırırdım heralde.

sarılalım valla evet kendileri kaşınıyolar onlar öyle istiyorsa bizde böyle oluruz
Neyse kinada da yaptiriyim de hem prova yerine yaptrmis olurum. Gerci o saatten sonra prova farketmez mecbur ayni kisiye yaptrcam da insallah güzel yapar ya

Neyse kinada da yaptiriyim de hem prova yerine yaptrmis olurum. Gerci o saatten sonra prova farketmez mecbur ayni kisiye yaptrcam da insallah güzel yapar ya
Ne doluymusuz bizde harbiden dugun üstu gelin gerginligi

yaptır yaptır aklınla kalcağına beğenmezsende söyle bozup yeniden yapsınlar sonuçta senin mutlu olman önemli o onların işi :)

hemde ne dolu daha devam etsek ederiz biz bu dolulukla

yaptır yaptır aklınla kalcağına beğenmezsende söyle bozup yeniden yapsınlar sonuçta senin mutlu olman önemli o onların işi :)

hemde ne dolu daha devam etsek ederiz biz bu dolulukla
Aynen canim yaptirayim nasilsa altinlar elden gitcek bari tam olsun.
Haha aynen daha bu fragman

Selamlar kızlaaar :) Burada yoğun bir kv gıybeti dönüyor : ) ben iki dk gündem değiştiriyim.
Cumartesi günü 15 haziran akşamı düğünüm vaaaar
Acayip heyecanlanmaya başladım, nikah da aynı gün, kaç kilo verdim belli değil iştah falan gitti bende : )
bir kaç saat pc başındayım masa düzenl, şarkı listesi falan hazırlıyorum, size de yazayım dedim.
İnşallah balayı dönüşünde de oldu bitti şükür mesajı yazarrım :):)
Herkese sevgileeeerrr

Yaa çok güzel çok heyecanlıı inşallah darısı başımıza :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…