- 25 Mart 2019
- 814
- 2.796
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
annem demiş zaten kaç kere gelcekti 5 az mı demişAboo kız delimi bu. Ama nankörlük yapma gelin kadincagiz saymis o kadar kac kere gittiginiAllah askina bozun su kadinlari ya desene anne kocamla aksam fantazi yapiyorum firsat kalmiyo desene
Esini de bogucan kaynanani da benimkiler de öyle. Insanin siniri cikiyo ama sabret az kalmis zaten kurtuluyosun tasininca :))
geçen kadın ağlamış etmiş yine neymiş ben düğünden sonra sadece 5 defa gitmişim. her akşam gitmiyomuşum. sizce 2 ayda 5 az mı. bir de bunu annemi arayıp yapmış. eşimde haklı demezmi. valla sinirden birden toparlandım gidiyordum evden boşancam dedimhemen ailesini çağırmış gidiyo diye. geldiler yine ağlıyo hep ağlıyo yani hep
Canim sakın yapma o en buyuk hata. Evet cok zor kendini tutmak biliyorum ama. Tam tersi esin yokken kaynanana soguk davram tavir yap esin varken annecim annecim de. Yarin anasi bisey dedigi zaman esin seni savuncak yavas yavas mesafe gircek arayadenenmis onaylanmistir gecenlerde nisanlimin yaninda kaynanam ayni evde otursak bi yere gitmeden benden izin alirdiniz falan yine artstlik yapiyo nisanlim bi bozdu valla iyiki oturmuyz anne cunku ben izin almazdim dedi ben icimden kahkaha atiyorum tabi sen kim köpeksin ya niye izin aliyim.ben baba evinde simdi dogru duzgun izin almiym sen kimsin.
Vaavv su an anneni alnindan öpesim geldi helal olsun..ben bi düğün günü bide çekimde yaptırıcam saç makyaj ama çekim için ayarlamadım henüz..
Koy koy mesafeyi bende mesafeliyim hala sizli bizli davranıyorum mümkünse biraz çekinsinler evime girip çıkmasınlar istedikleri gibi. ayrıca ona ne senin giyicğinden istersen nikahınada gelinlikle gidersin ne demek günlük giy al sinirlendim yine :)
benim annem allah razı olsun gitmiş demiş bakın siz çok kuralcısınız ben kızımı öyle büyütmedim siz böyle yaaprsanız benim kızım sizin evinize adım atmaz bırakın genç onlar diyin gönüllerine göre hareket etsinler siz bu şekilde kızımıda oğlunuzuda uzaklaştırırsınız evinizden demiş biraz daha rahatız şuan :)
yapacam bundan sonra sinsi olcam gerekirse bende ağlicam''elifgibii'' ne fena kayınvaliden varmış ya en nefret edilen tip sürekli ağlayan istediğini yaptırmak için demekki bu yolu bulmuş..
kesinlike bogazmanzarasinin dediği doğru bende ilk nişanlıma yüklenirdim sonra neden böyle yapıyorki ben anenni üzmek kırmak istemıyorum onunda gönlü olsn vs ama ben gerçektn kırılıyorum falan dedim böyle alttan alttan girdim şimdi benim yanımda annesi bişey dediğinde hemen benim tarfımı tutuyor denenmiş onaylanmşazck sinsilik lazm sanırım :)
Hah gel sarilalim biz isi cözdük''elifgibii'' ne fena kayınvaliden varmış ya en nefret edilen tip sürekli ağlayan istediğini yaptırmak için demekki bu yolu bulmuş..
kesinlike bogazmanzarasinin dediği doğru bende ilk nişanlıma yüklenirdim sonra neden böyle yapıyorki ben anenni üzmek kırmak istemıyorum onunda gönlü olsn vs ama ben gerçektn kırılıyorum falan dedim böyle alttan alttan girdim şimdi benim yanımda annesi bişey dediğinde hemen benim tarfımı tutuyor denenmiş onaylanmşazck sinsilik lazm sanırım :)
aynen bizden de izin bekliyolar. şurdan bi saatlik mesafeye gitsek neymiş gidince aricakmışız gelince aricakmışıztövbe ya sanki 15 yaşındayız sinir oluyorum dayanamıyorum işte çok doluyum sakin davranamıyorum malesef
annem demiş zaten kaç kere gelcekti 5 az mı demişinşallah taşınınca yapışmazlar bana
Agla kız niye herseye dik duruyosunki? Agla biraz söyle ben annenin gozune girmek icin cok ugrasiyorum kalbi kirilmasin diye ama olmuyo cok uzuluyorum de sakin sakin söyle. Püskürtme metodu yarin kaynananla tartisiryapacam bundan sonra sinsi olcam gerekirse bende ağlicam
diğer gelini yanında yapıyo ya o iyi o yüzden. beraber tuvalete gitseler resmini çekip whatsapdan atar. onunm gibi olmamı istiyohayır böylesine utanmasan diceksin kaç kere fantezi yaptıgımızıda haber veriyimmi anne diye töbe yarabbiiimmm
hayır aklımız sinsiliğe basmadığından değil de sadece kötü insan olmak istemediğim içindiAgla kız niye herseye dik duruyosunki? Agla biraz söyle ben annenin gozune girmek icin cok ugrasiyorum kalbi kirilmasin diye ama olmuyo cok uzuluyorum de sakin sakin söyle. Püskürtme metodu yarin kaynananla tartisirsinsilik yapiyosa sende yapcan
Vaavv su an anneni alnindan öpesim geldi helal olsun..
Acaba bende kınada yaptrmasammi ya. Kinada peki kendin mi yapcaksin?
Hah gel sarilalim biz isi cözdükama insani hürrem sultana dönüsturuyolar valla ben böyle degildim kendisi kasindi
diğer gelini yanında yapıyo ya o iyi o yüzden. beraber tuvalete gitseler resmini çekip whatsapdan atar. onunm gibi olmamı istiyo
hayır aklımız sinsiliğe basmadığından değil de sadece kötü insan olmak istemediğim içindiama artık hak bence
teşekkür ederim kızlariyide o diğer gelini adı üstünde siz aynı insanalr değilsiniz boşver sen koy tavrını kötü insan olmak değil bu hakettikleri gibi davranmak biz arkandaıyıızz
diğer gelini yanında yapıyo ya o iyi o yüzden. beraber tuvalete gitseler resmini çekip whatsapdan atar. onunm gibi olmamı istiyo
Canim tamam kötü insan olma da yani o zaman da ezilen üzulen biz oluyoruz bosver. Yuvandaki huzuru saglamak icin hersey mubahtirEltiye bak tam dayaklikkız sen onun öyle olduguna bakma bide kaynanan da abrtiyodur masus rekabet olsun diye. Benimki simdiden bana anlatiyo eltimi şöyle böyle diye. Hiic tınlamiyorum banane ben yapmam o salak devam etsin sonra cok pisman olcak taviz verdigine.
hayır aklımız sinsiliğe basmadığından değil de sadece kötü insan olmak istemediğim içindiama artık hak bence
Canim tamam kötü insan olma da yani o zaman da ezilen üzulen biz oluyoruz bosver. Yuvandaki huzuru saglamak icin hersey mubahtir
Neyse kinada da yaptiriyim de hem prova yerine yaptrmis olurum. Gerci o saatten sonra prova farketmez mecbur ayni kisiye yaptrcam da insallah güzel yapar yaKına yapmıyorum canım ben istemedim ondan yani yoksa kınada da yaptırırdım heralde.
sarılalım vallaevet kendileri kaşınıyolar onlar öyle istiyorsa bizde böyle oluruz
Ne doluymusuz bizde harbiden dugun üstu gelin gerginligikesinlikle haklısın bu yolda herşey mubahtır
Neyse kinada da yaptiriyim de hem prova yerine yaptrmis olurum. Gerci o saatten sonra prova farketmez mecbur ayni kisiye yaptrcam da insallah güzel yapar ya
Ne doluymusuz bizde harbiden dugun üstu gelin gerginligi
Aynen canim yaptirayim nasilsa altinlar elden gitcek bari tam olsun.yaptır yaptır aklınla kalcağına beğenmezsende söyle bozup yeniden yapsınlar sonuçta senin mutlu olman önemli o onların işi :)
hemde ne dolu daha devam etsek ederiz biz bu dolulukla
Yaa çok güzel çok heyecanlıı inşallah darısı başımıza :))Selamlar kızlaaar :) Burada yoğun bir kv gıybeti dönüyor : ) ben iki dk gündem değiştiriyim.
Cumartesi günü 15 haziran akşamı düğünüm vaaaar
Acayip heyecanlanmaya başladım, nikah da aynı gün, kaç kilo verdim belli değil iştah falan gitti bende : )
bir kaç saat pc başındayım masa düzenl, şarkı listesi falan hazırlıyorum, size de yazayım dedim.
İnşallah balayı dönüşünde de oldu bitti şükür mesajı yazarrım :):)
Herkese sevgileeeerrr