2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Aboo kız delimi bu. Ama nankörlük yapma gelin kadincagiz saymis o kadar kac kere gittigini :KK70: Allah askina bozun su kadinlari ya desene anne kocamla aksam fantazi yapiyorum firsat kalmiyo desene :KK70:
Esini de bogucan kaynanani da benimkiler de öyle. Insanin siniri cikiyo ama sabret az kalmis zaten kurtuluyosun tasininca :))
annem demiş zaten kaç kere gelcekti 5 az mı demiş :KK70: inşallah taşınınca yapışmazlar bana

geçen kadın ağlamış etmiş yine neymiş ben düğünden sonra sadece 5 defa gitmişim. her akşam gitmiyomuşum. sizce 2 ayda 5 az mı. bir de bunu annemi arayıp yapmış. eşimde haklı demezmi. valla sinirden birden toparlandım gidiyordum evden boşancam dedim :KK70: hemen ailesini çağırmış gidiyo diye. geldiler yine ağlıyo hep ağlıyo yani hep :KK70: :KK70:
Canim sakın yapma o en buyuk hata. Evet cok zor kendini tutmak biliyorum ama. Tam tersi esin yokken kaynanana soguk davram tavir yap esin varken annecim annecim de. Yarin anasi bisey dedigi zaman esin seni savuncak yavas yavas mesafe gircek araya :KK70: denenmis onaylanmistir :KK70: gecenlerde nisanlimin yaninda kaynanam ayni evde otursak bi yere gitmeden benden izin alirdiniz falan yine artstlik yapiyo nisanlim bi bozdu valla iyiki oturmuyz anne cunku ben izin almazdim dedi ben icimden kahkaha atiyorum tabi :KK70: sen kim köpeksin ya niye izin aliyim.ben baba evinde simdi dogru duzgun izin almiym sen kimsin.

''elifgibii'' ne fena kayınvaliden varmış ya en nefret edilen tip sürekli ağlayan istediğini yaptırmak için demekki bu yolu bulmuş..

kesinlike bogazmanzarasinin dediği doğru bende ilk nişanlıma yüklenirdim sonra neden böyle yapıyorki ben anenni üzmek kırmak istemıyorum onunda gönlü olsn vs ama ben gerçektn kırılıyorum falan dedim böyle alttan alttan girdim şimdi benim yanımda annesi bişey dediğinde hemen benim tarfımı tutuyor denenmiş onaylanmş :KK70: azck sinsilik lazm sanırım :)

ben bi düğün günü bide çekimde yaptırıcam saç makyaj ama çekim için ayarlamadım henüz..

Koy koy mesafeyi bende mesafeliyim hala sizli bizli davranıyorum mümkünse biraz çekinsinler evime girip çıkmasınlar istedikleri gibi. ayrıca ona ne senin giyicğinden istersen nikahınada gelinlikle gidersin ne demek günlük giy al sinirlendim yine :)
benim annem allah razı olsun gitmiş demiş bakın siz çok kuralcısınız ben kızımı öyle büyütmedim siz böyle yaaprsanız benim kızım sizin evinize adım atmaz bırakın genç onlar diyin gönüllerine göre hareket etsinler siz bu şekilde kızımıda oğlunuzuda uzaklaştırırsınız evinizden demiş biraz daha rahatız şuan :)
Vaavv su an anneni alnindan öpesim geldi helal olsun..
Acaba bende kınada yaptrmasammi ya. Kinada peki kendin mi yapcaksin?

''elifgibii'' ne fena kayınvaliden varmış ya en nefret edilen tip sürekli ağlayan istediğini yaptırmak için demekki bu yolu bulmuş..

kesinlike bogazmanzarasinin dediği doğru bende ilk nişanlıma yüklenirdim sonra neden böyle yapıyorki ben anenni üzmek kırmak istemıyorum onunda gönlü olsn vs ama ben gerçektn kırılıyorum falan dedim böyle alttan alttan girdim şimdi benim yanımda annesi bişey dediğinde hemen benim tarfımı tutuyor denenmiş onaylanmş :KK70: azck sinsilik lazm sanırım :)
yapacam bundan sonra sinsi olcam gerekirse bende ağlicam :KK70:

Hah gel sarilalim biz isi cözdük :KK70: ama insani hürrem sultana dönüsturuyolar valla ben böyle degildim kendisi kasindi :KK70:

aynen bizden de izin bekliyolar. şurdan bi saatlik mesafeye gitsek neymiş gidince aricakmışız gelince aricakmışız :KK70: tövbe ya sanki 15 yaşındayız sinir oluyorum dayanamıyorum işte çok doluyum sakin davranamıyorum malesef
annem demiş zaten kaç kere gelcekti 5 az mı demiş :KK70: inşallah taşınınca yapışmazlar bana

hayır böylesine utanmasan diceksin kaç kere fantezi yaptıgımızıda haber veriyimmi anne diye töbe yarabbiiimmm

yapacam bundan sonra sinsi olcam gerekirse bende ağlicam :KK70:
Agla kız niye herseye dik duruyosunki? Agla biraz söyle ben annenin gozune girmek icin cok ugrasiyorum kalbi kirilmasin diye ama olmuyo cok uzuluyorum de sakin sakin söyle. Püskürtme metodu yarin kaynananla tartisir :KK70: sinsilik yapiyosa sende yapcan

Agla kız niye herseye dik duruyosunki? Agla biraz söyle ben annenin gozune girmek icin cok ugrasiyorum kalbi kirilmasin diye ama olmuyo cok uzuluyorum de sakin sakin söyle. Püskürtme metodu yarin kaynananla tartisir :KK70: sinsilik yapiyosa sende yapcan
hayır aklımız sinsiliğe basmadığından değil de sadece kötü insan olmak istemediğim içindi :KK70: ama artık hak bence :KK70:

Vaavv su an anneni alnindan öpesim geldi helal olsun..
Acaba bende kınada yaptrmasammi ya. Kinada peki kendin mi yapcaksin?
Hah gel sarilalim biz isi cözdük :KK70: ama insani hürrem sultana dönüsturuyolar valla ben böyle degildim kendisi kasindi :KK70:

Kına yapmıyorum canım ben istemedim ondan yani yoksa kınada da yaptırırdım heralde.

sarılalım valla :KK70: evet kendileri kaşınıyolar onlar öyle istiyorsa bizde böyle oluruz

diğer gelini yanında yapıyo ya o iyi o yüzden. beraber tuvalete gitseler resmini çekip whatsapdan atar. onunm gibi olmamı istiyo
hayır aklımız sinsiliğe basmadığından değil de sadece kötü insan olmak istemediğim içindi :KK70: ama artık hak bence :KK70:

iyide o diğer gelini adı üstünde siz aynı insanalr değilsiniz boşver sen koy tavrını kötü insan olmak değil bu hakettikleri gibi davranmak biz arkandaıyıızz :KK70:

diğer gelini yanında yapıyo ya o iyi o yüzden. beraber tuvalete gitseler resmini çekip whatsapdan atar. onunm gibi olmamı istiyo
Eltiye bak tam dayaklik :KK70: kız sen onun öyle olduguna bakma bide kaynanan da abrtiyodur masus rekabet olsun diye. Benimki simdiden bana anlatiyo eltimi şöyle böyle diye. Hiic tınlamiyorum banane ben yapmam o salak devam etsin sonra cok pisman olcak taviz verdigine.
Canim tamam kötü insan olma da yani o zaman da ezilen üzulen biz oluyoruz bosver. Yuvandaki huzuru saglamak icin hersey mubahtir :KK70:

Kına yapmıyorum canım ben istemedim ondan yani yoksa kınada da yaptırırdım heralde.

sarılalım valla :KK70: evet kendileri kaşınıyolar onlar öyle istiyorsa bizde böyle oluruz
Neyse kinada da yaptiriyim de hem prova yerine yaptrmis olurum. Gerci o saatten sonra prova farketmez mecbur ayni kisiye yaptrcam da insallah güzel yapar ya :KK43:

Neyse kinada da yaptiriyim de hem prova yerine yaptrmis olurum. Gerci o saatten sonra prova farketmez mecbur ayni kisiye yaptrcam da insallah güzel yapar ya :KK43:
Ne doluymusuz bizde harbiden dugun üstu gelin gerginligi :KK70: :KK70:

yaptır yaptır aklınla kalcağına beğenmezsende söyle bozup yeniden yapsınlar sonuçta senin mutlu olman önemli o onların işi :)

hemde ne dolu daha devam etsek ederiz biz bu dolulukla :KK70: :KK70:

yaptır yaptır aklınla kalcağına beğenmezsende söyle bozup yeniden yapsınlar sonuçta senin mutlu olman önemli o onların işi :)

hemde ne dolu daha devam etsek ederiz biz bu dolulukla :KK70: :KK70:
Aynen canim yaptirayim nasilsa altinlar elden gitcek bari tam olsun.
Haha aynen daha bu fragman :KK70:

Selamlar kızlaaar :) Burada yoğun bir kv gıybeti dönüyor : ) ben iki dk gündem değiştiriyim.
Cumartesi günü 15 haziran akşamı düğünüm vaaaar
Acayip heyecanlanmaya başladım, nikah da aynı gün, kaç kilo verdim belli değil iştah falan gitti bende : )
bir kaç saat pc başındayım masa düzenl, şarkı listesi falan hazırlıyorum, size de yazayım dedim.
İnşallah balayı dönüşünde de oldu bitti şükür mesajı yazarrım :):)
Herkese sevgileeeerrr

Selamlar kızlaaar :) Burada yoğun bir kv gıybeti dönüyor : ) ben iki dk gündem değiştiriyim.
Cumartesi günü 15 haziran akşamı düğünüm vaaaar
Acayip heyecanlanmaya başladım, nikah da aynı gün, kaç kilo verdim belli değil iştah falan gitti bende : )
bir kaç saat pc başındayım masa düzenl, şarkı listesi falan hazırlıyorum, size de yazayım dedim.
İnşallah balayı dönüşünde de oldu bitti şükür mesajı yazarrım :):)
Herkese sevgileeeerrr
Yaa çok güzel çok heyecanlıı inşallah darısı başımıza :))

X