2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Kızlar bekarlığa veda yapıcakmısınız ? benim planladığım konsept iptal oldu malesef yeni fikirlere açığım var mı fikirleriniz
Bana kalsa ne kına ne düğün yapicam direk nikah bitcekde herkes bisi diyo mecbur yapiyorumkına ve düğünü. Bekarlığa vedayi genelde arkadaşlar ayarliyo diye biliyorum biz bi iki gün önce biyerlere gidip yemek yemeyi düşünüyoruz.

bana kalsa da öyle nikah neye yetmiyor bilmem :) ya ben kendim organize etmek istiyorum yaptıklaını begenmem falan diye :)

Ozaman işiniz çok zor yakın mi düğün ben cok yetişemiyorum herşeye 1 gün iznim var. Ev telaşı gelinlik falan anca yetistiriyorum.

Al benden de o kadar benimde iznim 1 gün asla hiç bişeye yetişemiyorum ama daha var ya 30 agustos :) ben biraz kontrol manyagıyım aklımdan zorum var heralde herşey illa kontrolmde olmalı

Darısı başıma bende salıversem rahatlıcam ay baya az kalmış heyecan varmı
Heyecandan çok stres var iki aile çok zit karakter anlaşamıyorlar gerçi bende kv ile anlaşamıyorum ama sorun olmadan atlatsam stresi var normalde hicbiryere gec kalmam ama bole şeylerde ya kalkamazsam ogün yetişemezsem yada saçım makyajim istedigim gibi olmazsa gibi sıkıntılarım var

Bizim ailelerde çok zıt bende anlaşamam kv ile o korku bende de var ya saçım kötü olursa ya makyajm olmazsa hayır oturur ağlarım ben çıkmamda insan içine ay hayırlısıyla bi atlatsak :)

Bide ankarada dugun salonunun yönlendirdiği kuaförden gelin sac makyaj ve provası icin 600tl fiyat aldim. Kına yok içinde onu sormamışım ayrı oluyomuş galiba fiyat nasil sizce?
çok uygun almıssınız hangi kuaför bana 1500den aşağı fiyat vermediler :)

ne zaman evlendiniz memnun olmama sebebiniz nedir acaba :)
20 nisanda evlendim. üzgürlüğüm birden sıfırlandı. ama eşimle aramız çok iyi ya çok anlayışlı bak ona bişey demiyorum. sadece artık maddi açıdan daha rahat olamıyosun. bir de tabiki erkek aileleri sıkıntıları var hiç girmek istemiyorum. zaten hayat kalitenizi düşürüyolar yaptıkalrı muhabbetlerle evlendiğin için sürekli bir beklenti vs.. ayy valla bıktım

oo çokda yeniymiş yasınızda küçük değil aslında özgürlük meselesi zaten nişanlıykende bitiyor alıştırma oluyo ama maddiyat skntı tabi en zoruda o olsa gerek :)erkek ailesi uzakta olması en iyisi :)neyse iyi olmanıza sevndm siz evliliğin sorumluluklarından şikayetçisiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…