- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
O paraya neler neler yaparsın. Balayı tatilini uzatırsın, evine bişeyler alırsın, kendine harcarsın..Kizlar ben bi kuaför buldum sadece porselen makyaja 300 tl diyo 3 gün yaptrcam kina dugun ve cekim 900 tl oluo cok mu sizce? Saci yaptirmicam eger yaptrrsam 150ser de ondan. Diger kuaforlr icime sinmedi ama bu da cok mu pahaliki.
Seninki iyiymiş. Bu kadar iş için normal yani.Sadece düğün icinse pahalı. Istanbulda ben kına ve düğün için saç profosyonel makyaj takma kirpik bir gün öncesinden manikür pedikur ve komple ağda yapilcak 1000 TL ye
Aslinda mantikli kinada normal yaptrsam 50 lira dedi o zamn öyle yaptriyim bende bak. Kac gundur dusunyorum sonuca varamamistim bide insan guvenemiyo kuafor mehvede de biliyo diye.. hani kina bi nevi prova gibi olcak bana biraz gec olvak ama napim provaya da vercek para yokO paraya neler neler yaparsın. Balayı tatilini uzatırsın, evine bişeyler alırsın, kendine harcarsın..
Ben tek gün için hazırlanacağım, kına düğünün içinde olacak filan ama ayrı ayrı yapsam mesela kına için porselen makyaj yaptırmam. Çekim için de aynı. Fotoğrafçı her türlü düzeltme yapıyor zaten.
Canim bu arada nasil tek gün yani sen. Sadece dugunde yaptrcaksin sanirim dogru anladim degilmi?O paraya neler neler yaparsın. Balayı tatilini uzatırsın, evine bişeyler alırsın, kendine harcarsın..
Ben tek gün için hazırlanacağım, kına düğünün içinde olacak filan ama ayrı ayrı yapsam mesela kına için porselen makyaj yaptırmam. Çekim için de aynı. Fotoğrafçı her türlü düzeltme yapıyor zaten.
Evet.Canim bu arada nasil tek gün yani sen. Sadece dugunde yaptrcaksin sanirim dogru anladim degilmi?
Biz çeşmeye gidicez erken rezervasyon indiriminden faydalandık. kurban bayramı zamanı da karadeniz turunaKızlar balayına nereye gideceksiniz. Kapadokya düşünüyordum ama bazı arkadaşlarım Antalya falan tercih et dedi Siz ne yapacaksınız
Kızlar balayına nereye gideceksiniz. Kapadokya düşünüyordum ama bazı arkadaşlarım Antalya falan tercih et dedi Siz ne yapacaksınız
biz antalyaya gittik 6 mayısla 11 mayıs arası. ama çok serindi. belekte granada otel. çok memnun kaldık. alanyadada müthiş oteller vardı geçerken gördükKızlar balayına nereye gideceksiniz. Kapadokya düşünüyordum ama bazı arkadaşlarım Antalya falan tercih et dedi Siz ne yapacaksınız
neden 3 gün ve neden porselen makyaj? bu porselen makyaj yüzde kalıp gibi durmuyor mu? sade bir makyajı daha uygun fiyata yaparlar belki. tek gün için olsa tamam da 3 gün makyaj toplamda 900 çok bence.Kizlar ben bi kuaför buldum sadece porselen makyaja 300 tl diyo 3 gün yaptrcam kina dugun ve cekim 900 tl oluo cok mu sizce? Saci yaptirmicam eger yaptrrsam 150ser de ondan. Diger kuaforlr icime sinmedi ama bu da cok mu pahaliki.
kapadokya gezmelik yer bence balayı için uygun değil gibiKızlar balayına nereye gideceksiniz. Kapadokya düşünüyordum ama bazı arkadaşlarım Antalya falan tercih et dedi Siz ne yapacaksınız
kim üstüne geliyor?Kızlaarr ya aranızda kayınvalidesine hala anne demeyn varmı şahsen ben ''x teyze'' şeklinde devam ediyorum ve nerdeyse kendi annem dışında herkese sorun oldu bu aylardır üstüme geliniyor anne diceksin anne demek zorundasn anne de artık vs vs cidden artık patlıcam birine bu konuyu sizin aranızda da büyütenler varmı cidden sinirime ağlıcam artık
kim üstüne geliyor?
Porselen makyaj kalip gibi durmaz isi bilene yaptirirsan 3 gün dügün kina dis cekim. Ama kinada vazgectim yaptrmicam fazla olcakneden 3 gün ve neden porselen makyaj? bu porselen makyaj yüzde kalıp gibi durmuyor mu? sade bir makyajı daha uygun fiyata yaparlar belki. tek gün için olsa tamam da 3 gün makyaj toplamda 900 çok bence.
kapadokya gezmelik yer bence balayı için uygun değil gibi
allah kolaylık versin. çok zor bi aileye düşmüşsünüz.Kayınvalidem , nişanlımın teyzelerı, kendi teyzelerim, daha doğrusu yengem ve kendi annem dışında herkes saygısızmışım öyle olmazmış falan çok sinirlerim bozuluyor
Canim bence icinden gelmedigi biseyi yapmamalisin zaten dogru yapiyosun yani bence. Aldirma sen kimseye. Ayni baskiyi eminim kimse damada yapmiyodur kiz tarafini ara sor diye.. hep gelinlere bu kurallarKayınvalidem , nişanlımın teyzelerı, kendi teyzelerim, daha doğrusu yengem ve kendi annem dışında herkes saygısızmışım öyle olmazmış falan çok sinirlerim bozuluyor
Sen nasil bi balayi hayal ediyosun o önemli.. karadeniz de olabilir ha ben deniz kum gunes istiyorum dersen antalya taraflari..Kızlar balayına nereye gideceksiniz. Kapadokya düşünüyordum ama bazı arkadaşlarım Antalya falan tercih et dedi Siz ne yapacaksınız
allah kolaylık versin. çok zor bi aileye düşmüşsünüz.
Canim bence icinden gelmedigi biseyi yapmamalisin zaten dogru yapiyosun yani bence. Aldirma sen kimseye. Ayni baskiyi eminim kimse damada yapmiyodur kiz tarafini ara sor diye.. hep gelinlere bu kurallar
Canim sen aldirma iste bu erkek tarafinin baskin gelme cabasi bunlarla basliyo.. sen devam et ne zaman icinden gelirse o zaman. Hayir anne diyince nolcakki basi gögemi ercek.. kendi annenin tutumu cok güzelmis bak iste hosgorülü insan böyle olur..Aminn kimseyi kırmayaym diye ben kırılmaya başladım zaten
Evet bende içimden gelmedikçe söyleyemem dedim o kadar haklısın ki Teşekkür ederim bu arada bu destek bile iyi geldi biraz en azndan yanlış bişey yapmıyormuşum gerçekten. İşin tuhafı nişanlımın annesi evde kendi oğlunada baskı yapıyormş anne diceksin hala neden sen anne demiyorsun diye benim annemde oğlum sen nasıl rahat ediyorsan öyle de ister teyze ister abla herkesin annesi bitane sakın bunun için kendini zorlama demişti bunuda kabul etmiyormuş oğlunada baskı yapıyor anne diceksin diye ne yapıcaz hiç bilmiyorum
Teşekkür ederim canım cidden içimi rahatlattın :)Canim sen aldirma iste bu erkek tarafinin baskin gelme cabasi bunlarla basliyo.. sen devam et ne zaman icinden gelirse o zaman. Hayir anne diyince nolcakki basi gögemi ercek.. kendi annenin tutumu cok güzelmis bak iste hosgorülü insan böyle olur..