-
- Konu Sahibi nanelilimonata
hem saç hem makyjmı 1000 tl bana sadece saça 1000 tl dediler((
Bu Adana ne hoş biyer ya :) ben gelinliğimi orda olan bi mağazadan beğendim dikktiriyorum hatta ordan alıcaktım ama o gelinlik satıldı aynısıda yok dediler :) çok şanslısınADANA :)
merhaba arkadaslar benmde 6 temmuzda düğünüm var ankara çankaya bölgesinde önerebilcegiğiniz kuaför varmıdır saç konusunda korkuyorum saçım kötü olursa bütün günüm rezil olur o yüzden iyi biyeer olmalı kendi buldugum kişinin o günüde dolmus nasıl yapcam bilmiyorum
Evet canım güzel gelinlikler var, benimkide güzeldi :)Bu Adana ne hoş biyer ya :) ben gelinliğimi orda olan bi mağazadan beğendim dikktiriyorum hatta ordan alıcaktım ama o gelinlik satıldı aynısıda yok dediler :) çok şanslısın
hem saç hem makyjmı 1000 tl bana sadece saça 1000 tl dediler((
ya bende istemiyodum annemin ısrarıyla aldım. şimdi iyikide almışım diyorum bi ton şey sığdı içine. misafir yemek takımı,tepsiler vs.. mutfak dolapları yetmiyor. almalısın benceSelam kızlar benim kaynanam bana konsol almadı siz ne diyorsunuz tabakları koyacak yer yok
Selam kızlar benim kaynanam bana konsol almadı siz ne diyorsunuz tabakları koyacak yer yok
ya bende istemiyodum annemin ısrarıyla aldım. şimdi iyikide almışım diyorum bi ton şey sığdı içine. misafir yemek takımı,tepsiler vs.. mutfak dolapları yetmiyor. almalısın bence
Yaaa canımmm çok teşekkürler ne güzel şeyler yazmışsın, vallahi terapi gibi geldi rahatladım :) Dediğin gibi evde çok ufak tefek şeyler kaldı en son avize ve halı bakıyorduk çok şükür onlar da bitti, haftaya da çeyiz geliyor. Ben artık gelinlik provam cilt bakımı solaryuma yoğunlaşıp hallediyim.. Öpüyorum sevgiler.Evet düğünden 15 gün önce dağıtın diyolar daha mayısın bitmesine var kendini hiç telaşlandırma bayrama yetişir davetiyeleriniz :) Evin ne gibi eksikleri var ufak tefek şeylerse kendini sıkma bi türlü halledilir onu dert edinme bir de kendine.. ama şu cilt bakım solaryum işine ağırlık ver sen ilk önce alışverişide kendine ayırdıgın bir gün eminim halledersin.. Sen telaşlanmaya başlarsan herşey ayağına dolanır biraz sakin kalmaya çalış canım
Merhabaaa grup hareketlenmiş biraz
Gelin ayakkabınızı nerden aldınız
İnci, hotiç, nine west gibi mağazalara baktım bulamadım, internetten almak riskli, istanbuldan alanlar ve Ankaradan alanlar nerelerden aldı acaba? Var mı bildiğiniz rahat gelin ayakkabısı satan bir yer
Duvak takılacak ama..düğün olduğunu söylemeseniz
evde kendiniz de takabilirsiniz çok teferruatlı değilse.Duvak takılacak ama..
250₺, 250₺'dir. Bu kadar masrafın arasında normalde asla göze görünmeyen 50₺ bile kıymetli olabiliyor. Siz iyi indirim yaptırmışsınız.Bizim buralarda da 1000 tl civarı gelin saç ve makyajı. ben pazarlıkla 750 ye indirdim. normal bence
Ben kendim takamam tabi ama anlayan birini de bulabilir miyim o an bilemiyorum. Ayrıca porselen makyaj filan diyorlar.. Onu söyleyince gelin olduğunu anlayıp yine fırsatına bükerler gibi. Nişanımda öyle olmuştu çünkü.evde kendiniz de takabilirsiniz çok teferruatlı değilse.
Benim porselen makyaj bide minik bi topuz ensede olucak muhtemelen olabildiğince sade yani 700 tl Eskişehir de Aşkın bahar hair garage diye bi kuaför benim yıllardır kuaförümdü zaten şaşmadm ama sanki kısa saç için biraz fazla sölemiş gibi ama aklınıda karıştırmak istemem
Evet zaten saç meselesinde kafam karıştı. Bir de saç takılacaksa ya da çiçek takılacaksa ayrıca fiyat belirleyeyim demiş, ona da gıcık oldum. 1000₺ üzerine ekleme yapacak yani. Galiba vazgeçeceğim.
şimdiki duvaklar zaten çıtçıtlı. çok rahat takabileceğin türden yani toka gibi aynı. profosyonel makyaj yaptımak istiyorum dersen anlamazlar kuaförlerBen kendim takamam tabi ama anlayan birini de bulabilir miyim o an bilemiyorum. Ayrıca porselen makyaj filan diyorlar.. Onu söyleyince gelin olduğunu anlayıp yine fırsatına bükerler gibi. Nişanımda öyle olmuştu çünkü.
Şimdi bir yere sordum 400 ₺ dedi. Üstelik şehrin en duyulmuş yerlerinden biri.Bencede vazgeç o kuaförden öyle şeymi olur canım benim kuaförüm 700 tl ne istersen o gün hepsi içinde makyajn kirpiğin saçın aksesuarn istersen saç takarız dedi manikür pedikür hepsi içinde sen nasıl istersen dedi senin gittiğin o kuaför biraz aç gözlü sanırım sinirlendim
Sadece düğün icinse pahalı. Istanbulda ben kına ve düğün için saç profosyonel makyaj takma kirpik bir gün öncesinden manikür pedikur ve komple ağda yapilcak 1000 TL yeBen de böyle posta posta sorar gibi oldum da neyse..
Kuaför için bir yere sordum, 1000₺ diyor. Sadece porselen makyaj yapacak, ve saçlarım kısa küt, omuza bile değmiyor, dağınık topuz yapacak. Bu ikisi için 1000₺ normal mi sizce? Bana biraz pahalı gibi geldi çünkü.