2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

ayy tek tek yazmış gibi oldum ama benim nişanlımın ablasının Ankarada düğünü oldu gayet memnundu güzeldi de bi ondan öğreniyim istersen hem fiyat olarak hemde ismini belki uyar sanada

Selam kızlar benim kaynanam bana konsol almadı siz ne diyorsunuz tabakları koyacak yer yok
ya bende istemiyodum annemin ısrarıyla aldım. şimdi iyikide almışım diyorum bi ton şey sığdı içine. misafir yemek takımı,tepsiler vs.. mutfak dolapları yetmiyor. almalısın bence

Selam kızlar benim kaynanam bana konsol almadı siz ne diyorsunuz tabakları koyacak yer yok
ya bende istemiyodum annemin ısrarıyla aldım. şimdi iyikide almışım diyorum bi ton şey sığdı içine. misafir yemek takımı,tepsiler vs.. mutfak dolapları yetmiyor. almalısın bence

Bende almıcaktım hiç sevmiyorum o konsolları ısrarla aldım cidden baya şey sığıyormuş içine kurtarıcıymış aldırmaya çalış

Yaaa canımmm çok teşekkürler ne güzel şeyler yazmışsın, vallahi terapi gibi geldi rahatladım :) Dediğin gibi evde çok ufak tefek şeyler kaldı en son avize ve halı bakıyorduk çok şükür onlar da bitti, haftaya da çeyiz geliyor. Ben artık gelinlik provam cilt bakımı solaryuma yoğunlaşıp hallediyim.. Öpüyorum sevgiler.

Ben aldım kesinlikle çok çok rahat bir ayakkabı buldum. Bakırköyde showroom, ama instagramdan da satışları var, bizzat gittim denedim 15 cm topuk ama ayağımda yok gibi, efsane rahat ve çok tatliş :)) Zaten sadece gelin ayakkabısı çalışıyorlaar. İstersen incele hesabı ; esmasimsekdesgin olarak geçiyor.

Evet zaten saç meselesinde kafam karıştı. Bir de saç takılacaksa ya da çiçek takılacaksa ayrıca fiyat belirleyeyim demiş, ona da gıcık oldum. 1000₺ üzerine ekleme yapacak yani. Galiba vazgeçeceğim.

Evet zaten saç meselesinde kafam karıştı. Bir de saç takılacaksa ya da çiçek takılacaksa ayrıca fiyat belirleyeyim demiş, ona da gıcık oldum. 1000₺ üzerine ekleme yapacak yani. Galiba vazgeçeceğim.

Bencede vazgeç o kuaförden öyle şeymi olur canım benim kuaförüm 700 tl ne istersen o gün hepsi içinde makyajn kirpiğin saçın aksesuarn istersen saç takarız dedi manikür pedikür hepsi içinde sen nasıl istersen dedi senin gittiğin o kuaför biraz aç gözlü sanırım sinirlendim

şimdiki duvaklar zaten çıtçıtlı. çok rahat takabileceğin türden yani toka gibi aynı. profosyonel makyaj yaptımak istiyorum dersen anlamazlar kuaförler

Şimdi bir yere sordum 400 ₺ dedi. Üstelik şehrin en duyulmuş yerlerinden biri.

Sadece düğün icinse pahalı. Istanbulda ben kına ve düğün için saç profosyonel makyaj takma kirpik bir gün öncesinden manikür pedikur ve komple ağda yapilcak 1000 TL ye

Kızlaarr ya aranızda kayınvalidesine hala anne demeyn varmı şahsen ben ''x teyze'' şeklinde devam ediyorum ve nerdeyse kendi annem dışında herkese sorun oldu bu aylardır üstüme geliniyor anne diceksin anne demek zorundasn anne de artık vs vs cidden artık patlıcam birine bu konuyu sizin aranızda da büyütenler varmı cidden sinirime ağlıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…