2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Merhabaaa grup hareketlenmiş biraz 😅

Gelin ayakkabınızı nerden aldınız 🙄
İnci, hotiç, nine west gibi mağazalara baktım bulamadım, internetten almak riskli, istanbuldan alanlar ve Ankaradan alanlar nerelerden aldı acaba? Var mı bildiğiniz rahat gelin ayakkabısı satan bir yer
metro altından aldım internetten beklememek için. provaya gidecektim acelem vardı. aynı modeller trendyol soho'da filan var. 70 tl civarı

Ben de böyle posta posta sorar gibi oldum da neyse.. 😊
Kuaför için bir yere sordum, 1000₺ diyor. Sadece porselen makyaj yapacak, ve saçlarım kısa küt, omuza bile değmiyor, dağınık topuz yapacak. Bu ikisi için 1000₺ normal mi sizce? Bana biraz pahalı gibi geldi çünkü.

düğün olduğunu söylemeseniz

Canim takiyi kendi annene mi verdin kaynana mi?benim kaynna simdiden ceyreklerle takiln paralara göz koydu da ondan kacrmam lazimhic guvenmiyorum.
annemle yakın arkadaşı geldi yanıma ellerinde kesemle beraber. boynumda para ve altın kuşaklarını aldılar keseye koydular gittiler. benim kaynana pek etliye sütlüye karışan biri değil,gelmedi bile yanıma o sırada. bence düğününde tatsızlık çıkmasın,gecen rezil olmasın öncesinden al karşına konuş kaynananla altın konusunu. 5-10 milyar para anca takılıyo çünkü çok işine yaramaz altın kadar

Benim porselen makyaj bide minik bi topuz ensede olucak muhtemelen olabildiğince sade yani 700 tl Eskişehir de Aşkın bahar hair garage diye bi kuaför benim yıllardır kuaförümdü zaten şaşmadm ama sanki kısa saç için biraz fazla sölemiş gibi ama aklınıda karıştırmak istemem

Hayırlı olsun hoşgeeldinnn
:21:
Canim takiyi kendi annene mi verdin kaynana mi?benim kaynna simdiden ceyreklerle takiln paralara göz koydu da ondan kacrmam lazimhic guvenmiyorum.
Canim ben ablami göturcem yanima cikarip anneme verin dicem direkt bisey derse de ısrar etcem bi cekilsin kenara ya. Mahvetck en guzel gunumuzu.

tekrar hoş buldum arkadaşlar :) benim de 10 eylülde düğün, ve bu kadar kısa süre kalmışken nişanlımın annesi (anne diyemiyorum, X teyze) anneme demiş ki bizde adet böyle, düğünde geline de damada da ne takılırsa (kızın bilezikler hariç) biz alır, düğün borçlarını öderiz :KK57::KK57::KK57:
Allaşkına söyleyin, böyle bişey var mı cidden... Ve yoksa, adam emekli, düğünü nasıl yapacak 40bine yakın masraf gidecek zaten diyor nişanlım da. Kafam karışık...:cry:

tekrar hoş buldum arkadaşlar :) benim de 10 eylülde düğün, ve bu kadar kısa süre kalmışken nişanlımın annesi (anne diyemiyorum, X teyze) anneme demiş ki bizde adet böyle, düğünde geline de damada da ne takılırsa (kızın bilezikler hariç) biz alır, düğün borçlarını öderiz :KK57::KK57::KK57:
Allaşkına söyleyin, böyle bişey var mı cidden... Ve yoksa, adam emekli, düğünü nasıl yapacak 40bine yakın masraf gidecek zaten diyor nişanlım da. Kafam karışık...:cry:
Hayir kesinlikle kabul etme.. benim kaynana da simdiden göz koydu ogluna diyomus bana demeye toto yemiyo tabi. Ben nisanlima söyledim kesinlikle istemiyorum dedim anlastk vermicez balayina giderken bankada kasa acip oraya atcaz altinlari

bi görseniz her şeyin en ucuzuna gittim zaten, gelinlik 1500 mesela:KK42:
Canim biz ayni kisimiyiz acaba? Benimki de geceligi bile ucuz olsun diye her zaman giycegin bisey al dedi lan bu fantazi gecelik nasil her zaman giyebikirsinki :KK70: gerdegimde giycegime de karisti coook sukur.

Canim biz ayni kisimiyiz acaba? Benimki de geceligi bile ucuz olsun diye her zaman giycegin bisey al dedi lan bu fantazi gecelik nasil her zaman giyebikirsinki :KK70: gerdegimde giycegime de karisti coook sukur.

ya gardrops dolap uygulamaları var ya ikinci el kıyafet, ordan gelinlik bulamaz mısın dedi bana kadın:halay:

düğünü onlar yapıp, ev eşyalarını da onlar mı alıyor?

X