2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

o
Dün aldım karşıma kayınvalidemi dedimki bak anne ben seni çok seviyorum seninle bi sorunum yok ama ben diğer gelinlerin gibi kaybetme korkusu yok başka korkusu bilmem büyükte konuşmuyorum ama sen bana huzursuzluk yaratırsan düğüne 3 gün kalsa da çeker giderim çünkü ben babamın annemin prensesi olarak büyüdüm senin oğlun üzülür ben üzülürüm o olur.. durdu böyle bi baktı kızım ben hiç bişey demiyorum ki isterseniz evinize de gelmem ben oğullarıma çok düşkünüm ama oğlum karısının peşinde koşturmak istiyorsa o mutlu olsun da öyle olsun kimden duydun sana bişey dediğimi o söyleyenler bana da desin bi... dedi (eltimi kastediyor) benim ekonomik özgürlüğüm var gerekirse ek iş garsonluk yaparım temizlikçilik yaparım ikimize de hayalimizde ki evliliği sağlarım... dedim galenia sen bilirsin işini ben sadece alıştırdın artık aramıyorsun gelmiyosun yoksa Benim evimin işi her türlü yapılır maksat evde bi ses bi neşe gelirsen de gelmezsende sen bilirsin karışmam artık. Dedi

o kadar iyi yapmışsın ki tebrik ederim gerçekten çok güzel bi konuşma olmuş en azından artık durması gereken yeri bilir ve sana nasıl davranması gerektiğini öğrenmiş olur

Kızlar sağlık raporunu alamadık bu yüzden de gün alamadık :KK43:

benim ki de p.tesi yaptıracak benim bütün evraklar tamamlandı bir onun sağlık raporu kaldı evraklarıda postaladım p.tesi elinde olucak

:KK200::KK22:Kuzular yarın nikah işlemleri için başvuru yapıp beyaz eşyacıları gezicez ordan gelinlik için bi kaç model bakıp özel dikim için karar vericez bugün nişanlıma ayarı verdim şimdi kendisi herşeyi ayarladı arada bi ittirmek gerekiyor gerçekten beğendiğiniz modelleri benimle paylaşır mısınız fikir olsuno_O

Kızlar bugün nişanlım ve ben kan verdik ve evlenme ehliyet belgesi ile nikah evrakları formunu aldık. Yarın sonuç çıkacak ve işlemleri halledeceğiz sonunda :nazar:

:KK200::KK22:Kuzular yarın nikah işlemleri için başvuru yapıp beyaz eşyacıları gezicez ordan gelinlik için bi kaç model bakıp özel dikim için karar vericez bugün nişanlıma ayarı verdim şimdi kendisi herşeyi ayarladı arada bi ittirmek gerekiyor gerçekten beğendiğiniz modelleri benimle paylaşır mısınız fikir olsuno_O
Hayırlı olsun canı çok sevindim :halay:

benim evraklar nişanlım eline bugün ulaştı bugün o da sağlık raporunu halletti sonucu çarşamba alıcak gelinliğimi de sade istiyorum diz altında sade bir gelinlik beğendiğiniz modeller olursa paylaşır mısınız fikrimiz olsun :KK200:

Kızlarr benim evraklar nişanlımın eline ulaştı sağlık raporu nüfus kayıt örneği vesikalık resim kimlik örneği fotokopisi hepsi tamamlandı sadece kimliğim bende nişanlımda bugün kan verdi çarşamba alıcak sonucu kimliğim olmadan evraklarımı teslim etse nikah dairesine başvaru kabul edilir mi gün verirler mi ? o_O

X