- 15 Şubat 2019
- 1.006
- 1.547
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #1.981
Canım diğer hazırlıklarına ne zaman baslamayı düsünüyorsun?Ben Haziran sonunda evleneceğim. Şuan düğün salonu tuttuk başka hiçbir hazırlığım yok kizlar. Surekli arkadaşlarımla konuşuyordum ama onlar zaten evli sanırım sıkılıyorlar. Bende artık derdimi tasami buraya yazmaya karar verdim. Kızlar çeyizi bir kenara bırakın da bende çok fazla düğün stresi var. Topluluk önüne olmaya alışık değilim. Heyecan bastı simdiden.
Gelinliğe bu hafta gideceğim inşallah. Kime gideceğim belli ama modele hala tam karar veremedim. Çeyiz alışverişine nisanda çıkacagim çünkü bazı özel sebepler var.Canım diğer hazırlıklarına ne zaman baslamayı düsünüyorsun?
Düğün stresi bende hiç yok nedense aksine heyecanlandırıyor beni.
Cogu şeyi hallettik aslinda gelinlik kinalik salonlar çeyizi tamamlıyorum senin nasıl gidiyor hazırlıklarNasıl gidiyor hazırlıkların?
Bana yaz bana, valla ben de kimseye anlatamıyorum, aman ne evlilik meraklısıymış demesinler diye. Gurur meselesi yaptım.Ben Haziran sonunda evleneceğim. Şuan düğün salonu tuttuk başka hiçbir hazırlığım yok kizlar. Surekli arkadaşlarımla konuşuyordum ama onlar zaten evli sanırım sıkılıyorlar. Bende artık derdimi tasami buraya yazmaya karar verdim. Kızlar çeyizi bir kenara bırakın da bende çok fazla düğün stresi var. Topluluk önüne olmaya alışık değilim. Heyecan bastı simdiden.
Yani yapanlar var hatta şehir dışında olan kardeşler hep bir arada oluyor diye özellikle denk bile getiriyorlarMerhaba kızlar, size bir sorum olacak bayramda düğün olur mu ? 3. Günü falan ?
Benimde iyi çok şükür, her şeyim hemen hemen halloldu, birkaç mutfam eşyam kaldı.Cogu şeyi hallettik aslinda gelinlik kinalik salonlar çeyizi tamamlıyorum senin nasıl gidiyor hazırlıklar
Anladım canım hadi insallah icine sinen gelinliğini bulursun❤Gelinliğe bu hafta gideceğim inşallah. Kime gideceğim belli ama modele hala tam karar veremedim. Çeyiz alışverişine nisanda çıkacagim çünkü bazı özel sebepler var.
Masallah herşey gönlünüzce olsunBenimde iyi çok şükür, her şeyim hemen hemen halloldu, birkaç mutfam eşyam kaldı.
Anladım canım hadi insallah icine sinen gelinliğini bulursun❤
Amin canım insallah hepimizin olsunMasallah herşey gönlünüzce olsun
Çeyiz götürmekten kastınız ne anlayamadım :) hayırlı uğurlu olsun inşallahKızlar selam bende karar verdim evliliğe , biraz karışıktı benim durumum da neyse düğün yerini tuttuk bayramda olacak benim düğünüm. Çeyiz götürmeden evlenilir mi sizce ? Yani sorun olur mu ?
Çeyiz götürmekten kastınız ne anlayamadım :) hayırlı uğurlu olsun inşallah
Hmmm bu biraz ailelere kalan bir iş. Biz de nişan yapmadık, takıda da özel bir isteğimiz olmadı onlar ne alcaksa ben ona göre beğendim. Ama düğün aşamasına gelince şunu kız tarafı bunu erkek tarafı yapar muhabbeti oldu aileler arasında.teşekkür ederim . Ya işte beyaz eşyayı sen alacaksın da halıyı ben alıcam gibi ? Biz nişan kına yapmıyoruz. Bi takı isteme de olmayacak . Düğün olacak bir tek. Bunun karşılığında evi o düzsün istiyorum . Böyle bir şey uygun karşılanır mı ?
Hmmm bu biraz ailelere kalan bir iş. Biz de nişan yapmadık, takıda da özel bir isteğimiz olmadı onlar ne alcaksa ben ona göre beğendim. Ama düğün aşamasına gelince şunu kız tarafı bunu erkek tarafı yapar muhabbeti oldu aileler arasında.
Bunu nisanlinizla acikca konusmaniz daha dogru sanirimcanım benim nişanlım düğünü vs hepsini kendi yapıyor aile karıştırmayacak. Böyle bir durumda evin eşyaları için onun belirlediği bir yer varmış oraya gidip beğeneceğiz her şey ordan alınacak dedi. Sanırım benim bir şey almama gerek yok. Sonuçta o belirlemiş oluyor . Ben kabul ediyorsam o alacak oluyor değil mi ? Evin perdelerini bir tek ordan almayacağız sanırım. Onu benim mi almam gerekir ki. Bende şu an çalışmıyorum.
Kızlar düğün öncesi cilt bakımı düşünüyor musunuz ve daha önce cilt bakımı yaptıran varsa sizce düğünden ne kadar önce yaptırmalıyım ?