2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Ben Haziran sonunda evleneceğim. Şuan düğün salonu tuttuk başka hiçbir hazırlığım yok kizlar. Surekli arkadaşlarımla konuşuyordum ama onlar zaten evli sanırım sıkılıyorlar. Bende artık derdimi tasami buraya yazmaya karar verdim. Kızlar çeyizi bir kenara bırakın da bende çok fazla düğün stresi var. Topluluk önüne olmaya alışık değilim. Heyecan bastı simdiden.

Ben Haziran sonunda evleneceğim. Şuan düğün salonu tuttuk başka hiçbir hazırlığım yok kizlar. Surekli arkadaşlarımla konuşuyordum ama onlar zaten evli sanırım sıkılıyorlar. Bende artık derdimi tasami buraya yazmaya karar verdim. Kızlar çeyizi bir kenara bırakın da bende çok fazla düğün stresi var. Topluluk önüne olmaya alışık değilim. Heyecan bastı simdiden.
Canım diğer hazırlıklarına ne zaman baslamayı düsünüyorsun?
Düğün stresi bende hiç yok nedense aksine heyecanlandırıyor beni.

Canım diğer hazırlıklarına ne zaman baslamayı düsünüyorsun?
Düğün stresi bende hiç yok nedense aksine heyecanlandırıyor beni.
Gelinliğe bu hafta gideceğim inşallah. Kime gideceğim belli ama modele hala tam karar veremedim. Çeyiz alışverişine nisanda çıkacagim çünkü bazı özel sebepler var.

Bana yaz bana, valla ben de kimseye anlatamıyorum, aman ne evlilik meraklısıymış demesinler diye. Gurur meselesi yaptım. :KK70: :KK70:

Merhaba kızlar, size bir sorum olacak bayramda düğün olur mu ? 3. Günü falan ?

Cogu şeyi hallettik aslinda gelinlik kinalik salonlar çeyizi tamamlıyorum senin nasıl gidiyor hazırlıklar🥰
Benimde iyi çok şükür, her şeyim hemen hemen halloldu, birkaç mutfam eşyam kaldı. 😌
Gelinliğe bu hafta gideceğim inşallah. Kime gideceğim belli ama modele hala tam karar veremedim. Çeyiz alışverişine nisanda çıkacagim çünkü bazı özel sebepler var.
Anladım canım hadi insallah icine sinen gelinliğini bulursun❤

Kızlarr merhaba. Ben de haziran geliniyim :) Salon tutuldu. Düğünüm iki yerde olacak. Koltuk takımlarına son sürat bakıyoruz. Ama o kadar yoruldum kiii :KK43: şeytan vesvesesi mi bilmem her şeye takılı kalıyorum. Nişanlımın ailesi ble bazen düşündürüyor beni. Off off zor işmiş

Kızlar selam bende karar verdim evliliğe , biraz karışıktı benim durumum da neyse düğün yerini tuttuk bayramda olacak benim düğünüm. Çeyiz götürmeden evlenilir mi sizce ? Yani sorun olur mu ?

Çeyiz götürmekten kastınız ne anlayamadım :) hayırlı uğurlu olsun inşallah 😊

teşekkür ederim . Ya işte beyaz eşyayı sen alacaksın da halıyı ben alıcam gibi ? Biz nişan kına yapmıyoruz. Bi takı isteme de olmayacak . Düğün olacak bir tek. Bunun karşılığında evi o düzsün istiyorum . Böyle bir şey uygun karşılanır mı ?

teşekkür ederim . Ya işte beyaz eşyayı sen alacaksın da halıyı ben alıcam gibi ? Biz nişan kına yapmıyoruz. Bi takı isteme de olmayacak . Düğün olacak bir tek. Bunun karşılığında evi o düzsün istiyorum . Böyle bir şey uygun karşılanır mı ?
Hmmm bu biraz ailelere kalan bir iş. Biz de nişan yapmadık, takıda da özel bir isteğimiz olmadı onlar ne alcaksa ben ona göre beğendim. Ama düğün aşamasına gelince şunu kız tarafı bunu erkek tarafı yapar muhabbeti oldu aileler arasında.

Hmmm bu biraz ailelere kalan bir iş. Biz de nişan yapmadık, takıda da özel bir isteğimiz olmadı onlar ne alcaksa ben ona göre beğendim. Ama düğün aşamasına gelince şunu kız tarafı bunu erkek tarafı yapar muhabbeti oldu aileler arasında.

canım benim nişanlım düğünü vs hepsini kendi yapıyor aile karıştırmayacak. Böyle bir durumda evin eşyaları için onun belirlediği bir yer varmış oraya gidip beğeneceğiz her şey ordan alınacak dedi. Sanırım benim bir şey almama gerek yok. Sonuçta o belirlemiş oluyor . Ben kabul ediyorsam o alacak oluyor değil mi ? Evin perdelerini bir tek ordan almayacağız sanırım. Onu benim mi almam gerekir ki. Bende şu an çalışmıyorum.

canım benim nişanlım düğünü vs hepsini kendi yapıyor aile karıştırmayacak. Böyle bir durumda evin eşyaları için onun belirlediği bir yer varmış oraya gidip beğeneceğiz her şey ordan alınacak dedi. Sanırım benim bir şey almama gerek yok. Sonuçta o belirlemiş oluyor . Ben kabul ediyorsam o alacak oluyor değil mi ? Evin perdelerini bir tek ordan almayacağız sanırım. Onu benim mi almam gerekir ki. Bende şu an çalışmıyorum.
Bunu nisanlinizla acikca konusmaniz daha dogru sanirim

Ya kızlar benim düğünüm mayıs 2020 de şu an biz herşeye yeni başlamış durumdayız. Yarın kan tahlillerimizi halledip nikah günümüzü alıcaz inşallah. Off hazırlıkların bu kadar sıkışacağını düşünmemiştim. 3 ayda biz tüm hazırlıkları tamamlayabilir miyiz sizce ? Benim yetişmeyeceği gibi hisler girmeye başladı içime çünkü devamlı bir şey çıkıyor.
bu arada damatlık olayını nasıl yapıyorsunuz ? Siz mi alıyorsunuz yoksa eşiniz kendisine mi alıyor ?

Kızlar düğün öncesi cilt bakımı düşünüyor musunuz ve daha önce cilt bakımı yaptıran varsa sizce düğünden ne kadar önce yaptırmalıyım ?

Kızlar düğün öncesi cilt bakımı düşünüyor musunuz ve daha önce cilt bakımı yaptıran varsa sizce düğünden ne kadar önce yaptırmalıyım ?

ben yaptırdım daha önce 1 hafta önce yaptırsan yeterli bence. Kızarıklığı falan 2 güne geçiyor zaten tamamen . Ama ben cilt bakımı düşünmüyorum. Zaten ağır makyaj yapılacak cilt bakımına gerek yok. Normal sivilcesiz temiz sayılan bir cildin varsa bence yaptırma. Bir kere yapılan cilt bakımı öyle mucizeler yaratmaz çünkü. Ağır makyajın altında cildin görünmeyecek ki zaten 😬

X