- 27 Mayıs 2017
- 503
- 177
İnsallah hep beraber aliriz :)Hoşgeldin Battaşım benimde 26 Ekim batım.Benim pek umudum yok inşallah senin güzel haberlerini alırız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah hep beraber aliriz :)Hoşgeldin Battaşım benimde 26 Ekim batım.Benim pek umudum yok inşallah senin güzel haberlerini alırız.
bende geldımkızlar.gecen ay cok umutlnmistim 3 gun gecikince ama olmadi stresli gecmisti onceki donem o yuzden geciktim sanirim.ovulasyon donemimdeyim ama sadece 2 kez beraber olabildik esimin yogunis temposu yuzunden.koltukta uyuyakaliyor ona da kizamiyorum.hayirlisi cok beklentim yok ama genelde surpriz hamilelikler boyle donemlerde geliyor.ustelik 35 ime girdim 1 hafta once.doktor gittik ama herhangi bir tedaviye baslamadim.bakalim bu aylarda olmazsa gidecegim.
Merakla bekliyoruz canım hepimiz :)
Ben ikisinde de hissetmistim ki idrar kendini belli ediyor.
Sendemi sülük koydurdun
Aynen bana da hiç mantıklı gelmedi. Hem yumurtanın dinlendiğini nereden bilebiliriz ki...Gunaydin ne kadar cogalmisiz ole soyle bi goz gezdirdim herkez hosgelmis 2018de kucaklarmiz dolu dolu olsn dileklermi iletiyor konuya geciyorum
Yumurta dollendikten sonra iliski olmaz diye biseyi ilk defa sizden duydum mantikli gelmedi bana hemen arastrma yapmam lazm
1 senedir dusunup 2 dusugu olan arkadsim eger bu ayda olmazsa bencede hastaneye gitmelisin Simayinannesi
Mantıklı olduğu için söylemedim canım bir arkads reglden 4 gün once bile hamile kalan birinden bahsetti.bende yumurtlamadan sonra hiç ilişkiye girmedik biz dedim sadece 10 gunluk bir arayı değerlendirdik işte.oda bazı kadınlarda böyle yapıyormuş zaten,yumurta dollendiyse zarar görmesin diye dedi.ama biz sadece zamansizliktan yapamadık.Gunaydin ne kadar cogalmisiz ole soyle bi goz gezdirdim herkez hosgelmis 2018de kucaklarmiz dolu dolu olsn dileklermi iletiyor konuya geciyorum
Yumurta dollendikten sonra iliski olmaz diye biseyi ilk defa sizden duydum mantikli gelmedi bana hemen arastrma yapmam lazm
1 senedir dusunup 2 dusugu olan arkadsim eger bu ayda olmazsa bencede hastaneye gitmelisin Simayinannesi
Hic yok canim.ama bugünden itibaren regl belirtilerim başladı bende gebelik falan yokkkkkk galiba .sol kasik belli ediyor kendini hemen bu sancıyı yillardir ezberledim.peki sende durum nasıl varmı elle tutulur bisey@Sosyaljo batlarımız aynı tarih belirti var mı sizde
Gunaydin ne kadar cogalmisiz ole soyle bi goz gezdirdim herkez hosgelmis 2018de kucaklarmiz dolu dolu olsn dileklermi iletiyor konuya geciyorum
Canim ben bakamadim, ne anlatiyorlardi?Kızlar. Evde olanlar. Show tv acin. Bebek sahibi olmak isteyenler için. ..
Ewt içeri 5 tane salındı bi saat sonra kendi çıktı zaten sülükler daha yeni yaptrdm iki hafta oldu faydası varmı DİE duydum inanıyorum inşaallah olur çocuğm olan DİE uğraşıyorum hiç olmadı çok zor Allah kimsenin kucağnı boş bırakmasn benmde doldurdum amin
Canim belirtin var mi?ayyy resmen urperdim insallah bu cektigin zahmetlere deger canim. Rabbim en kisa surede isteyen herkeze bir bebek nasil etsin
Kizlar benim bat 28 ekim heycandan oluyorum. Napsam erken test aliyimmi ne dersiniz.
ayyy resmen urperdim insallah bu cektigin zahmetlere deger canim. Rabbim en kisa surede isteyen herkeze bir bebek nasil etsin
Kizlar benim bat 28 ekim heycandan oluyorum. Napsam erken test aliyimmi ne dersiniz.
Canim belirtin var mi?