İnşaallah inşallah çokca amin herkes için :)Canım bat 23 Ekim inşallah bi sonraki ay hamile kalırız amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah inşallah çokca amin herkes için :)Canım bat 23 Ekim inşallah bi sonraki ay hamile kalırız amin
Evet aynıymis inşallah olmaz da o gün güzel haberler alırızAyninymis batlar
Merakla bekliyoruz canım hepimiz :)
Bakalim sonuclarimiz ne olacak
Ben ikisinde de hissetmistim ki idrar kendini belli ediyor.Hissetmedm ki hiç
Ne alaka ki ya yumurtlamadan sonra seyettirmicez mıIşte o zman ben yandım.ben yumurtlama bittiği an ilişkiyi kestim,en son 18.gun yaptık.
Reglede 1hafta var denesekmi daha kafam karıştı iyce
Evet döllenen yumurta birleşmeden dolayı zedelenebiliyormuş okumuştum burda . İmdaaaatttt
Ya kızlar bu bat tam olarak ne demek? Nasıl hesaplanır :/
Bat Beklenen Adet Tarihi demek . Bir de Sat var Son Adet TarihiYa kızlar bu bat tam olarak ne demek? Nasıl hesaplanır :/
Canim "beklenen adet tarihi" demek. Kaç günde bir adet oldugunu biliyorsan hesaplamak kolay.Ya kızlar bu bat tam olarak ne demek? Nasıl hesaplanır :/
Kendimi gördüm bu yorumda Obez olucam bu gidişle .. Yine acıktımBenim bata 7 gün kaldi.hicccccccccc bir belirtim yok,zaten belirtide aramıyorum özellikle ama iştahıma bakarsan 8 aylık gebe gibiyim.inanılmaz iştahim açık sürekli biseyler yiyorum ve acıkıyorum. Daha hamile kalmaya karar verdiğim an kilo almaya başladım bide hamile kalsam ne hale geleceğim acaba hahahhahah
Teşekkür ederim Can'ım ya sitede henüz yeniyim ,ne olduğunu çözemedim bir türlü Benim o Zaman bat bugündü yanı 24 ekim ama hala olmadımCanim "beklenen adet tarihi" demek. Kaç günde bir adet oldugunu biliyorsan hesaplamak kolay.
Hadi hayırlısı Var mı bir belirti , beklenti , ihtimal vs . Test yaptın mıTeşekkür ederim Can'ım ya sitede henüz yeniyim ,ne olduğunu çözemedim bir türlü Benim o Zaman bat bugündü yanı 24 ekim ama hala olmadım
Canım benim de 3 KasımTek tek herkesi yazdım kızlar :) isterseniz bi kontrol edin eksik varsa uyarsın beni :) Rabbim hepimize de yeni yıla göbüşümüz dolu girmeyi nasip etsin inşallah
Hadi hayırlısı Var mı bir belirti , beklenti , ihtimal vs . Test yaptın mı
Hadi insallah olmazsinBugun yaptım ama negatif Ama bütün belirtileri taşıyorum inşallah olmam çok istiyorum
Hayırlı vakitte hayırlı evlat inşallah
Rica ederim canim hoşgeldin o zaman.Teşekkür ederim Can'ım ya sitede henüz yeniyim ,ne olduğunu çözemedim bir türlü Benim o Zaman bat bugündü yanı 24 ekim ama hala olmadım
Canım bende 34 yaşındayım. Bazen çok geç kaldim diye üzülüyorum. 1 senedir deniyoruz. 2 tane düşügüm var. Bu ay da hamile kalmazsam artik doktora gidecegim. Nasil bir tedavi uygular bilemiyorum.bende geldımkızlar.gecen ay cok umutlnmistim 3 gun gecikince ama olmadi stresli gecmisti onceki donem o yuzden geciktim sanirim.ovulasyon donemimdeyim ama sadece 2 kez beraber olabildik esimin yogunis temposu yuzunden.koltukta uyuyakaliyor ona da kizamiyorum.hayirlisi cok beklentim yok ama genelde surpriz hamilelikler boyle donemlerde geliyor.ustelik 35 ime girdim 1 hafta once.doktor gittik ama herhangi bir tedaviye baslamadim.bakalim bu aylarda olmazsa gidecegim.