Evet ya baya var aslında ama regl sancısı bu canım bilirim ben.yillardir yaşıyorum ama neden bu kadar erken geldi anlamadim.gecen ayda 2 gün gecikmişti bozuldu dengem iyiceİnşallah adet değildir. Kanama artmadan emin olamayız. Hem daha 28,29,30,31,1... tam 5 gün var. Erken gelmez diyorsan başka bir iş vardır.. yerleşme kanaması gibi..
Ne kaldiki pazartesiye benim öğrenmeme 1 aydan fazla var daha kocami gun asiri halvet olmaya kandirmasi var var oglu var oooo keske benimde pazartesiye belli olacak olsaydiguzel haberler ver bu arada heee bizlerede moral olsun insallah
Yanlış birşey söylemek istemem ama normalin altında sanıyorum değerleri . Notlar kısmındaki açıklama o anlama geliyor sanıyorum . Yine de çok net bilmediğim için değerlendirip yanlış yönlendirmek istememKızlar eşim test yaptırdı. Bilen varsa bi bakabilir mi ne anlama geliyor
Burdan teyitleyebilirsinizKızlar eşim test yaptırdı. Bilen varsa bi bakabilir mi ne anlama geliyor
Ne kaldiki pazartesiye benim öğrenmeme 1 aydan fazla var daha kocami gun asiri halvet olmaya kandirmasi var var oglu var oooo keske benimde pazartesiye belli olacak olsaydiguzel haberler ver bu arada heee bizlerede moral olsun insallah
Klomende sıkıntı yok bi etki hissetmedimHayirlisi olsun cnm ins yakin zamanda guzel haberler alirsin bende regl olunca klomenle deneyecem bakalim cok yan etki duydumda korkuyorum
Aynennnn bende de öleeHoşgeldin canım bat günümüz aynı. Benim de midem bi yanıyor, bi şişiyor gaz sıkışmış gibi.. fenayım.. inşallah güzel bir sebebi vardır diyelim
Bende adete zamanına kadar sadece uyku vardı.gecıkınce goguslerım patlıcak gıbı oldu gozlerım sıstıDAHA ÖNCE GEBELİK GEÇİRENLERBATA 5 6 GÜN KALA NE GİBİ DEĞİŞİKLİKLERİNİZ OLMUŞTU?
Bende 2 yillik evliyim, 2 yilldir korunuyoruz, bu ay 5 ayimiz korunmadan, insallah olur cok bekletmez bizi bebisBende 34 yaşındayım. 3,5 yıl oldu evleneli. Hic korunmasaydik keske. Alt komsumla ayni anda evlendik. 2. cocugunu dogurdu.
Insallah canim hepimiz cok beklemeden guzel haberi alirizhadi insallah canim. Hayirli haberlerini bekliyoruz.
Onumuzdeki ay ben de 12.gunden baslarim. Adet olunca testi satin alirim. Bir de oyle deneriz =)
Hayırlısı olsun canım önümüzdeki aya inşallah tutar hepimizin.
Yani bu kadar ümitten ve hayalden sonra az önce wcye gittim regl olmuşum.hemde daha 3 gün varken hiç bu kadar erken olamamistim şimdi pembe kan geldi tuvalet kagidina biraz
Canim benim adetim duzenli, ama emin olmak icin bu ay ovulasyon testi yaptimİyi akşamlae herkese. Ovulasyon testi yapan arkadaşlar yumurtlamalarını anlamadığınız içinmi emin olmak için mi yapıyorsunuz. Birde ayda bir kere oluyor bu olay dimi benimki oldu bitti. Bir daha yapmaz olduk o işi :)
Erken de oluyormus Ama bende tam adet tarıhınde olmustu hafıf pembe bu kaç lekeDualarımız seninle hadi inşallah
Insallah canim yerlesme kanamasidir, normalde adet olunca daha yogun kanaman oluyormu?Kizlar bugun adet gunumdu ama afedersiniz 4 damla kan geldi hala bisey yok simdide yerlesme mi oluyor diye dusunuyorum
Sanmıyorum bu sancılar reglimin sancıları.hayirlisi artık diğer ay inşllahAstenoteratozoaspermia
Hay Allahhhh ... Regl kanaması gibi mi tam olarak ? Yerleşme falan olamaz mı
Evet benim ilk iki gun cok yogun olur uc azalir dort hic olmaz bes ve alti kahverengiye donusur ve biter hep boyle olurdu adetim insallah yerlesmedir Rabbim yuzumuze gulsun insallahInsallah canim yerlesme kanamasidir, normalde adet olunca daha yogun kanaman oluyormu?
Sorun yok aynen adet sancısı cektım 2 3 gün bekledım ilaçlar kullandım ama hasta olmadımSanmıyorum bu sancılar reglimin sancıları.hayirlisi artık diğer ay inşllah