- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım bol sıvı tüket, ıhlamur çok iyi gelir hem üşütmeye, hem idrar söktürür, hem de gebelikte zararsızGittim canım bisey yokmuş allahtan üşütmüşüm.temiz cıktı sonuçlar.
Ama daha 6 gün olduğu için kan testi yaptırmadım yoksa hayal kırıklığı yasarim diye.normal kan testi yapildi ondada çıkmıyo zaten
Evet evet simdiden actim bakalim insallah orda oluruz canim gercekten kader ortagi gibi bisi olmusuz biz ahahah. Ben agustos annesi olamazsam devrederim die düşündüm bakalim hayirlisiHap bittikten birkaç sonra gelebiliyor canım söktürücü aldıysan gelir inşallah birkaç güne.
Adaçayı ve civanperçemi iç dedi annem dönüşümlü olararak içiyorum bir süredir ama yok bana mısın demedi hala...
Seninle baya kader arkadaşıymışız desene... Allah ikimize de hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Bir de sanırım yanlış hatırlamıyorsam Ağustos 2018 anneleri konusu açılmış konuyu da sen açmıştın sanırım... Görünce inşallah burada olurum ben de demiştim çünkü aslan burçlarını çok seviyorum içimden aslan burcu bir bebek geçiyor nedense... Umarım ikimiz de orada oluruz
Benim eşim istiyor canım ama işi sebebiyle sürekli evde olamıyor maalesef. Yani öyle her istediğimizde bebek için çalışma şansımız yok... Adetim gelse ve ben yumurtlamayı yakalasam belki o yanımda olmayacak bile... İşim çoooook zor be
Cnm bn moda girdim valla maydonoz yemiyorum bitki cayi icmiyorum o kapilardan zaten elimden geldigince gecmem yani hep oyledir. Pislik yapmayi severim ahahahKizlar simdi biz artik cocuk dusunuyoruz ya, mesela avm deki giris kapilarindan geciyor musunuz? Ya da hamilelikte zararli olan onerilmeyen seyleri yemeyi icmeyi biraktiniz mi? Yoksa gebe oldugumuzu ogrenirsek mi dikkat etmek gerekir?
En cok bunu dusunuyorum şu aralar
Cesaret edemedim ya ne biliyim umudum var en azından boyle,1 kasım canım reglKeşke yaptirsaydin gitmişler adetine az mı kaldı
Ama bilemedim yemek yaparken kavurdugumuz gibimi die dusundum bian :)) hepsini deneyecem hepsini havucta yemeye basladim esimede keciboynuzunu kaynatip iciriyorum grip olmazmissin die ahahahah cok sahtekar gordum kendimi cnmmm :))Yani soğanı yemeklik dograyip Sivi yağda kavurup sonra Salça atıp biraz su katip sulandirarak karistir. Sonra sumak özellikle bol kat( iyi gelirmiş iltihaba sumak ve sogan) karabiber,kimyon kekik at son kez karistir tamamdır. Hem.tadı çok güzel oluyor. Hem de iltihaba iyi geliyor. Ben kaç sene önce cok yiyordum bu şekilde cidden ise yaradı yani. Yemek tarifi de verdik bu sayfada
Çok sağol canım.ihlamur severim bende içeyim bari şifa olsunGeçmiş olsun canım bol sıvı tüket, ıhlamur çok iyi gelir hem üşütmeye, hem idrar söktürür, hem de gebelikte zararsız
degil mi, ne olur ne olmaz. Ben de oyle dusunuyorum.Cnm bn moda girdim valla maydonoz yemiyorum bitki cayi icmiyorum o kapilardan zaten elimden geldigince gecmem yani hep oyledir. Pislik yapmayi severim ahahah
Bide ne kadar dogru bilmiorum ama idrarin limon sarisi rengindeyse oda gebelik isaretiymisBenim kasik agrim.bugun yok lavaboya gidiyorum ama cok.su ictigim.icin olabilir ama agrilarim basladi olmayacak galiva bu ayda
Aynen yemek yaparken olduğu gibi. Yani bu şekilde de sorun gider soğan suyunu içerek de tercih bize kalmış. Ben de adetim biter bitmez başlamıştım havuc ve incir yemeyeinsaallah bu ay hayırlı haberleri de burdan veririz. AminnnAma bilemedim yemek yaparken kavurdugumuz gibimi die dusundum bian :)) hepsini deneyecem hepsini havucta yemeye basladim esimede keciboynuzunu kaynatip iciriyorum grip olmazmissin die ahahahah cok sahtekar gordum kendimi cnmmm :))
Kesinlikle sonra pisman olmaktansaa.. gerci benim tee aralik3e belli olacak hamile olup olmadigim ama olsun ben dikkat ediyorumdegil mi, ne olur ne olmaz. Ben de oyle dusunuyorum.
Bende de süt kaynar derler ya öyle bı siziKızlar dünden beri sol göğsümde karıncalanma oluyor ama sadece tek göğüste olması ilginç geldi.. ikisi birden olsa belirti derim
Bende de süt kaynar derler ya öyle bı siziKızlar dünden beri sol göğsümde karıncalanma oluyor ama sadece tek göğüste olması ilginç geldi.. ikisi birden olsa belirti derim
Evet onu duymustum.canim idraririm o normal ama gecen ay dedigin gibiydi canim hatta tortu vardi ama bisey cikmadiBide ne kadar dogru bilmiorum ama idrarin limon sarisi rengindeyse oda gebelik isaretiymis
Allah kısmet eder inşallah canım en yakın zamanda.. düşüğün kendiliğinden mı oldu kürtaj mi oldun.. ve hemen çocuk düşündün mü..İnşallah canım Haziran'da düşük yaptım 6.5 haftalık. O zamandan beri istiyorum ama henüz yok
Insallaah canim incir normal bildiğimiz kuru incirmi ne kadar tuketiyorsun? Ben havuc yiyorum simdilik onada baslayayim. Ben hala adet olamadimki cok takiyorum galiba ya ondan gecikiyor bilemedimkiAynen yemek yaparken olduğu gibi. Yani bu şekilde de sorun gider soğan suyunu içerek de tercih bize kalmış. Ben de adetim biter bitmez başlamıştım havuc ve incir yemeyeinsaallah bu ay hayırlı haberleri de burdan veririz. Aminnn
adet duzensizligi mi var canim? Neden 3 aralik?Kesinlikle sonra pisman olmaktansaa.. gerci benim tee aralik3e belli olacak hamile olup olmadigim ama olsun ben dikkat ediyorum
Ben anlamiyorum zaten cnm hani bu akintilari falan takip ediyolla ya yok sunuyomus yok rengi bilmem neymis benimkisi hep ayni sanki brn ayurt edemiyorum ahahahEvet onu duymustum.canim idraririm o normal ama gecen ay dedigin gibiydi canim hatta tortu vardi ama bisey cikmadi
Sabah aç karına iki incir yedim. Havuç da iki tane yedim gün içersinde. Test yapmis miydin?Insallaah canim incir normal bildiğimiz kuru incirmi ne kadar tuketiyorsun? Ben havuc yiyorum simdilik onada baslayayim. Ben hala adet olamadimki cok takiyorum galiba ya ondan gecikiyor bilemedimki