Gittim canım bisey yokmuş allahtan üşütmüşüm.temiz cıktı sonuçlar.Canım sen böbrek agrin için doktora gittin mi?
Ama daha 6 gün olduğu için kan testi yaptırmadım yoksa hayal kırıklığı yasarim diye.normal kan testi yapildi ondada çıkmıyo zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gittim canım bisey yokmuş allahtan üşütmüşüm.temiz cıktı sonuçlar.Canım sen böbrek agrin için doktora gittin mi?
Hayır yok ultrasonla bakıldı testler yapıldı... Mevsimsel geçişlerde olabiliyor dedi doktorum geçen yıl da olmuştu aynısı...
Adet söktürücü almak da istemiyorum çünkü geçen seferkinde almıştım ve tüm yıl düzenimi mahvetmişti. O yüzden el mahkum bekliyorum... Sancısı var kendisi günlerdir yok. Eşim de her zaman yanımda olamıyor işi sebebiyle yani çalışma için şartlarım çok sınırlı.
Galiba Kasımdan da bana umut yok Böyle olunca da insanın hevesi kaçıyor. Acaba bizim bebek sahibi olmamız hayırsız mı diye düşünmeye başladım. Çünkü ne zaman niyetlensek bir şey çıkıyor.
Ben adet sokturucu kullandim benim hala olmadi ya olmayincada elimiz ayagimiz bagli bekliyoruz. Dogal yollar var kürler falan denesenmi bilemedim bende ilac aldim bide onlardan yaparsam dahami kotu olur due korkuyorum. Benim esimde hep yanimda deil ve hamilr kalmamida istemio ben nasi becerecem bakalim bu isi oofff oooffff
Olabilir cnm istahinda acilabilir. Bendeki belirtiler bunlardi bide gogusumun rengi hafif koyulasmisti. Halka kisimlari yani. Guzel haberlerini bekliyoruzzz
Gittim canım bisey yokmuş allahtan üşütmüşüm.temiz cıktı sonuçlar.
Ama daha 6 gün olduğu için kan testi yaptırmadım yoksa hayal kırıklığı yasarim diye.normal kan testi yapildi ondada çıkmıyo zaten
İnşallah canım Haziran'da düşük yaptım 6.5 haftalık. O zamandan beri istiyorum ama henüz yokCanım Rabbim bu mübarek günün hatrına dileğini kabul eder inşallah. Dilerim sadece belirti olarak kalmayıp gerçeğe dönüşür
İnşallah canım Haziran'da düşük yaptım 6.5 haftalık. O zamandan beri istiyorum ama henüz yok
Merhaba kizlar
Kisaca kendimi tanitayim. 5 yillik evliyim. Hic cocuk dusunmedik. İlk kez bu ay denedik. Tabi kimseye soylemiyorum, surekli sorarlar stres olur bosuna
Benim de Bat 5 kasim.
Beni de dahil eder misin Arel13
Simdiden regl olacak gibiyim, bu ay olmadi herhalde. Canim tatli istiyor, siskinlik var
Regl olunca hemen ovulasyon testi alacagim. Ona gore ayarlayalim.
Hepimize Allah'tan saglikli hayirli evlatlar diliyorum mubarek cuma gunu
Bilmiyorum acile gittim kanama olduğu için ultrasonda görünmedi. Beta hcg istedi doktor. Haftasına göre düşük çıktı, kayıtlara 6 haftalık düşük olarak geçti. Bir gece yattım, serum yedim, kan uyuşmazlığı için iğne yapıldı, çıktım. Sonra birkaç kez daha kanda HCG bakıldı.. bitti..Boş gebelik mıydı canım
Ben adet sokturucu kullandim benim hala olmadi ya olmayincada elimiz ayagimiz bagli bekliyoruz. Dogal yollar var kürler falan denesenmi bilemedim bende ilac aldim bide onlardan yaparsam dahami kotu olur due korkuyorum. Benim esimde hep yanimda deil ve hamilr kalmamida istemio ben nasi becerecem bakalim bu isi oofff oooffff
Esin niye istemiyor canım bebek
Soğan kürü u çok okudum burada hiç yapmadım ama belki işe yarar bir çok kişi ise yaradığını söylemiş
Göğüs ucu koyulaşma sini düşüklerin de bende yaşadım canım belirgin bir şekilde koyulasiyor
Hoşgeldin arkadaşım bunlar adet için biraz erken belirti sanki :) ya tuttuysaMerhaba kizlar
Kisaca kendimi tanitayim. 5 yillik evliyim. Hic cocuk dusunmedik. İlk kez bu ay denedik. Tabi kimseye soylemiyorum, surekli sorarlar stres olur bosuna
Benim de Bat 5 kasim.
Simdiden regl olacak gibiyim, bu ay olmadi herhalde. Canim tatli istiyor, siskinlik var
aynen canim, alalim da ona gore degerlendirelim onumuzdeki ayi.Benim de batım 4 Kasım bende bu ay ovulasyon testi almayı düşünüyorum
Merhaba kizlar
Benim de Bat 5 kasim.
hos bulduk canim. Bilmiyorum ki, boyle olunca onumuzdeki aya kaldi herhalde dedim =)) istahim da acildi normalde yediklerime dikkat ediyordum dun abarttim valla.Hoşgeldin arkadaşım bunlar adet için biraz erken belirti sanki :) ya tuttuysa
Yaa amin inşallah Allah razı olsun canım hep birlikte hepimizi sevinirsin inşallah
Inşallah Kasım uğurlu gelir sana da canım ben de aynı dertten muzdaribim ve son döneme kadar da saat gibi işliyordu yani ne zaman yavaştan çocuk düşünmeye başladık benim düzen kafayı yedi ne yapalım hayırlısı Allahtan sanırım ovu takibi bizim gibiler için şart. Sen yapıyor musun ovu testi?
hos bulduk canim. Aynen ya kimsenin merakini çekemem baski olusur. Var ya zaten 5 yildir cocuk olmayinca suan herkes kesin bizim cocugumuzun olmadigini dusunuyor, artik kimse sormuyorHoş geldin canım
Ben de 4.5 senelik evliyim bizim de ilk deneme biz de aynı sebepten kimseye diyemedik soranlara hala istemiyoruz diyoruz
Bende bu ay iki gün öncesinden oldum.Herzaman saatinde gelir şaşmaz.Süpriiizzzzz geldi adetim.Moralini bozma bakalım.Allah hayırlı zamanda versin diyelim.
Yani soğanı yemeklik dograyip Sivi yağda kavurup sonra Salça atıp biraz su katip sulandirarak karistir. Sonra sumak özellikle bol kat( iyi gelirmiş iltihaba sumak ve sogan) karabiber,kimyon kekik at son kez karistir tamamdır. Hem.tadı çok güzel oluyor. Hem de iltihaba iyi geliyor. Ben kaç sene önce cok yiyordum bu şekilde cidden ise yaradı yani. Yemek tarifi de verdik bu sayfadaSogan kavurmasimi normal kavrulmus soganmi ay ben kafayi yicem hamile kalcam die yaa
Adet bitiminden hemen sınra ovulasyon testiyle takip yap canım . Pko mu var ?
Benim kasik agrim.bugun yok lavaboya gidiyorum ama cok.su ictigim.icin olabilir ama agrilarim basladi olmayacak galiva bu aydaCnm en buyuk belirtisi kasik agrisi oluyor bide cok lavaboya cikiyorsun varmi sende bu belirtiler?
Canım sanki bebiş var gibi ya kan ver kurtul derim ben hadi inşallah :)Eki Görüntüle 2060406
Eki Görüntüle 2060406 Eki Görüntüle 2060406 Eki Görüntüle 2060406 belki gorebilirsin cok silik bir cizgi arkadaslarim var ama cok kucuk normal gebelik testinde henuz cikmaz kan testi yaptir diyolar sonra korkuyorum hayal kırıklıgı yasamakdan