- 27 Mayıs 2017
- 503
- 177
Tesekkur ederim.canimDoktorlar gecikme saymak için 5 gün falan diyor ancak bat günü yapılan idrar testi sonuç veriyor. Belki beklemek daha iyi ama bence 28 Ekim, bilemedin 29 Ekim test yapsan çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim.canimDoktorlar gecikme saymak için 5 gün falan diyor ancak bat günü yapılan idrar testi sonuç veriyor. Belki beklemek daha iyi ama bence 28 Ekim, bilemedin 29 Ekim test yapsan çıkar
Ay oyleyse ne guzel evet duzenlinolurum.cok sukur sadece bir kere iki gun gecikti o ayda kendimi hamilelige cok hazirlamistim.belirti diye diye gecikmede ilk gunum arada adet olcakmis gibi karin agrim oluyor sonra geciyor cok heycanliyimHer ay düzenliyse beklemene gerek yok senin adetin gecikmis sayilir cnm
Pihtilasma ve kromozom testini hemen yaptrabilirsiniz 182 den tibbi genetik bolumune sira alip.dierlerini adette yaptrrsiniz kadin digum uzmanina gidipSaol bilgilendirdigin için en kısa zamanda gidicem yalnız adetin 3.gunu yaptirmam istendi sizdemi öyle yaptırdınız
Ama canım benim on gün adet gecikmesi olmaz biz bunun bilincindeyiz. Doktorlar da bizi iyice aptal sanıyor. Ayrıca kanama da sular seller gibi, adet sanılacak gibi olmadı benimki... Velhasıl kelam, takip iyidir, dozunda, kararında
hanımlar bende adet duzensizliği var 3 ayda bir oluyorum neredeyse 2 aylıkda evliyim ekim 1 hastalandim 6 bitti eczaneden ovulasyon testi istedim kadin beni yanlis anlayin erken gebelik testi vermis bende ilk defa yapicagimdan farketmesen yapdim ve 2. cizgi cok silik cıkdı 3 gun sonra 5 tl gebelik testi aldim onda da hic birsey cikmadi bu ne anlama geliyor ?
bence normal benimki 50 gün oluyor belki 60 gun geciyor arasindan
Eki Görüntüle 2060406
Eki Görüntüle 2060406 Eki Görüntüle 2060406 Eki Görüntüle 2060406 belki gorebilirsin cok silik bir cizgi arkadaslarim var ama cok kucuk normal gebelik testinde henuz cikmaz kan testi yaptir diyolar sonra korkuyorum hayal kırıklıgı yasamakdan
Selam kızlar 3yillik evliyim 2 dusugum var 2.dusugumu 2 hafta önce yaptım Rabbim kimseye yasatmasin çok zor doktorum araştırmam gerek dedi kan pıhtılaşma tahlili hormon ve açlık kan şekeri de dahi bir takım tahliller istedi bu konuda bilgisi olan varmı acaba Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallah hepimize
Bende 2.5 ay once ikizlerimi kaybettim.arastrma hastanesinde dedigin tahilleri yaptrdim.pihtilasma 20 gund ecikiyor dierleri 2.5 3 aya cikiyor.ben ilk dusugum olmasina ramen 3 kez dusuk yaptm dedim ve oyle verdim tahlillerimi.tibbi genetik bolumune randevu alip.iyikide vermisim.pihtilasma yatkinligi cikti bende.ihmal etme bence sende ver yakin zzamanda
Pihtilasma ve kromozom testini hemen yaptrabilirsiniz 182 den tibbi genetik bolumune sira alip.dierlerini adette yaptrrsiniz kadin digum uzmanina gidip
Selamm bende geldim bat28 ekim
Hayırdır inşallah?Kızlar bn şok :)
Hayırdır inşallah?
KIZLAR BU YAZIMI OKUYUN MUTLAKA BU SIZE EMINIMKI UMUT OLUCAK.Ben endometriozis hastasıyım.heryer kist kaynıyordu laparoskopi oldum temızlendım 6 ay sonra sag tarafta yıne cıktı tedavı gordum neyse sımdı yıne kıst var.SOL TÜPÜM KAPALI sağ açık. bana doktor cok sanslı degılsın bıarz dene olmazsa tüp bebek tedavısıne baslıcaz vs. AMA BEN ALLAH NE DERSE O DİYORUM VE HICBIRSEYI TAKMIYORUM TAKMICAMDA...! uzun lafın kısası NE OLURSA OLSUN TEDAVIYE DEVAM AMA UMUT ASLA BITMESIN.
İns canım hiç hamile kalamazsin diyenler kalıyor ins hamile kalırsın Allah isterse olur
Günaydın kızlar...
İnşallah bol hamile haberli bir gün olur
Kasım ayı da yaklaşıyor ama bende hala gelen giden yok tabii ki resmen 52 gündür adet olmuyorum. Bu gidişle kasım ayı da suya düşecek gibi
Sizin haberlerinizle sevinebilmeyi diliyorum
Tabiki cnm en onemlisi saglikli olmasi gerisi teferruat :)once bi gebe kalabilelimde bu kadar zor olacagini tahmin etmezdimŞimdi baktım canım teşekkürler. Çin takvimi de rus takvimi de erkek diyoancak her şeyin en iyisini Rabbim bilir...
Cnm en buyuk belirtisi kasik agrisi oluyor bide cok lavaboya cikiyorsun varmi sende bu belirtiler?Ay oyleyse ne guzel evet duzenlinolurum.cok sukur sadece bir kere iki gun gecikti o ayda kendimi hamilelige cok hazirlamistim.belirti diye diye gecikmede ilk gunum arada adet olcakmis gibi karin agrim oluyor sonra geciyor cok heycanliyim
Benim kuzenime doktor rahmin yapisik tuplerin tikali asla hamilr kalamazsin diodu kac doktora gitti hepsi aynisini soyledi tup tedavisi olacakti ev tasiyordu sonra yaptiralim diyordu o ara hic dusunmeyince oluruna birakinca hamile kalmis doktira gidince doktor nasi hamile kaldin imkansizdi demis allah kismet ederse olur yeterki cok dusunup stres yapmaKIZLAR BU YAZIMI OKUYUN MUTLAKA BU SIZE EMINIMKI UMUT OLUCAK.Ben endometriozis hastasıyım.heryer kist kaynıyordu laparoskopi oldum temızlendım 6 ay sonra sag tarafta yıne cıktı tedavı gordum neyse sımdı yıne kıst var.SOL TÜPÜM KAPALI sağ açık. bana doktor cok sanslı degılsın bıarz dene olmazsa tüp bebek tedavısıne baslıcaz vs. AMA BEN ALLAH NE DERSE O DİYORUM VE HICBIRSEYI TAKMIYORUM TAKMICAMDA...! uzun lafın kısası NE OLURSA OLSUN TEDAVIYE DEVAM AMA UMUT ASLA BITMESIN.
İnsaAllah nasip olurBende bu ay yaptım bugün son günüm bakalım bende de ise yarayacak mi
Normal canimya benim bir adet baslangicimdan diger adet baslangicima genel olarak 32-33-34 gün geçiyor bu normal mi :/
hep oyle ama çok bi şaşma yok..