- 20 Haziran 2016
- 425
- 1.128
doktora gittin mi hic.bence normal benimki 50 gün oluyor belki 60 gun geciyor arasindan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktora gittin mi hic.bence normal benimki 50 gün oluyor belki 60 gun geciyor arasindan
Negatif dusunmuyoruz siliyoruz negatif dusunceleri aklimizdancok bunalıyorum hamile kalamayacakmışım gibi bir düşünceye sahip oluyorum üzülüyorum da hayal kırıklığına uğruyorum her defasinda
Yumurta tembelligi gibi bisey mi acaba Allah gostermesinya benim bir adet baslangicimdan diger adet baslangicima genel olarak 32-33-34 gün geçiyor bu normal mi :/
hep oyle ama çok bi şaşma yok..
düzensizlikten kasit neYumurta tembelligi gibi bisey mi acaba Allah gostermesin
Ben dogum kontrol ilacini biraktigimdan beri duzensizim kafayi yicem
Oda olur en yakin zamanda inslah tatlimben bi de vajinismusum düşünün yani ona rağmen pozitifim
Yani 28 gunde bir olmuyorum ve ne zaman olacagimda belirsiz kesin bir tarih yok yanidüzensizlikten kasit ne
Hemen yaptirma testi bekle tatlim bazen idrar testleri yaniltici olabiliyorEki Görüntüle 2060406
Eki Görüntüle 2060406 Eki Görüntüle 2060406 Eki Görüntüle 2060406 belki gorebilirsin cok silik bir cizgi arkadaslarim var ama cok kucuk normal gebelik testinde henuz cikmaz kan testi yaptir diyolar sonra korkuyorum hayal kırıklıgı yasamakdan
Hemen yaptirma testi bekle tatlim bazen idrar testleri yaniltici olabiliyor
Valla bende aynisini dusunuyorum 1 tane olsun yeter enazindan o duyguyu yasayayim 1 tane evladim olsun hepimizin olsun evlatlari vallahi cok zor ha oldu ha olcak diye umutlanmakbakıcam artık 1 sene dusunmuyorduk ama simdik olmayacakmis korkusuna kapildigim icin olsun 1 tane 2 korunurum filan diyorum .s
ben oylesine test yapmisdim ilk basta sonra negatif cikinca cok moralim bozuldu birde adet duzensizligim oldugu icin . korktum kadin hastaliklarina gittim zaten kan verdim sonuclari alacam ultrasona girecem bakalim doktor %50 dedi hamile kalman oda cok moralimi bozduValla bende aynisini dusunuyorum 1 tane olsun yeter enazindan o duyguyu yasayayim 1 tane evladim olsun hepimizin olsun evlatlari vallahi cok zor ha oldu ha olcak diye umutlanmak
Insallah mutlu haberlerimizi burda paylasiriz canimben oylesine test yapmisdim ilk basta sonra negatif cikinca cok moralim bozuldu birde adet duzensizligim oldugu icin . korktum kadin hastaliklarina gittim zaten kan verdim sonuclari alacam ultrasona girecem bakalim doktor %50 dedi hamile kalman oda cok moralimi bozdu
Insallah mutlu haberlerimizi burda paylasiriz canim
Bazi doktorlar insanlari boyle diyerek morallerini bozuyorlar bence aldiris etme baska doktora git cunku doktor onemli guven vermesi gerek sonra her sordugun soruya ictenlikle sevgiyle cevap vermesi gerek
Insallah mutlu haberlerimizi burda paylasiriz canim
Bazi doktorlar insanlari boyle diyerek morallerini bozuyorlar bence aldiris etme baska doktora git cunku doktor onemli guven vermesi gerek sonra her sordugun soruya ictenlikle sevgiyle cevap vermesi
gerek
Hmm bilmem kiaslinda cok tatli bir bayan ve tedaviside cok iyi turkiyenin bir cok yerinden geliyorlar muane olmak icin.
Hmm bilmem ki
Bende 2.5 ay once ikizlerimi kaybettim.arastrma hastanesinde dedigin tahilleri yaptrdim.pihtilasma 20 gund ecikiyor dierleri 2.5 3 aya cikiyor.ben ilk dusugum olmasina ramen 3 kez dusuk yaptm dedim ve oyle verdim tahlillerimi.tibbi genetik bolumune randevu alip.iyikide vermisim.pihtilasma yatkinligi cikti bende.ihmal etme bence sende ver yakin zzamandaSelam kızlar 3yillik evliyim 2 dusugum var 2.dusugumu 2 hafta önce yaptım Rabbim kimseye yasatmasin çok zor doktorum araştırmam gerek dedi kan pıhtılaşma tahlili hormon ve açlık kan şekeri de dahi bir takım tahliller istedi bu konuda bilgisi olan varmı acaba Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallah hepimize