- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
Cnm sen nasilsin kuzucuklarin nasill gorunmuyrsun bayadir
İyiyim çok şükür kızlarda iyi :) Sezen anaokuluna başladı Simay koşturma peşinde öyle yuvarlanıyoruz :)
Bi Ekim annelerine girip cıkıyorum anca o kadar, sayfada sakinleşince buraya bakıp cıktım hep bayaadır. Artık doğum haberi bekleriz
İsim konusunada takılma yüzünü görür öyle koyarsın daha güzel
canlar, beni düşünen yüreğinize sağlık =) öncelikle çok teşekkür ederim. sizin iyi haberlerinizi sinsice :)) okudukça mutlu oluyorum. plojovic güzel annecik iki kızıyla mutlu mesut yaşıyordur inşallah, minik cadı kaç yaşında oldu yahu, malum zaman hızlı geçiyor :) U Umithepvar kuzumm canım benim, inşallah 4 kasımdaki randevunda her şey netleşir cücürük kadar zaman kalmış kııızzz heyecannnnss isme ne karar verdiydiniz gülüm?
ben adetin 29. gününden selam ederim belirti var mı yok mu artık takip etmiyorum, oluruna bıraktım.
eşimle bu ara kendimizi gezmelere vurduk habire yurt dışı tatillerde tabanımız ağrıyana dek sürtüyoruz bacılar :) zihnimiz resetlendi, iyi oldu.
yaş 31, nisanda olcam 32.. zaman geçiyor, eşimle konuştuk yaza doğru bebeğe dair olumlu gelişme olmazsa aşılama ya da tüp gibi işlemlere başlıycaz. her şeyin hayırlısı, her şeyin vakti saati var derler ya hani ben de öyle düşünüyorum. bir süre başka mevzulardan ötürü hiç hazır değildim, ha keza şimdi de açıkçası tedavi için çok hazır değilim. bir müddet daha iş-güç ve gezmelere zaman/para ayırıp sonra bakcez duruma =) bu arada psikiyatrist tedavime başladım, ilaç kullanıyorum. uyku ve yemek bozukluğu yaşıyordum, ufaktan düzelmeye başladım inşallah..
benden haberler böyle..
VosVos35 iki kızçe annesi izmir'in gülü ne yapıyorsun? sezson ciğerimin köşesi mahir paşa nasıl, keyifler ne alemde? @lapland hayırlı olsun canım haberine çok sevindim Birumuttur yasamak sen nasılsın birtaneciğim?? A AsyaaAyazz zaman hızlı geçiyor dimi yavrimu moraller iyi anlaşılan =) babyloading87 hayırsız çıktım bitanem affet beni, baktım sana da sinsice iyisin inşallah Simayinannesi simayımızın annesi, canımın parçası 4 aylık oldu güzel kızın dimi, maşallah 41 kere
unuttuklarım olduysa çok özür diliyorum, çoktandır boşladığım için inanılmaz huzursuz şekilde bu mesajı yazıyorum.
ama burada aynı acıları, sevinçleri yaşayan, aynı kokuya hasret kadınlar olarak yine de birbirimizi en iyi bizlerin anlayacağını düşünüyorum. hepinizi sımsıkı sarar, koklarım bacılarım
Çok şükür iyiyiz canım :)
Simay 13 aylık oldu :)
Çok sevindim gezilere ooohhyaşına takılma dememe gerek yok aslında ama diyeyim herseyin bize öğrettiği bisy var demek ki bu sürede sana en güzel şeyleri katmıştırhayırlısıyla oldu bilelim artık