Benimde eşim seçti. Bir daha da baska bir isim begenmedi. Benimde içime çok sindi.
Gercekten cok guzel. Sizin kizlarla adaş olacak insallah❤
Herkes tam senin kızına göre bir isim diyor. Çıtı pıtı olur diyorlar
Çok teşekkürler arkadaşlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bebişler iyiler haftaya alabiliriz gibi bakalım. Kızlar bişey daha sorcam sezaryen sonrası korse taktınız mı dikişlere zarar verir mi nasıl taktınız
Çok teşekkür ederim abla
Tesekkurler aynn ck sukur iyiyiz gecer insallah :) sesiniz cikmayinca merk etrm yazmak zorundasiniz sankiYok cok sukur bi sikinti,iyiyiz,tesekkur ederim :)❤
Sende iyimissin buna sukur.Insallah tedirgin eden seylerde kalkar ortadan❤
Ahh kuzum benim❤Bizde de esim demisti ilk :)
Simdi soyledikce sırıtıyor ismine ya iyi ki diyorum Simay koymusuz adini :)
Cok yakisti :) sanki baska isim koysak olmayacakti :)))))))
Hic İdil tipi yokmus ya sende diyorum cocuga
Tesekkurler aynn ck sukur iyiyiz gecer insallah :) sesiniz cikmayinca merk etrm yazmak zorundasiniz sanki
Cnmsino kadar yazdik artik mecburuz bi nevi
Saka bi yana iyi yapmissin,mutlu oldum
Ahh kuzum benim❤
Bende Ece mi olsa diye düşünüyordum ama Simay çok içime sindi.
Bir tek sizin kızlar var Simay tanidigim
Bende Ece tipi yokmus diyecegim insallah
ben bebisime kavuştum 2018 de.mevlam tüm isteyen kullarına nasibetsin inşallah sizler icin dua edeceğim bu mubarek günde.merhaba kızlar bende 2018de bebiş istiyorum bir kızım var 9 yaşında
Amin insallah canim benim❤Ece'lerde pek tatli oluyor :)
Evlat iste ya hangi ismi koysan sevecen :)
Soyledikce daha bi isiniyor sanki insan.
Sagliklla gelsinde minik hanim❤
bizimki ece tam ece tipi war bence heheheAhh kuzum benim❤
Bende Ece mi olsa diye düşünüyordum ama Simay çok içime sindi.
Bir tek sizin kızlar var Simay tanidigim
Bende Ece tipi yokmus diyecegim insallah
Ayy Ece'miz de varmis bilmiyordum canımbizimki ece tam ece tipi war bence hehehe
Kuzumm bir aydır annemlerdeyim bakamıyorum çok. Sen nasılsın aklımdasınız hepiniz herşey yolundadır inşallah
Anladim kuzumm..olsn bi sesleneyim dedm canisi..sukur simdilik yolunda hersey..annecigin daha iyimiKuzumm bir aydır annemlerdeyim bakamıyorum çok. Sen nasılsın aklımdasınız hepiniz herşey yolundadır inşallah
İyi olacak inşallah ❤ bebiş nasıl kontroller başladı mı. Hala ilk duymuş gibi seviniyorum ya sağ salim kucagina alırsın inşallahAnladim kuzumm..olsn bi sesleneyim dedm canisi..sukur simdilik yolunda hersey..annecigin daha iyimi
Insallah kuzum bnm dualarimda annecigin..Rabbim bol sifa versin insallah..ikinci kontrolumuzu gecirdik kuzum kese disinda 2 cmlik kanama alanimiz var o da kahve akinti seklinde akip gider insallah diye dua ediyrm kuzum..Allah bin kere razi olsn samimiyetin yeter bitanem bizde sizlerde oyleydik karsilikli guzel duygular..saglikla gelir insallah bakalim kuzum bekliyrm heyecanla kontrol zamanlarini :)İyi olacak inşallah ❤ bebiş nasıl kontroller başladı mı. Hala ilk duymuş gibi seviniyorum ya sağ salim kucagina alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?