İnşaallah canım Rabbim birbirlerine bağışlasın yavrucak sağ Salim annesinin kucağına gelsinAyy hadi hayirlisi insallah sag salim kurtulmustur ikisi de yaaa Rabbim saglik versin kuzusunada onada insallah..
Ayy bnmde var yarn iki dersim kaldi bi verebilsem artk sunlarida..
Kahverengiler arada yokluyo kuzu yakanama olmasindn iyidir diyrm bnde napim..bakalim sali gunu randevu var dr. Baksin artk hayirlisi
Insallah insallah kuzum dualarim onunla insallah..vala ben ittiremedimdeİnşaallah canım Rabbim birbirlerine bağışlasın yavrucak sağ Salim annesinin kucağına gelsin
İnşaallah...
benimde hiç çalışasım yok ama ittire ittire çalışıyorum
sen dikkat et kuzum bi şey olmıcak yavruya en iyisini düşün pozitif ol parlak kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yoktur.. dr da progesteron falan vermedi mi ?
Kuzum sabah iki aksm iki fitil olarak iki gunde bir de igne olark vuruluyrm progestani yaaİnşaallah canım Rabbim birbirlerine bağışlasın yavrucak sağ Salim annesinin kucağına gelsin
İnşaallah...
benimde hiç çalışasım yok ama ittire ittire çalışıyorum
sen dikkat et kuzum bi şey olmıcak yavruya en iyisini düşün pozitif ol parlak kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yoktur.. dr da progesteron falan vermedi mi ?
Elinden geleni yapıyorsun zaten canım bi şey olmaz inşaallah duanı eksik etme Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallahKuzum sabah iki aksm iki fitil olarak iki gunde bir de igne olark vuruluyrm progestani yaa
Aminn kuzum insallah...naptin nasildi sinavlar :)Elinden geleni yapıyorsun zaten canım bi şey olmaz inşaallah duanı eksik etme Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah
İdare eder canım pek iç açıcı değil :) senin nasıldı?:)Aminn kuzum insallah...naptin nasildi sinavlar :)
Bnmde ayniiİdare eder canım pek iç açıcı değil :) senin nasıldı?:)
Ben takmadım göbek falan gitti kendiliğinden. Çok çok az kaldı. 24 kilo almıştım ben 13 kilo verdim. Göbekten korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı. Geriye kalan kilolarım da basenden gider inşallahÇok teşekkürler arkadaşlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bebişler iyiler haftaya alabiliriz gibi bakalım. Kızlar bişey daha sorcam sezaryen sonrası korse taktınız mı dikişlere zarar verir mi nasıl taktınız
Çok üzüldümMaalesef bugün bebeğini kaybetti
Çok üzüldümAllah sabır ve metanet versin... Neden öyle oldu ki
Rabbim mükâfatını en güzel şekilde verecektir inşallah A April wind başın sağolsun gülümBebeği diyafram hernisi idi
Doğduktan sonra fazla dayanamadı melek oldu
Çok güçlü bir anne, sonuna kadar sabırla umutla bekledi
Çok teşekkür ederim ablaRabbim mükâfatını en güzel şekilde verecektir inşallah A April wind başın sağolsun gülümAllah yüreğine ferahlık ve dayanma gücü versin inşallah...
Canim başın sağolsun. Allah sana ve eşine sabırlar versin.Çok teşekkür ederim abla
Bendede baya kitti 55 kiloya düştüm ayva göbek var onun dışında fitim ama korse takçam sıkılaştırsınBen takmadım göbek falan gitti kendiliğinden. Çok çok az kaldı. 24 kilo almıştım ben 13 kilo verdim. Göbekten korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı. Geriye kalan kilolarım da basenden gider inşallahkişiden kişiye değişiyor belki de bilemiyorum
Amin canım darısı başınaCanım hayırlı olsun bebişlerin gelmiş dünyaya gözünaydın Rabbim şifa versin hepinize Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin
Konuştum canım biliyorum maalesefMaalesef bugün bebeğini kaybetti