Ayy çok şükür abla içime su serptin Allah razı olsun... tecrübesiz olunca ödümü patlattı dengesiz bende yerimden kalkmıyorum ama çok sıkıntı yok şükür iyiyiz şimdilikBen 2 hafta 3 cm açıklıkla gezdim, hiç de ısrar etmedi Dr yatış yap diye.. bazıları evham mı yapıyor, sorumluluk almamak için mi bilmiyorum.. hani eve gider de doğum başlarsa kabak benim başıma patlar hesabı.. neyse dinlen gülüm, geçmiş olsun ❤ kendini dinle, ağrıyı ayırt edersin zaten vakti gelince.. kaldı ki her hafta kontrol var bundan sonra, doktorun seni yönlendirir. Ayrıca ilk doğum öyle hızlı ilerlemez, korkma. Her halükarda yetişirsiniz hastaneye ❤
İyiyiz cok sukur valla daha dun sanki surda regl gunu sayıyorduk zaman ne cabuk gecıyorMaşallah yavrunasağlıkla büyüsün inşallah.. bizim kız büyüdü, 6 aylık olacak nerdeyse.. yuvarlanıp gidiyoruz. Bebiş de sen de iyisinizdir inşallah ❤
Canım geçmiş olsun. Hatırlar mısın bilmiyorum 32. Haftada 2 cm açılmam ve sancım vardı. Üstüne kanamam oldu 10 gün leke şeklinde devam etti. Yattım bir ay 39+3 te doğdu miniğim. Sende dinlen bol bol zamanında doğar inşallahAyy çok şükür abla içime su serptin Allah razı olsun... tecrübesiz olunca ödümü patlattı dengesiz bende yerimden kalkmıyorum ama çok sıkıntı yok şükür iyiyiz şimdilik37 e kadar bekleyim de sonrası Allah Kerim..❤
Gelin odasına geçip emzir benceKızlar düğün var gitmem gerekiyor. Biberona gün içinde sütümü sağıp akşam giderken götüreyim diyorum. Biraz ılıtıp yanıma alsam ne kadar süre dayanır O süt. 1 saat içinde tüketilmeli dolaptan çıkıp ısıtılan süt gibi bir şey duydum ama emin değilim. Öyleyse sıkıntı olur
Hatırlıyorum kuzum bende bol bol dinleniyorum hiç bi iş yapmıyorum kanamam durdu çok şükür bir hafta daha beklesin sonra canı ne zaman isterse gelsin diyorum..inşaallah kuzumCanım geçmiş olsun. Hatırlar mısın bilmiyorum 32. Haftada 2 cm açılmam ve sancım vardı. Üstüne kanamam oldu 10 gün leke şeklinde devam etti. Yattım bir ay 39+3 te doğdu miniğim. Sende dinlen bol bol zamanında doğar inşallah
Ben bütün testleri yaptırdım canım sadece bi kan alıyorlar bi zararı yok diye sonuç dediğin gibi ne olursa olsun sonuçta yavrundan vazgeçmiceksin ve onlarda aslında prosedür %100lük bi sonucu yokTecrubeli anneler ikili test hakkinda ne dusunuyorsunuz fikirlerinize ihtiyacimiz varcok dusunmuyrm aslinda sonuc bir seyi degistirmeyecek sonucta ama fikirlerinizi de ogrenmek isterm
Ne bilim kuzum prosedur evet de Allah korusun kotu bisi varsa hamilelik zehir olur diye de dusunuyrm bakalim dr ne dicek o da var tabikiBen bütün testleri yaptırdım canım sadece bi kan alıyorlar bi zararı yok diye sonuç dediğin gibi ne olursa olsun sonuçta yavrundan vazgeçmiceksin ve onlarda aslında prosedür %100lük bi sonucu yok
Dr nasıl uygun görüyorsa, için nasıl rahat ediyorsa öyle yap kuzum bi şey çıkmaz Allah’ın izniyleNe bilim kuzum prosedur evet de Allah korusun kotu bisi varsa hamilelik zehir olur diye de dusunuyrm bakalim dr ne dicek o da var tabiki
Aynn dr kararida etkili olucak yavrm bakalim hayirlisi insallah..sen napiysn daha iyimisin yavrmDr nasıl uygun görüyorsa, için nasıl rahat ediyorsa öyle yap kuzum bi şey çıkmaz Allah’ın izniyle
İyi canım çok şükür büyüyor ya insan anlamıyor bile.Hatırlıyorum kuzum bende bol bol dinleniyorum hiç bi iş yapmıyorum kanamam durdu çok şükür bir hafta daha beklesin sonra canı ne zaman isterse gelsin diyorum..inşaallah kuzumSiz artık büyüdünüs bile nasıl Mahir daha iyi mi ?
Tecrubeli anneler ikili test hakkinda ne dusunuyorsunuz fikirlerinize ihtiyacimiz varcok dusunmuyrm aslinda sonuc bir seyi degistirmeyecek sonucta ama fikirlerinizi de ogrenmek isterm
Aynen en iyisi öyle yapmak. Risk almayım ben :)Gelin odasına geçip emzir benceyandan fermuarlı bir elbise giydin mi tamamdır. Kapıya bir nöbetçi köy.. Düğün geçmediyse önerim budur
Cevabin icin ck tskrler guzel anneBen ikisinde de gönüllü olarak yaptırmadım.
Detaylı ultrasonu ve seker yüklemesini yaptirdim sadece.
İyiyim kuzum çok şükür bugün biraz dışarı çıktım 1 haftadır daha yeni çok iyi geldi ama yoruldum hala dışardayımAynn dr kararida etkili olucak yavrm bakalim hayirlisi insallah..sen napiysn daha iyimisin yavrm
Ay ne güzel darısı bize ve isteyen herkese inşallahİyi canım çok şükür büyüyor ya insan anlamıyor bile.
nasıl geçiyor zaman...
Ben yaptirdim kuzum. Kesin tanı degil tabiki ama yaptirmasaydim da doguma kadar kafami kurcalardi benim. Sonuc ne olursa olsun bilmek istedim.Tecrubeli anneler ikili test hakkinda ne dusunuyorsunuz fikirlerinize ihtiyacimiz varcok dusunmuyrm aslinda sonuc bir seyi degistirmeyecek sonucta ama fikirlerinizi de ogrenmek isterm
Anladm kuzumm bakalim zamani gelsin dr.la beraber iyice karar veririz artk tskr ederm cvbin icinBen yaptirdim kuzum. Kesin tanı degil tabiki ama yaptirmasaydim da doguma kadar kafami kurcalardi benim. Sonuc ne olursa olsun bilmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?