Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tesekkur ederim canim❤
Kızlar cogunlukta gibi.3 kisi hamile tanidigim var onlarinda kız😊
Bakalim senin ve U Umithepvar cinsiyetler ne olacak 😍
Kuzum bnmm :) hayirlisi ikimizinde yk nasilsa fark etmez saglikli olsunlar saglikla gelsinlerde insallah :)
Simay topigin sembolu gibi oldu :) bizim ikimizede ortklasa isim buluruz artk :) biz sona kalanlar olarak 😆

Tesekkur ederim canim❤
Kızlar cogunlukta gibi.3 kisi hamile tanidigim var onlarinda kız😊
Bakalim senin ve U Umithepvar cinsiyetler ne olacak 😍
Geçen yıl da öyleydi 😊 hastanede oda arkadaşım kız doğurmuştu. Benimle aynı an doğuma giren de kız doğurdu. Serviste 3 bebek, üçü de kız 😊 civarda kızımla akran tüm bebeler kız ❤

Kuzum bnmm :) hayirlisi ikimizinde yk nasilsa fark etmez saglikli olsunlar saglikla gelsinlerde insallah :)
Simay topigin sembolu gibi oldu :) bizim ikimizede ortklasa isim buluruz artk :) biz sona kalanlar olarak 😆
Saglikli evlatlar olsunlarda kuzum cinsiyet işin eglence kısmı gibi😊
Hepbirlikte içinize sinen bir isim buluruz insallah.

Geçen yıl da öyleydi 😊 hastanede oda arkadaşım kız doğurmuştu. Benimle aynı an doğuma giren de kız doğurdu. Serviste 3 bebek, üçü de kız 😊 civarda kızımla akran tüm bebeler kız ❤
Kız nüfus patlaması olmus😊
Benimde kızımın arkadaslari hazir simdiden😊

Çok teşekkürler arkadaşlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bebişler iyiler haftaya alabiliriz gibi bakalım. Kızlar bişey daha sorcam sezaryen sonrası korse taktınız mı dikişlere zarar verir mi nasıl taktınız

Canım benim dualarım seninle. Doktorun rahatsa senin de için rahat olsun. Progesteron da kullanıyormuşsun. Dinlen, geçecektir inşallah. Ye iç yat bitaneciğim :)
@sezson annene acil şifalar balım. En iyi doktoru araştırıp elinizden geleni yapıyorsunuz şifa allahtan. Mahir bebesiyle işler rutine biniyor anlaşılan :) seviliyorsun. Bu arada biz de tekrar bebiş için çalışmalara başladık :) takvim tutmadan kafamıza göre takılıyoz. 2-3 ay böle bir gitsin bakalım :)
VosVos35 VosVos35 yavrum deneyimli annesin sen kusmuk falan sana işlemez :))) şaka bir yana bu güzel günlerin tadını çıkar. Ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı, aklımda ve dualarımdasınız
@AsyaaAyazz bak nereden nereye gülüm :) onca telaştan sora bebecik doğdu bile :) tadını çıkar bu keyifli günlerin arada çıkan pürüzler işim tuzu biberi
Simayinannesi Simayinannesi 30. Hafta mı hey maşallah 🧿 her şey güzel gitsin sağlıkla gelsin minnoş kızımız simayımız inşallah. Canımın içisin
Zeyah3917 Zeyah3917 kız senin de zaman gitgide azalmış he maşallah bitanem. Ataklar da azaldı demiştin artık gün saymaca hadi bakalım :)
@plojovic yavrum seni de unutmadım. Senle vosvikim benim için çok benzersiniz iki prenses annesi akıllı kadınlar seviyom sizi :) inşallah senin de her şey yolundadır doğan büyüyor dimi ya.. bana da hayırlı zamanda gelsin inşallah
Kuzumm bildirim gelmedi o yüzden yeni gördüm msjını çok şükür az kaldı 😍sen nasılsın tatlım :)

Kızlar 2 gün önce doğum yaptım. Tansiyon ölçümü diye gttik gebelik zehirlenmesi oluyomuşum ucundan döndük ben ve yavrularım. 33. Haftaya kadarmış nasibimiz. Çok şükür durumları iyi küvezdeler bikaç gün kalcaklar 1900 doğdular . Sütüm az geliyo üç saatte bir sağıyom tavsiyesi olan var mı
Canım hayırlı olsun bebişlerin gelmiş dünyaya gözünaydın Rabbim şifa versin hepinize Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin 🤲🏻😍

Bi arkadaş msj atmış da bugün Doğum yapmış herhalde canım :)

iyi gidiyo elhamdulillah canım sınavlara çalışıyorum sen naptın kahverengiler son buldu mu ?
Ayy hadi hayirlisi insallah sag salim kurtulmustur ikisi de yaaa Rabbim saglik versin kuzusunada onada insallah..
Ayy bnmde var yarn iki dersim kaldi bi verebilsem artk sunlarida..
Kahverengiler arada yokluyo kuzu ya :( kanama olmasindn iyidir diyrm bnde napim..bakalim sali gunu randevu var dr. Baksin artk hayirlisi

Ayy hadi hayirlisi insallah sag salim kurtulmustur ikisi de yaaa Rabbim saglik versin kuzusunada onada insallah..
Ayy bnmde var yarn iki dersim kaldi bi verebilsem artk sunlarida..
Kahverengiler arada yokluyo kuzu ya :KK43: kanama olmasindn iyidir diyrm bnde napim..bakalim sali gunu randevu var dr. Baksin artk hayirlisi
İnşaallah canım Rabbim birbirlerine bağışlasın yavrucak sağ Salim annesinin kucağına gelsin
İnşaallah...
benimde hiç çalışasım yok ama ittire ittire çalışıyorum 🙄
sen dikkat et kuzum bi şey olmıcak yavruya en iyisini düşün pozitif ol parlak kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yoktur.. dr da progesteron falan vermedi mi ?

İnşaallah canım Rabbim birbirlerine bağışlasın yavrucak sağ Salim annesinin kucağına gelsin
İnşaallah...
sen dikkat et kuzum bi şey olmıcak yavruya en iyisini düşün pozitif ol parlak kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yoktur.. dr da progesteron falan vermedi mi ?
Insallah insallah kuzum dualarim onunla insallah..vala ben ittiremedimde 🙈 sallicam yarnkinde finale bakinirim olmadi 3 ders sinavi :)
Kuzum kanama oldugu gun ck korktumm yalan yk..ama garip bi sskilde icim rahat benmledir insallah iyidir sali gununu iple cekiyrm..kanama olmasin da kuzm kahveye raziyim..
Hadi opuldun basarilar sinavda bebisimm iyi geceler

İnşaallah...
Kuzum sabah iki aksm iki fitil olarak iki gunde bir de igne olark vuruluyrm progestani yaa :(

Back