Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keçi boynuzu özünü aktardan aldım organikdem diye bir markanın,e vitaminide solarım canım.
Ama markanin önemi yok e vitamininin sentetik olmamasına dikkat et yeter,eczaciya saf e vitamini dersen verir zaten
Sağol canım bunları alayım ben bi adama yedireyim:)

Suya dayanaym ben 2 fln icebiliyrm 3 yapmaya calisaym kuzum..kuru kayisi ise yaramadi yavru ya kompostosunuda yaptirdim anneme fayda etmedi..
Ayy etsin yaaa raziyimmmm :)))))
Kuzucan beta bakıldı mı tekrar? Kabız başlamış galiba şimdiden :)))
Ben de şişkinlikten muzdariptim. Yatsam göğsüme taş koymuşlar gibi sıkışıp geri kalkıyordum. Sanki yediklerim midede bütün olarak kalıyordu. Gaviscon içtim uzunca bir süre. Midem hafiflerdi içince. Aklının bir köşesinde dursun, sıkıntı olursa doktoruna danışarak alabilirsin, iyi geliyor ❤

Kuzucan beta bakıldı mı tekrar? Kabız başlamış galiba şimdiden :)))
Ben de şişkinlikten muzdariptim. Yatsam göğsüme taş koymuşlar gibi sıkışıp geri kalkıyordum. Sanki yediklerim midede bütün olarak kalıyordu. Gaviscon içtim uzunca bir süre. Midem hafiflerdi içince. Aklının bir köşesinde dursun, sıkıntı olursa doktoruna danışarak alabilirsin, iyi geliyor ❤
Ablamm pazar gunu baktirin dediler tekrar iki katina ciktiktan sona baktirmadim zor duruyrm :) insallah sikintisiz ilerler..kabizlik beni oldurdu ablamm ben hayatimda olmamistm boyle kabizlik hic cekmedim yani bugune kdr.. beter birseymis..duphalac diye bi ilac onerdi dr. Ohh simdi rahatladm karin agrisi yapiyr o da ama kabizliktan iyidir vala :) suanlik mideyle sikintim yk insallah da olmaz ablamm :) unutma beni o guzel tavsiyelerini bende bekliyrm :)

Ablamm pazar gunu baktirin dediler tekrar iki katina ciktiktan sona baktirmadim zor duruyrm :) insallah sikintisiz ilerler..kabizlik beni oldurdu ablamm ben hayatimda olmamistm boyle kabizlik hic cekmedim yani bugune kdr.. beter birseymis..duphalac diye bi ilac onerdi dr. Ohh simdi rahatladm karin agrisi yapiyr o da ama kabizliktan iyidir vala :) suanlik mideyle sikintim yk insallah da olmaz ablamm :) unutma beni o guzel tavsiyelerini bende bekliyrm :)
Aslında beslenme şeklini komple değiştirmek daha iyi olabilir. Sadece suyla olmaz diye düşünüyorum :) bu kadar erken kabız olduysan, beslenme kuru sende muhtemelen. İlaç içmekten iyidir sulu yemekler.. canın çekerse tadımlık ye ama menündeki kuru gıdaları minimuma indir kuzucum.. pilav, makarna, dolma gibi şeyler kabızlık için birebir. Hamur işleri de öyle.. salata ve beyaz et tercih et. Çorba ve süt ürünleri.. afiyetle ye, büyüsün kuzucuk ❤❤❤

Aslında beslenme şeklini komple değiştirmek daha iyi olabilir. Sadece suyla olmaz diye düşünüyorum :) bu kadar erken kabız olduysan, beslenme kuru sende muhtemelen. İlaç içmekten iyidir sulu yemekler.. canın çekerse tadımlık ye ama menündeki kuru gıdaları minimuma indir kuzucum.. pilav, makarna, dolma gibi şeyler kabızlık için birebir. Hamur işleri de öyle.. salata ve beyaz et tercih et. Çorba ve süt ürünleri.. afiyetle ye, büyüsün kuzucuk ❤❤❤
Tmmdir ablam menulere biraz daha dikkat edeyim ben dogru soyluyorsunn..tavsiyeleri altin niteliginde bnm icin Allah razi olsn :)

Kızlar eşim de varikosel 2.derece çıktı . Ve ameliyat oldu 2 gün önce morfoloji hız ve sayı sorunumuz vardı . Eşimde çok acayip ağrı olduğu için ameliyat şart dendi ve oldu . Tabi ameliyattan 1 ay önceki değerlerimiz daha kötüydü hız 0 gibiydi nerdeyse . Yılmadım kürler yaptım evicap kullandı ve 20 günde hareket sorunu kalktı şaka gibi . Ama ağrısı olduğu için ameşiyst oldu dediğim gibi
Bizdede nerdeyse ayni problem vardi canim,esim ameilyet olmadi ama hareket %1 di.
Allaha şükür kürler ve dualarla aştık bu sorunu hamileyim simdi.
Sende bırakma kocanın peşini kürleri 2 3 ay kesintisiz uygulayın,spermler 72 gunde bir olgunlasiyormus yani sizin kullanginiz ilaçlar kürler asıl etkiyi 2 ay sonra verecek.
Hakkinizda hayırlısı inşllah sizede şifa olur

Back