- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
Cnm sosyaljo arkadasimiz kendiliginden hamile kaldigini ogrendi bi kac gun once tup yaptirmadiMerhabalar eşimde varıkosel var bazı doktor ameliyat bazısı önermedı hız morfolojı cok kötu sızler ne önerırsınız doktor olarak ürolojı lütfen yardımcı olun 1grade varıkosel ıkı yerde de var
Çooook teşekkür edermm burdaki hamişlersen tek isteğim ismimi her dualrından eksik etmesnler yarn adet olcm okmadıgnı biliyormmm Allah ne derse oCnm bnm ben her zaman kendi dualarima sizleride katiyordum daha da katicam smdi insallah Rabbim tez zamanda tattirsin kuzum
Canim aynı şeyler bizede söylendi,bazı doktorlar yaptirin bazilari kesinlikle yaptirmayin ameliyat dedi.ayrıca bizde hız problemide vardı,doktor 2 ilaç verdi bende eşime çakşır suyu,keçi boynuzu özü ve e vitamini icirdim.Merhabalar eşimde varıkosel var bazı doktor ameliyat bazısı önermedı hız morfolojı cok kötu sızler ne önerırsınız doktor olarak ürolojı lütfen yardımcı olun 1grade varıkosel ıkı yerde de var
Yaa çok sevindimmm . Gözün aydın canım. Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallahKizlarr sonuc 153 ciktiii elim ayagim titriyo suann soklardayimm sukurler olsun Rabbimee
Bilgim yok ama doğal takviyelerle hamile kalan kişiler oldu bu topikte.. arkadaş önermiş zaten, deneyin işe yarar inşallahLütfen bana da yardımcı olun eşimde varıkosel var ve hangı doktor bu konuda tecrubeli varmı bıldıklerınız
Allah razi olsun kuzumm aminn aminn insallahh darisi tum bekleyenlere olsun insallahYaa çok sevindimmm . Gözün aydın canım. Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Heeeyyyy maşallahSimayinannesi kuzumm 153ten 367ye artmisss Allahima sukur boyle devam eder insallahh
Cok sukur kuzumm cok sukur RabbimeeHeeeyyyy maşallah
Gümbür gümbür geliyorrr bebisimiz
Kuzum bol su icmen lazim. En az 3 lt demisti doktorum. Sabahları kuru kayısı iyi gelir. Yavas yavas duzene girer zaten.Cok sukur kuzumm cok sukur Rabbimeeo kdr mutlu oldumkii insallah boyle devam eder..hep sevindirir bizi minik..suan tek sorunum geceleri elimi ayagimi ates basiyo uyuyamiyrm ve buyuk tuvalete cikamiyrm :) ama bunlar bana mutluluk veriyr saka gibi :)
Çok tşkederim e vıtamını hangı marka verdınız evıcap mıCanim aynı şeyler bizede söylendi,bazı doktorlar yaptirin bazilari kesinlikle yaptirmayin ameliyat dedi.ayrıca bizde hız problemide vardı,doktor 2 ilaç verdi bende eşime çakşır suyu,keçi boynuzu özü ve e vitamini icirdim.
Allah'a şükür 2 ay sonra hamile kaldım.yardimci olabileceğim başka bişey varsa seve seve
Çok tşkederim kendısıyle iletısıme geceyım kürler vs tüyolar alayımCnm sosyaljo arkadasimiz kendiliginden hamile kaldigini ogrendi bi kac gun once tup yaptirmadi
Çok şükürHayır canım ameliyatta olmadık,tüp bebekte yapmadık.
Normal yolla hamile kaldım allah şükür
Doktorun verdıgı ilaclar neydı acabaCanim aynı şeyler bizede söylendi,bazı doktorlar yaptirin bazilari kesinlikle yaptirmayin ameliyat dedi.ayrıca bizde hız problemide vardı,doktor 2 ilaç verdi bende eşime çakşır suyu,keçi boynuzu özü ve e vitamini icirdim.
Allah'a şükür 2 ay sonra hamile kaldım.yardimci olabileceğim başka bişey varsa seve seve
@efe201 @Birumuttur @vosvos yaptım canlarım,bu gece hayatımız en güzel gecesiydi ❤❤
O kadar şaşırdı,o kadar inamadiki anlatamam size,ama hamileysem o pedler neydi diye bide saf saf sordu
Öyle sımsıkı sarılıp agladikki bu geceyi hayatım boyu unutmayacağım asla,hala eli elimde oturuyoruz
Yarım öğleden sonra kontrolüm inşllah herşey yolundadır,sesini duymak için sabırsızlanıyorum ❤
E vitamini doğal olacak dendiği için solgarinkini almıştım ben canım.doktorda eşime emodex ve neofortil m verdi canım.Doktorun verdıgı ilaclar neydı acaba
Çok tşkederim bizde vıtamın klomen kullanıyoruz emodex kullancam bıtsın arastırdım epey e vıtamını evıcap verıyordum ama onu ıkı aydan fazla vermeyın dıyorlar solgar alalım bızde Rabbim saglıkla bebişinizi sıze kavustursunE vitamini doğal olacak dendiği için solgarinkini almıştım ben canım.doktorda eşime emodex ve neofortil m verdi canım.
Ama bunlar senin eşine yaramayabilir sen doktoruna sor o en iyisini bilir bence
Sifa olur inşllah,sende hayırlı haberler alırsın en kısa zmaanda
Çok tşkederim bizde vıtamın ve klomen kullanıyoruz emodex kullancam bıtsın arastırdım epey e vıtamını evıcap verıyordum ama onu ıkı aydan fazla vermeyın dıyorlar solgar alalım bızde Rabbim saglıkla bebişinizi sıze kavustursun❤