Randevum yarin canım,suprizde aksama şimdi sofra kuruyorum hazırlık yapıyorum@Sosyaljo cnm naptin suprizi gittin mi doktora
Teskkur edrim canimAnammmm. Gözün aydın canım. Hayırlı olsun inşallah
Hic endiselenme cnm yarin kalp atislarini da duyacaksin cpk guzel bir supriz olacak esine de kacta randewun bizi habersiz birakma ❤Randevum yarin canım,suprizde aksama şimdi sofra kuruyorum hazırlık yapıyorum
Dün gece 12de söyleyecektim ama sızdı kaldı kocam,bu akşam erken davraniyimki yine uyuyakalmasin
gece boyu uyuyamadım inşllah sağlıkla kalp artışlarını duyabiliriz,çok endişeliyim
Cok guzel bir aksam olsun sizin icin canim. Gelismelerden firsat bulursan haberdar et. Merakla bekliyorum.Randevum yarin canım,suprizde aksama şimdi sofra kuruyorum hazırlık yapıyorum
Dün gece 12de söyleyecektim ama sızdı kaldı kocam,bu akşam erken davraniyimki yine uyuyakalmasin
gece boyu uyuyamadım inşllah sağlıkla kalp artışlarını duyabiliriz,çok endişeliyim
Sakın korkma canım ❤ yarın dünyanın en güzel sesini duyacaksınRandevum yarin canım,suprizde aksama şimdi sofra kuruyorum hazırlık yapıyorum
Amin inşallah bizde sizlere katılırız canım. Bebişlerine geçmiş olsun çabucak atlatırlar inşallah.Amanınbu gözler neler görüyor ❤ dedim sana dimi ❤ kan değerin de mükemmel, onu da gördüm ❤ Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah ❤ çok çok çok mutlu oldum adına.. sırada U Umithepvar , 1 1melegimolsun , seymaka , @Vuslat ne zaman ve @lapland inşallah ❤
Teşekkürler gülüm daha iyiler şükür. Siz de yazacaksınız buraya müjdeleri ❤ Rabbim en güzelinden nasip etsin inşallah ❤Amin inşallah bizde sizlere katılırız canım. Bebişlerine geçmiş olsun çabucak atlatırlar inşallah.
Rabbim agiz tadinizi bozmasin insallah ewinize huzurunuzu nesenizi sag salim versin cok mutlu oldum senin adina rabbim yüzünüzü güldürsün ❤ yarin da guzel haberlerini sabirsizlikla bekliyoruz@efe201 @Birumuttur V vosvos yaptım canlarım,bu gece hayatımız en güzel gecesiydi ❤❤
O kadar şaşırdı,o kadar inamadiki anlatamam size,ama hamileysem o pedler neydi diye bide saf saf sordu
Öyle sımsıkı sarılıp agladikki bu geceyi hayatım boyu unutmayacağım asla,hala eli elimde oturuyoruz
Yarım öğleden sonra kontrolüm inşllah herşey yolundadır,sesini duymak için sabırsızlanıyorum ❤
İnşallah her şey gönlünüzce olur kuzum ❤ hep mutluluktan ağlayın bundan sonra inşallah ❤@efe201 @Birumuttur V vosvos yaptım canlarım,bu gece hayatımız en güzel gecesiydi ❤❤
O kadar şaşırdı,o kadar inamadiki anlatamam size,ama hamileysem o pedler neydi diye bide saf saf sordu
Öyle sımsıkı sarılıp agladikki bu geceyi hayatım boyu unutmayacağım asla,hala eli elimde oturuyoruz
Yarım öğleden sonra kontrolüm inşllah herşey yolundadır,sesini duymak için sabırsızlanıyorum ❤
Kuzum cok duygulandim ne mutlu size. Yavrunu da sag saglim kucagina almani dilerim❤@efe201 @Birumuttur V vosvos yaptım canlarım,bu gece hayatımız en güzel gecesiydi ❤❤
Ohhh maşaallah kan sonuçları öğrenilmiş süprizler yapılmış@efe201 @Birumuttur V vosvos yaptım canlarım,bu gece hayatımız en güzel gecesiydi ❤❤
Okurken tüylerim diken diken oldu@efe201 @Birumuttur V vosvos yaptım canlarım,bu gece hayatımız en güzel gecesiydi ❤❤
Teşekkür ederim canım benim ❤ daha iyiyiz şükür.. sen nasılsın? Bebiş zorluyor mu?VosVos35 çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin ❤
VosVos35 abla nasilsin bebisle nasil oldu gecmisolsun
Cnmm yaaa nasi duygulandm okurken ani yasadimm Rabbim bsbisinizle mutulugunuzu daha ck arttirsin insallah masallah sizee..kontrolden sonra haberdar et bizidd emi :)@efe201 @Birumuttur V vosvos yaptım canlarım,bu gece hayatımız en güzel gecesiydi ❤❤
Çok şükür daha da iyi olsun yavru inşaallahTeşekkür ederim canım benim ❤ daha iyiyiz şükür.. sen nasılsın? Bebiş zorluyor mu?