Canımmsın duygulandırdın beni _Allah razı olsun arkadaşım. İnşallah bizde bebişlerimizi anlattığımız günler gelir.bebeğimin gazı yüzünden bütün gece uyuyamadım ne yapacağım diye sizlere sorarım inşallah...
Uykusuz kalmaya razıyım onun mis kokusunu duyup minik ellerini ellerimde hissetmek için...
Öyle canım acıyor ki artık herkese güçlü görünmekten yoruldum..
Kan verdim canim ama aksama dogru çikar dediler, çok heyecanliyim gece hiç uyuyamadım.insllah herşey yolundadır@Sosyaljo canım kan testi yaptırdın mı? Güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.
Canım e nabızdan bak istersen yada hastanenin sitesinden ulaşabilir misin bak bakalımKan verdim canim ama aksama dogru çikar dediler, çok heyecanliyim gece hiç uyuyamadım.insllah herşey yolundadır
Her yarım saatte bir bakıyorum ama yok henüz bişey,4.5tan sonra dediler canım. Insllah cok gec kalmaz patliycam meraktanCanım e nabızdan bak istersen yada hastanenin sitesinden ulaşabilir misin bak bakalım
Canim sonucum 40.000 (40.112) çıktı.saglik ocağındakiler tebrikler hamilesiniz dediler ama tam bilmiyorum iyimi acaba değer@Sosyaljo canım kan testi yaptırdın mı? Güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.
Böyle yazınca 40 küsür gibi durdu,40bin 112Canim sonucum 40.000 (40.112) çıktı.saglik ocağındakiler tebrikler hamilesiniz dediler ama tam bilmiyorum iyimi acaba değer
Çok çok sevindim canım maşallah :)) sıra alıp ultrasonda görebilirsin :))Canim sonucum 40.000 (40.112) çıktı.saglik ocağındakiler tebrikler hamilesiniz dediler ama tam bilmiyorum iyimi acaba değer
İnşallah canımCanımmsın duygulandırdın beni _aklımdasınız inan Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip edecek inşallah sende çift çizgiye inanamıyorum diyeceksin :)
Allah razinolsun canimm.Çok çok sevindim canım maşallah :)) sıra alıp ultrasonda görebilirsin :))
Canim iyi mi ne demek süper süper :)Canim sonucum 40.000 (40.112) çıktı.saglik ocağındakiler tebrikler hamilesiniz dediler ama tam bilmiyorum iyimi acaba değer
Bide erkenden öğrenseydin hiç geçmezdi :)) napmayı düşünüyorsun pasta alıp üstüne iyiki doğdun baba mı yazsanAllah razinolsun canimm.
Kuzum şu çarşamba bir gecsede kocama süprizi bir yapsam koşa koşa gideceğim ama bir turlu geçmiyor zaman
AmanınKızlar ben hamilleyim galiba,11 gün gecikti reglim az önce test yaptım ve anında çift çizgi cıktı.ne yapacağımı bilemiyorum evin içinde bir oraya bir buraya gezinip duruyorum.
2 haftadır yaşadığım o kasik,göğüs,bacak ağrıları hep bu yüzdenmiş meğer
Regl olunca tüp bebek tedavisine başlayacak ve eşimin sperm sorunu yüzünden asla normal yolla çocuğunuz olmaz denilen biri olarak şuan gördüğüm bile inanamiyorum...
Uğraştım ama buraya testin remini atamadım,belki siz inandirirdiniz beni,rüyada gibiyim
Yaaaaaaaa çok teşekkür ederim canimmm ❤❤Amanınbu gözler neler görüyor ❤ dedim sana dimi ❤ kan değerin de mükemmel, onu da gördüm ❤ Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah ❤ çok çok çok mutlu oldum adına.. sırada U Umithepvar , 1 1melegimolsun , seymaka , BerraAksa_K ve @lapland inşallah ❤
Kıyamam ya çok çok geçmiş olsunKızlar sitenin görünümü değişti, izlediğim konulara kısa yol olmayınca burayı aksattım. Bir de geldim neler olmuş ❤ @Sosyaljo hamile, U Umithepvar transferi olmuş ❤ ne güzel haberler, nasıl mutlu oldum var ya ❤ maşallah, sübhanallah.. inşallah hep iyi haberler alsınlar bundan sonra da...
sezson , arkeolog01 bebişler ne durumda?
Simayinannesi nasılsın kuzucum?
SEVDAM07 oğluşlar ne alemde?
Benim yavrular rahatsız. Abimiz üşüttü, hapşırıyor, burnu tıkanmıştı dün. Yoğun bakım uyguladım, bugün iyi şükür ama kardeşine bulaştı. Şimdi kızım burun tıkanıklığı yüzünden uyuyamıyor. Rabbim korusun tüm yavruları ❤
Kış bebeleri böyle ne yazık ki kuzum. Gaz var zannedersin, üşütme yüzünden bile olabilir. Ayaklarına, karnına, beline sıcak su torbası tut, belki iyi gelir. Mahire de yap aynısını. Eczaneden bebek termoforu almıştım oğluma. Üstünde polar kılıf var, kullanışlı. Üşüttüğünü düşündüğüm zaman oyuncak gibi yanına koyup öyle uyuturdum. Rahatlardı kuzucumKıyamam ya çok çok geçmiş olsunbizde de burun tıkanıyor arada spreyini sıkıyorum nispeten açıyor. Serum fizyolojik damlatıyorum çekiyorum o kadar akıntıyı neresinde tutuyorsa gaz sancısı tamamen biterse ki 4 aydan sonra bitermiş sözüm ona iyi şükür.
Sitenin eski halini arıyor insan alışamadık daha
Neresine koyuyorsun. Kendim için kullanıyorum bazen de mahire hiç uygulamadımKış bebeleri böyle ne yazık ki kuzum. Gaz var zannedersin, üşütme yüzünden bile olabilir. Ayaklarına, karnına, beline sıcak su torbası tut, belki iyi gelir. Mahire de yap aynısını. Eczaneden bebek termoforu almıştım oğluma. Üstünde polar kılıf var, kullanışlı. Üşüttüğünü düşündüğüm zaman oyuncak gibi yanına koyup öyle uyuturdum. Rahatlardı kuzucum
Kuzulara gecmis olsun acil sifalar diliyorum canım. Biri rahatsizlaninca digerine bulasmamasi inkansiz oluyordur.Kızlar sitenin görünümü değişti, izlediğim konulara kısa yol olmayınca burayı aksattım. Bir de geldim neler olmuş ❤ @Sosyaljo hamile, U Umithepvar transferi olmuş ❤ ne güzel haberler, nasıl mutlu oldum var ya ❤ maşallah, sübhanallah.. inşallah hep iyi haberler alsınlar bundan sonra da...
sezson , arkeolog01 bebişler ne durumda?
Simayinannesi nasılsın kuzucum?
SEVDAM07 oğluşlar ne alemde?
Benim yavrular rahatsız. Abimiz üşüttü, hapşırıyor, burnu tıkanmıştı dün. Yoğun bakım uyguladım, bugün iyi şükür ama kardeşine bulaştı. Şimdi kızım burun tıkanıklığı yüzünden uyuyamıyor. Rabbim korusun tüm yavruları ❤