Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben hamilleyim galiba,11 gün gecikti reglim az önce test yaptım ve anında çift çizgi cıktı.ne yapacağımı bilemiyorum evin içinde bir oraya bir buraya gezinip duruyorum.
2 haftadır yaşadığım o kasik,göğüs,bacak ağrıları hep bu yüzdenmiş meğer :KK200:
Regl olunca tüp bebek tedavisine başlayacak ve eşimin sperm sorunu yüzünden asla normal yolla çocuğunuz olmaz denilen biri olarak şuan gördüğüm bile inanamiyorum...
Uğraştım ama buraya testin remini atamadım,belki siz inandirirdiniz beni,rüyada gibiyim :21:
Gözünüz aydın 😄

Kızlar ben hamilleyim galiba,11 gün gecikti reglim az önce test yaptım ve anında çift çizgi cıktı.ne yapacağımı bilemiyorum evin içinde bir oraya bir buraya gezinip duruyorum.
2 haftadır yaşadığım o kasik,göğüs,bacak ağrıları hep bu yüzdenmiş meğer :KK200:
Regl olunca tüp bebek tedavisine başlayacak ve eşimin sperm sorunu yüzünden asla normal yolla çocuğunuz olmaz denilen biri olarak şuan gördüğüm bile inanamiyorum...
Uğraştım ama buraya testin remini atamadım,belki siz inandirirdiniz beni,rüyada gibiyim :21:
Yaaa işte bi mucize daha çok sevindim canım senin için anında çıktıysa daha somut bi şeye gerek yok kuZum sıkı sıkı tutunsun annesine inşaallah ne zaman geleceği Rabbimin ne zaman vereceği belli olmuyor çok sevindimmm yaaa :21::KK71:darısı diğer arkadaşlara olsun en yakın zamanda inşaallah :dua:

Testin fotosunu da uygulamadan değilde Google’dan gidererek bi dene istersen canım o zaman yükleniyo.. merakla bekliyorum :):)

Evet evet yaptım galiba :KK71:
Teşekürler Zeyah3917 Zeyah3917

Eklentiler

• 20190309_114854.jpg
    20190309_114854.jpg
    797,6 KB · Görüntüleme: 25
Hay masallahhh kuzuuuuu nasil sevindimmmm anlatamammmmm masallah sizeeeee Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinnn...evde donup durmayi birak hadi kan testinee :)) belgele minigiii :)))
Teşekkür edrim canım,inşllah senin haberinide 10 güne alacağız ama sen benim kadar bekleme test yapmak icin :emir_bebek:
Kan testi malesef pazartesine kaldı canım,yakinda hiç özel hastane yok.eşime söylemedim henüz 13mart esimin dogum günü ozman sürpriz yapacağım ona.pazartesi ben gzilice kan testini yaptırıp kontrole birlikte gideriz inşllah.
O zman kadar inşllah sağlıkla artar değerleri :anneadayı:

Teşekkür edrim canım,inşllah senin haberinide 10 güne alacağız ama sen benim kadar bekleme test yapmak icin :emir_bebek:
Kan testi malesef pazartesine kaldı canım,yakinda hiç özel hastane yok.eşime söylemedim henüz 13mart esimin dogum günü ozman sürpriz yapacağım ona.pazartesi ben gzilice kan testini yaptırıp kontrole birlikte gideriz inşllah.
O zman kadar inşllah sağlıkla artar değerleri :anneadayı:
Ay insallah be kuzumm bekleyememki o kdr :) 17si test gunu pazara geliyr 18i doru giderm :) aa nasi saklican kizz :)) ben saklayamazdm vala kac senenin ardina :) saglikla tutunsun annesine kuzumm cok cok sevindimmm yaa

Canimmm hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin allah o kadar mutlu oluyorum ki bu gruptaki arkadaslardan hamile haberini aldikca kan testini de ptesi ver ve sabirla heycanla mutlulukla bekle minik mucizeni. Buradaki arkadaslara diyecegim deneyimle yasadigim tecrubeler ugraslarla gercekten sabirli olun allah dogru zamani biliyor ve veriyor bebeklerimizi o kadar mucadele edip her ay oldumu die beklerken hic beklemedik zamanlarda geliyorlar hic üzülmeyin zamani var rabbim verecek dogru zamanda diyin ve asla isyan etmeyin hepinizi cok sewiorm iyiki sizleri tanidim sira ile herkesden guzel haberler alacagiz inaniorm

Nasıl mutlu oldum anlatamam. Aglayacagim valla. Cok sukur canim gozun aydin. Mucizen seninle❤
Koş hemen kan ver. Nerdeyse bebegi gorecek duruma gelmişin:KK66:
Canim çok teşekkür edrim,ben sabahtan beri ağlamaktan bir halloldum zaten,inşllah hep böyle sevinçle olur aglamalarimiz :KK200:
Kan testi pazartesine kaldı inşllah herşey yolundadır,uygulamaya göre 6 hafta 5 günlük.bakalim ne sonuc çıkacak :halay:

Canimmm hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin allah o kadar mutlu oluyorum ki bu gruptaki arkadaslardan hamile haberini aldikca kan testini de ptesi ver ve sabirla heycanla mutlulukla bekle minik mucizeni. Buradaki arkadaslara diyecegim deneyimle yasadigim tecrubeler ugraslarla gercekten sabirli olun allah dogru zamani biliyor ve veriyor bebeklerimizi o kadar mucadele edip her ay oldumu die beklerken hic beklemedik zamanlarda geliyorlar hic üzülmeyin zamani var rabbim verecek dogru zamanda diyin ve asla isyan etmeyin hepinizi cok sewiorm iyiki sizleri tanidim sira ile herkesden guzel haberler alacagiz inaniorm
Cok teşekkür edrim canım.sozlerine kesinlikle katiliyorum...bize en az 10 doktor eşinizin asla normal yolla çocuğu olmaz vakit kaybetmeyin dediler.ama ben dualarım,allah'ın takdiri ve koca karı ilaçlarimla o çift çizgiyi gördüm ya gerçekten imkansız diye bişey yokmuş
Geçen sene okadar dua ettimki eşime doğum gününde süpriz yapayım diye,bu sene nasip oldu.tum dualarımız kabul oluyor ama zamanı var :dua:
Bu minik mucize bize sabirlinolmayi öğretti :anneadayı:

Canim çok teşekkür edrim,ben sabahtan beri ağlamaktan bir halloldum zaten,inşllah hep böyle sevinçle olur aglamalarimiz :KK200:
Kan testi pazartesine kaldı inşllah herşey yolundadır,uygulamaya göre 6 hafta 5 günlük.bakalim ne sonuc çıkacak :halay:
Ohhh maşallah canim buyumus bile bebiş :)
Kiyamam mutluluktan aglamak gibisi yok. Pazartesiyi sabirsizlikla bekliyorum.
Esine sahane bir dogum gunu hediyesi olacak.
Soylemeden nasıl duracaksin. Ben olsam çatlarim ;)
Bu sayfa ugurlu bak yazdın hemen hamile haberini aldik :)

Cok teşekkür edrim canım.sozlerine kesinlikle katiliyorum...bize en az 10 doktor eşinizin asla normal yolla çocuğu olmaz vakit kaybetmeyin dediler.ama ben dualarım,allah'ın takdiri ve koca karı ilaçlarimla o çift çizgiyi gördüm ya gerçekten imkansız diye bişey yokmuş
Geçen sene okadar dua ettimki eşime doğum gününde süpriz yapayım diye,bu sene nasip oldu.tum dualarımız kabul oluyor ama zamanı var :dua:
Bu minik mucize bize sabirlinolmayi öğretti :anneadayı:
Ilk ogrendigimiz sey annelikte sabirrr kesinlikle katiliyorum

Canım hayırlı olsun çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.işte bu bir mucize ve çok güzel birşey.
Eşinde sorun ne vardı ki doktorlar asla olmaz dedi?

Canım hayırlı olsun çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.işte bu bir mucize ve çok güzel birşey.
Eşinde sorun ne vardı ki doktorlar asla olmaz dedi?
Teşekkür edrim canım.esimde ileri hız nerdeyse sıfırdı,yani yumurtaya kendi başına ulaşması dollemesi mümkün değilmiş.
Aşılamada da şansınız çok az ama tüp bebekte sorun olmaz dediler.
esimde ilerlemiş varikosel varmış,oda kasık bölgesinde ısıyı 1 derece kadar artırdığı için spermler canlı ama hareketsizdi. Isı spermin düşmanı nede olsa

Teşekkür edrim canım.esimde ileri hız nerdeyse sıfırdı,yani yumurtaya kendi başına ulaşması dollemesi mümkün değilmiş.
Aşılamada da şansınız çok az ama tüp bebekte sorun olmaz dediler.
esimde ilerlemiş varikosel varmış,oda kasık bölgesinde ısıyı 1 derece kadar artırdığı için spermler canlı ama hareketsizdi. Isı spermin düşmanı nede olsa
Bugün moralim berbat benimde canım doktor eşime varikosel ilerlemiş demiş... Belki de sizin değerler gibi bizimde herşey. Elimizdeki spermiogram testlerinin doğruluğuna güvenmiyormuş kendi istedi. Eğer test sonuçlarıda kötü gelirse ameliyat dedi. Keşke senin gibi bir mucize benide bulsa...
Sen herhangi kürler uyguluyormuydun?

Bugün moralim berbat benimde canım doktor eşime varikosel ilerlemiş demiş... Belki de sizin değerler gibi bizimde herşey. Elimizdeki spermiogram testlerinin doğruluğuna güvenmiyormuş kendi istedi. Eğer test sonuçlarıda kötü gelirse ameliyat dedi. Keşke senin gibi bir mucize benide bulsa...
Sen herhangi kürler uyguluyormuydun?
Canim doktor gerçekten çok iyiydi bende ona tamamen güvendim ve kendimi emanet ettim.
Bziim doktor kesinlikle ameliyat önermedi bize,bazi ilerlemiş varikosel ameliyatlari sonrası tek bir sağlıklı sperm bike bulunamadığı oluyor dedi,bazilarindada sayı artacağına azalıyormuş...
O yüzden 2 ay ilaç kullandı eşim ve 2 ayın sonunda müjdeyi aldık.(tabi ilaçların yanında ben çakşır suyu,keçiboynuzu özü,fındık,fıstık,kabak çekirdeği bol bol yedirdim)
Zaten spermlerin kendini yenilemesi 72 gün sürüyormuş canım bize öyle dedi doktor.
Ne vesile oldu bilmiyorum ama bizim için mucize oldu,inşllah sizin mucizenizde çok bekletmeden gelir canım.ameliyati iyce araştırın bence

Kuzucuklarimm yarin transfer gunumm 5. Gun embriyosu transfer edilecek..dualarinizi bekliyrmm :**

whiterabbit88 whiterabbit88 bitanem nerelerdesinn seninde temiz yurekli dualarina ihtiyacm var kuzum ..
Kız ben seni yerim canım benim inan sana bakmaya girdim güzel haber gördüm inşallah
Allahın izniyle miniğin annesine tutunacak, sabrının sonu selamet olacak bitanem
Çok vefasızlık ettim biliyorum ama aklımdasınız ara ara bakıp kaçıyorum. Ben şu an bebek istemiyorum Allahın gücüne gitmesin de psikolojim hiç hazır değil. Burada aylarca belki yıl doldurduk hatta can yoldaşlıpı yaptığım canlarıma nasip etsin en güzelinden inşallah
Dualarımdasın kuzum yolun açık olsun

Back