Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzucuklarimm yarin transfer gunumm 5. Gun embriyosu transfer edilecek..dualarinizi bekliyrmm :**

whiterabbit88 whiterabbit88 bitanem nerelerdesinn seninde temiz yurekli dualarina ihtiyacm var kuzum ..
Şu msji görünce o kadar etkilendimki,bizde tüp bebek tedavisine başlayacak bir çiftiz o kadar korkuyor ve ne yapacağımı biliyorumki...
Bu gece senin ve inşllah sana sımsıkı tutunacak bebegin için dua edeceğim,allah yardimcin olsun canım. 15 gün sonra sen o müjdeli haberi ver ki banada ışık olsun,ümit olsun :KK200:
Şu an o kadar heycanlandimki anlatamam,dualarım seninle :dua:

Şu msji görünce o kadar etkilendimki,bizde tüp bebek tedavisine başlayacak bir çiftiz o kadar korkuyor ve ne yapacağımı biliyorumki...
Bu gece senin ve inşllah sana sımsıkı tutunacak bebegin için dua edeceğim,allah yardimcin olsun canım. 15 gün sonra sen o müjdeli haberi ver ki banada ışık olsun,ümit olsun :KK200:
Şu an o kadar heycanlandimki anlatamam,dualarım seninle :dua:
Kuzumm canim benimm surec heyecanli bir o kadarda zorlu gerci ben ck nazliyimdir ondan kaynakli da olabilir :) ama bir yerdende baslamak gerek dedim ya Allah bismillah dedim basladim Rabbim utandirmasin..
Allah bin kere razi olsun ictenligin icin..insallah olumlu sonuclanir kuzum Rabbimin takdiri cani nefesi verecek olan O..
Gercektn olumlu olanlari duyunca insan daha bi heyecn yapiyr..Rabbim duyuyor sesimizi biliyor duamizi insallah aliriz karsiligini kuzumm kucaklarimiz bos kalmasin o duygudan mahrum olmayalim insallah

Kuzucuklarimm yarin transfer gunumm 5. Gun embriyosu transfer edilecek..dualarinizi bekliyrmm :**

whiterabbit88 whiterabbit88 bitanem nerelerdesinn seninde temiz yurekli dualarina ihtiyacm var kuzum ..
Canım hayırlı haberlerle gel bebişin sana sımsıkı sarılsın inşallah Allah yardımcın olsun....

Yapildi bitanemm yapildi ck sukur insallah bi daha dogum icin yatayim o masaya..
Ay hadi insllah,bu mubarek günün hürmetine dualrin kabul olur canim benim.
gece ben bile heycan yaptım ki seni düşünemiyorum bile,nasıl ağrı sızi oluyormu.anestezi aldin mi canim transfer sırasında

Insallah bitanemmm guzel sonuclar alalim insallah biraz zorlu bir surec cunku..Rabbim mukafatini versin insallah..
Allah razi olsn heyeecanimi paylasmissin uyuyamadmm tabiki :))
Cnm bn nazliyim biraz ondn kendimi ck kastm aleti ck fazla yerlestirmek cevirmek zorunda fln kaldi dr ondn yana agrim var yksa baska hic bisi yk ck sukur..rahat olsaydim bu agrilarimda olmayacakti ha agri derken ole sizlama hic korkmaa..anesteziyle olmuyr uyank oluyosn kuzum o yuzdn bana opu daha kolaydi anesteziyle hic bisi duymuyosun :)))

Insallah bitanemmm guzel sonuclar alalim insallah biraz zorlu bir surec cunku..Rabbim mukafatini versin insallah..
Allah razi olsn heyeecanimi paylasmissin uyuyamadmm tabiki :))
Cnm bn nazliyim biraz ondn kendimi ck kastm aleti ck fazla yerlestirmek cevirmek zorunda fln kaldi dr ondn yana agrim var yksa baska hic bisi yk ck sukur..rahat olsaydim bu agrilarimda olmayacakti ha agri derken ole sizlama hic korkmaa..anesteziyle olmuyr uyank oluyosn kuzum o yuzdn bana opu daha kolaydi anesteziyle hic bisi duymuyosun :)))
Kuzum bildiğim kadarıyla transferde istenirse anestezili yapılıyor,ben vajinismus geçmişli biri olarak baya arastirdim.gerek yok diyorlar ama galiba bende anestezili isteyeceğim,kasılır kalırım ben korkudan
o_O önümüzdeki günlerde hiçbirşeyi kafaya takma canım,akışına bırak hakkında hayırlısı inşllah...
Bizde bu ay başlayacaktık tedaviye ama 10 gün geciktim hala gelen giden yok, her an regl sancıları çekiyorum 1 haftadır pedle geziyorum resmen..
Tam test alıp yapıyım diye niyetleniyorum sonra regl sancim geliyor vazgeçiyorum :kızgın:
O yüzden senin aşamalarını cok merak ediyorum

Kuzum bildiğim kadarıyla transferde istenirse anestezili yapılıyor,ben vajinismus geçmişli biri olarak baya arastirdim.gerek yok diyorlar ama galiba bende anestezili isteyeceğim,kasılır kalırım ben korkudan
o_O önümüzdeki günlerde hiçbirşeyi kafaya takma canım,akışına bırak hakkında hayırlısı inşllah...
Bizde bu ay başlayacaktık tedaviye ama 10 gün geciktim hala gelen giden yok, her an regl sancıları çekiyorum 1 haftadır pedle geziyorum resmen..
Tam test alıp yapıyım diye niyetleniyorum sonra regl sancim geliyor vazgeçiyorum :kızgın:
O yüzden senin aşamalarını cok merak ediyorum
Kuzu halami ykk gelen gidenn bi kan testi mi versenkii

Evet yepyeni bir sorunla geri geldim kızlar şimdide normalde gayet güzel yapılan kaka 4 gündür yok. Allah'ım biri bitti derken biri başlıyor ah annelik ne zor zanaat imiş@sezson BerraAksa_K BerraAksa_K sizde durumlar nasıl kizlar

Eski mesajlarıma bakarken gebe kalmaya çalıştığım dönemde buraya yazdıklarımı gördüm.. Ne kadar çok yazar, danışırdım.. Ara ara konuştuğum arkadaşların gebe kaldıklarını hatta kimilerinin doğum yaptığını görüyorum :) Çok mutlu oldum..Mesela A AsyaaAyazz doğum yapmış :) Daha görüp de aklıma gelmeyen arkadaşlar..
Hepiniz adına çok sevindim!
Ben de 2 ay 9 günlük bi oğluş annesiyim! Bi çok arkadaş gibi burada çok bekledim, çok ümitlendim, her belirtide “hamile miyim?” diye buralara yazdım..
Bebek bekleyen dostlar; önünde sonunda o bebek size gelecek, gerçekten gelecek. Kendinize çok yüklenmeyin. Sadece o geleceği zamanı biliyordur :)

Kızlar ben hamilleyim galiba,11 gün gecikti reglim az önce test yaptım ve anında çift çizgi cıktı.ne yapacağımı bilemiyorum evin içinde bir oraya bir buraya gezinip duruyorum.
2 haftadır yaşadığım o kasik,göğüs,bacak ağrıları hep bu yüzdenmiş meğer :KK200:
Regl olunca tüp bebek tedavisine başlayacak ve eşimin sperm sorunu yüzünden asla normal yolla çocuğunuz olmaz denilen biri olarak şuan gördüğüm bile inanamiyorum...
Uğraştım ama buraya testin remini atamadım,belki siz inandirirdiniz beni,rüyada gibiyim :21:

Kızlar ben hamilleyim galiba,11 gün gecikti reglim az önce test yaptım ve anında çift çizgi cıktı.ne yapacağımı bilemiyorum evin içinde bir oraya bir buraya gezinip duruyorum.
2 haftadır yaşadığım o kasik,göğüs,bacak ağrıları hep bu yüzdenmiş meğer :KK200:
Regl olunca tüp bebek tedavisine başlayacak ve eşimin sperm sorunu yüzünden asla normal yolla çocuğunuz olmaz denilen biri olarak şuan gördüğüm bile inanamiyorum...
Uğraştım ama buraya testin remini atamadım,belki siz inandirirdiniz beni,rüyada gibiyim :21:

Hayırlı olsunnnn :)

Back